Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μα δεν είχε καμιά σας ποτε υψηλή FSH!!!!!

Recommended Posts

Λίγη βοήθεια κόριτσια!!! γράφω και ξαναγράφω αλλά τίποτα...Έχω μια FSH στο 15. Πέφτει αυτή η ρημαδορμόνη ποτέ ξανά σε φυσιολογικά επίπεδα;Έχω με τέτοια τιμή πιθανότητες να κάνω μωράκι;Κάποια στιγμή ήταν στο 30 μετά από ορμονοθεραπεία εξι μηνών έπεσε στο 13.7 και τώρα δύο μήνες μετά την διακόπη είναι στο 15.Μπορώ να κάνω κάτι,έχω ελπίδες;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου ο γυναικολογος σου τι λεει;;;; :dry:

εχεις σταθερο κυκλο;;;

Απο το λιγο που ξερω, η FSH αυξανεται πολυ στην εμμηνοπαυση....

Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μεινεις συντομα εγκυος!!!! :kiss::kiss:

Eyeore μου καλησπέρα!

Δυστυχώς δεν γνωρίζω ούτε καν ποια είναι αυτή η ορμόνη.

Αν όντως αυτή εμποδίζει την εγκυμοσύνη σου εύχομαι να πέσει στα τάρταρα!!!!!

Σε φιλώ!

Eyeore71 καλησπερα.

Απο τα λιγα που γνωριζω για την FSH ειναι μια

ορμονη που αυξανεται πολυ στην περιοδο της εμμηνοπαυσης.

Σε παραγ. ηλικια ειναι καπου στο 1,8 - 10,5..

Το τι μπορεις να κανεις ειναι μαλλον στο χερι μονο του

γιατρου που σε παρακολουθει..

Απλα οι φυσιολογικες τιμες δειχνουν οτι οι ωοθηκες λειτουργουν

νορμαλ και οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης ειναι υψηλες.

Οχι οτι οι "ψιλοανεβασμενες" εμποδιζουν την συλληψη...

Δεν ξερω...

Μη σε μπερδευω αλλο..

Καλη επιτυχια παντως και με το καλο ενα σπορακι.

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...Ο γιατρός λέει πως αποκλείεται να μην κάνω, αλλά θα ήθελα να το ακούσω και από έναν άνθρωπο που το έχει ζήσει,και έκανε μωράκι...θα ένιωθα λίγο καλύτερα.Η ορμόνη γίνεται εμμηνοπαυσική πάνω από την τιμή των 30.Για να δούμε!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ....

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!

Ο Γιατρός μου,μου είπε ότι θα προσπαθήσω ακόμη μόνη μου μέχρι τον Ιανουάριο και μετά πάμε για εξωσωματική.Είχα μια αποβολή τον Μάιο του 08 και εκ τότε λάλησε το σύστημα, οι όρμονες μου, πήρα θεραπεία,προσπαθώ αλλά δεν....και στενοχωριέμαι πάρα πολύ...

Eyeore71 έγραψε:

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...Ο γιατρός λέει πως αποκλείεται να μην κάνω, αλλά θα ήθελα να το ακούσω και από έναν άνθρωπο που το έχει ζήσει,και έκανε μωράκι...θα ένιωθα λίγο καλύτερα.Η ορμόνη γίνεται εμμηνοπαυσική πάνω από την τιμή των 30.Για να δούμε!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΥΨΗΛΗ FSH 32-36 ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ

ΤΡΟΜΕΡΑ... :huh::huh::huh::huh:

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... :blink::blink::blink:

ΤΕΣΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.... :lol::lol:

Είμαι σίγουρη πως θα το καρατήσεις αγκαλίτσα τι εννοείς βασανίστηκες;Εγώ πάλι μέχρι πέρισυ τον Ιανουάριο είχα τέλειες όρμονολογικές καιξάφνικά τον Μάρτιο έχασα έναν κύκλο, κάνω τότε εξετάσεις και βγαίνει μια FSH 30!!!Τρελλάθηκα,αυτός που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και απόρησα ήταν ο γιατρός μου έδωσε οιστρογόνα και 7 μήνες μετά την μετράω στο 13,7,προχθές έκανα επαναληπτική εξέταση στο δίμηνο που έχω διακόψει τα οιστρογόνα και ήταν στο 15...Τα υπολοιπά τα διάβασες πάω για εξωσωματική αν δεν μόνη μου τον Φεβρουάριο.Εσένα πέτυχε η πρώτη σου εξωσωματική; Και η ορμόνη σου ήταν σταθερά στο 30 κάτι;

Eyeore γεια σου!

Τώρα είδα το θέμα σου. Πριν κάποια χρόνια, αν θυμάμαι καλά 3 χρόνια, είχα κι εγώ υψηλή FSH για κάποιο καιρό. Αν θυμάμαι καλά είχα γύρω στο 20+. Δεν έκανα κάποια θεραπεία. Επανέλαβα την εξέταση μετά από 3 μήνες κι είχε πέσει στο 12. Βέβαια ούτε αυτή η τιμή πολυάρεσε στο γιατρό μου, αλλά δεν κάναμε κάτι.

Μετά από αυτό το ανεβοκατέβασμα της FSH έμεινα δυο φορές έγκυος και πολύ εύκολα. Βέβαια, παιδί δεν έχω γιατί για άλλους λόγους είχα αποβολή και παλίνδρομη. Αλλά τουλάχιστον δεν είχα πρόβλημα στη σύλληψη... Τουλάχιστον τότε..τώρα να δούμε... :unsure:

Εύχομαι όλα να μας πάνε καλά! :)

Eyeore71 έγραψε:

Είμαι σίγουρη πως θα το καρατήσεις αγκαλίτσα τι εννοείς βασανίστηκες;Εγώ πάλι μέχρι πέρισυ τον Ιανουάριο είχα τέλειες όρμονολογικές καιξάφνικά τον Μάρτιο έχασα έναν κύκλο, κάνω τότε εξετάσεις και βγαίνει μια FSH 30!!!Τρελλάθηκα,αυτός που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και απόρησα ήταν ο γιατρός μου έδωσε οιστρογόνα και 7 μήνες μετά την μετράω στο 13,7,προχθές έκανα επαναληπτική εξέταση στο δίμηνο που έχω διακόψει τα οιστρογόνα και ήταν στο 15...Τα υπολοιπά τα διάβασες πάω για εξωσωματική αν δεν μόνη μου τον Φεβρουάριο.Εσένα πέτυχε η πρώτη σου εξωσωματική; Και η ορμόνη σου ήταν σταθερά στο 30 κάτι;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥ....

ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ....ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΧΟΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ.... ;););)

Crazy γειά σου!Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο και σύντομα...Παράξενο όμως όταν λουστείς τα δύσκολα καταλαβαίνεις πολύ καλά πως νιώθουν οι άλλοι γύρω σου..Rubela πίστεψε με και χάπια έχω καταπιεί και δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο μα πόσο αγχος έχω και πόσο μα πόσο μεγάλο φόβο και στενοχώρια μήπως δεν τα καταφέρω τελικά πότε...Στο μεταξύ είμαι 38 χρονών και πιέζομαι πολύ και από την ηλικία μου, κακά τα ψέματα!!

Το άγχος δε βοηθάει καθόλου γιατί μπλοκάρει τη διαδικασία της ωορρηξίας. Κι αυτό είναι μέρος του προβλήματος και της αυξημένης FSH. Προσπάθησε να χαλαρώσεις... όσο γίνεται... σε καταλαβαίνω απόλυτα με το θέμα της ηλικίας.. χτες έκλεισα τα 36...στο ίδιο καζάνι βράζουμε...

Στην ανάγκη, παρακολούθησε την ωορρηξία σου με υπέρηχο ή τεστάκια ωορρηξίας για να βοηθήσεις την κατάσταση και να μειώσεις όσο γίνεται το άγχος σου.

Το έλεγα και στο χτεσινό ποστ για τα γενέθλιά μου... είναι τόσο σημαντικό το ότι έχουμε αυτήν την παρέα γιατί μπορούμε να καταλαβουμε η μία την άλλη απόλυτα... θα το δεις κι εσύ με τον καιρό... :)

Τα τεστ εωρυξίας και αν με αγχώνουν!Δύο φορές έχω κάνει και καμία δεν έβγαλα άκρη!!Τη μια φορά έκανα από 12 μέρα μέχρι και 16 και τίποτα...έπαιρνα βέβαια ορμόνες και είχε παραταθεί ο κύκλος μου και τον περασμένο μήνα έκανα από 14 μέχρι 21 και πάλι τίποτα.Στο μεταξύ ο γιατρός μου λέει ότι έχω πολλά ωοθηλάκια και στις 2 ωοθήκες μου.Λέτε να μην κάνω κάν ωορύξια,αλλά έχω κύκλο και περίοδο.Μόνο τον Μάρτιο είχα χάσει τον κύκλο μου, μετά με την αγωγή και μετά την διακόπη της έχω περίοδο κανονικά.... :blink::side: τα έχω πια χαμένα.

Eyeore71 ιδιαίτερες γνώσεις δεν έχω για την fsh, ωστόσο ξέρω ότι στην 1η μου εξωσωματική πριν 4 χρόνια ήταν 3,5, ενώ στη 2η που έκανα φέτος το καλοκαίρι (και παλλινδρόμησε εντέλει) είχε φτάσει αισίως 8 και κάτι :angry:. Αυτό που μου' πε ο γιατρός μου είναι ότι τη θέλει μονοψήφια για να με βάλει έτσι κι αλλιώς σε προσπάθεια ivf. Εσύ στο γιατρό σου απευθύνσου καλύτερα και ρώτα τον τι ακριβώς προτείνει για την περίπτωσή σου. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

κοριτσακια,αποβαλετε οσο μπορειτε το αγχος,κανει κακο σε πολλα πραγματα και κυριως στην ωορηξια,στον κυκλο,στη συλληψη,κλπ..

αφηστε το στην ακρη..ολες θα τα καταφερετε αρκει να χαλαρωσετε...

πραγματικα ευχομαι οτι καλυτερο σε ολες,και πολυ συντομα να εχετε θετικα αποτελεσματα....

:kiss:

Η περίοδος έρχεται άσχετα με το αν θα γίνει η ωορρηξία ή όχι.

Τότε που είχα ανεβασμένη FSH είχα κανονικά περίοδο, απλά δεν είχα κάνει ωορρηξία.

Τώρα, όσον αφορά τα τεστ, θέλουν υπομονή απ' ότι καταλαβαίνω... αλλά πρέπει να τα κάνεις πάντα περίπου την ίδια ώρα της ημέρας και όχι νωρίς το πρωί με τα πρώτα ούρα. Τουλάχιστον αυτό λένε αυτά που'χω πάρει εγώ και προτείνουν να γίνεται το τεστ από τις 10 μέχρι τις 8. Αλλά πάντα την ίδια ώρα.

Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία, μόλις τον προηγούμενο μήνα τα χρησιμοποίησα για να δω τι γίνεται - είχα κάτι άλλες ανωμαλίες στον κύκλο μου κι ήθελα να το παρακολουθήσω από περιέργεια...

Στο γιατρό έχεις πάει για να παρακολουθήσεις το αν κάνεις ωορρηξία ή όχι; Αυτό φαίνεται στον υπέρηχο.. Άσε που απ' ότι ξέρω, υπάρχουν φάρμακα που προκαλούν προγραμματισμένη ωορρηξία. Το ξέρεις, το'χεις συζητήσει με το γιατρό σου;

Πάντως, όπως και να'χει, πρέπει κάτι να κάνεις να αποβάλλεις όσο γίνεται το άγχος γιατί σε μποϊκοτάρει κι είναι κρίμα. Γι'αυτό βάλε μπροστά την επιστήμη και άσ'την να δουλέψει για σένα... να σε βοηθήσει να βρίσκεις την ωορρηξία σου και να κάνεις τις προσπάθειές σου χωρίς πολύ άγχος.. Δόξα τω Θεώ, πλέον η επιστήμη έχει λύση για πολλά πράγματα...

Η άλλη λύση είναι το μέρα παρά μέρα από το τέλος της περιόδου και μετά, χαλαρά χωρίς ψάξιμο ημερομηνιών κλπ... Είναι εφικτό αυτό το σενάριο;; Δεν το δοκιμάζεις για 2-3 μήνες να δεις;; ;)

το μια μια πάει σύννεφο...αλλά μένουμε στο σύννεφο,βρέ τι έπαθα η κοπέλα στα καλά καθούμενα...Άμα δε θέλει,δε θέλει...τι να πω πια! :blush:

Τι να σου πω βρε παιδάκι μου;...

Πάρε τα τεστ και ξεκίνα μ'αυτά συστηματικά και οργανωμένα.

Ρώτα και το γιατρό τι άλλο μπορείς να κάνεις.

Τι τραβάμε βρε παιδιά!!!

Καλή μου crazy, γενικά είμαι φρικαρισμένη!!!Ξυπνάω τη νύχτα στον ύπνο μου και παρακαλώ να με αξιώσει η ζωή μου να κρατήσω ένα παιδάκι στην αγκαλιά μου θα το αγαπώ πολύ είναι σίγουρο,όσο για την ωορρυξία ξέρω από υπέρηχους ότι μέχρι πρίν ένα χρόνο έκανα την 11-13 μέρα το αργότερο τώρα πια δεν ξέρω τι γίνεται έχω χάσει τη μπάλα!Πήρα και αυτά τα παλιο-οιστρογόνα και μου έκαναν τον κύκλο μου ανω κάτω...Κανονικά είχα σταθερά 26-27 μέρες κύκλο, με τα Clomiphene έφτανα τις 33.Τώρα που σταμάτησαν έκανα 28 μέρες κύκλο που προσεγγίζει πολύ το φυσιολογικό μου...Πάντως φοβάμαι,φοβάμαι πολύ...Προχθές είδα στο τρένο μια κοπέλα όχι παραπάνω από 30,ναρκομανή,τρυπημένη παντού, ακόμα και στις φλέβες του λαιμού της. Και κάνω έτσι και τι να δω....ήταν περίπου έξι μηνών εγκύος κρίνοντας από την κοιλιά της.ΕΕΕ!!Εκεί δεν άντεξα, περπατούσα στο δρόμο και έκλαιγα.Και σκεφτόμουν πόσο άδικα είναι μερικά πράγματα.Αυτό το πλάσμα τώρα θα είναι κατεστραμμένο!!! :(

...και κάτι ακόμα... Να ξέρεις ότι δεν βράζουμε στο ίδιο καζάνι άλλο 36 και άλλο 38! Σε αυτά τα θέματα αυτή η διαφορά δεν είναι καθόλου αμελητέα!!

Ααααααααα....Δε θέλω απαισιοδοξίες!!!!!!

Και μη μου χαλάς τη σούπα! :P :laugh:

Είπαμε! Στο ίδιο καζάνι βράζουμε, άκου με που σου λέω!

Χτες έκλεισα τα 36, εδώ και πολύ καιρό δεν το "προσπαθούμε" για λόγους άσχετους με τα ιατρικά θέματα κι ο καιρός περνάει και πίσω δε γυρνάει! Αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί όταν το σκέφτομαι και τρελαίνομαι και με παίρνει από κάτω πολύ και στην τελική κάνω κακό στον εαυτό μου.

Απέκτησα πρόσφατα μια κύστη στην ωοθήκη η οποία προήλθε από το άγχος και μόνο αυτό - δεν το λέω εγώ, ο γιατρός το είπε.

Ο γιατρός μου έγραψε κάποιες εξετάσεις, προγεστερόνη και κάτι άλλες που δεν ήξερα τι είναι αλλά υπέθεσα πως θα'ναι κι αυτές ορμονικές και δε ρώτησα καν! Όταν λοιπόν η μικροβιολόγος μου είπε "καλή η προγεστερόνη σου και οι καρκινικοί δείκτες όλοι εντάξει" μου'ρθε νταμπλάς! Κι εκεί άλλαξα λίγο την κοσμοθεωρία μου. Για φαντάσου, πόση σημασία θα'χαν όλα αυτά που με αγχώνουν (το θέμα παιδί κι όλα τα υπόλοιπα) αν αυτές οι εξετάσεις δεν ήταν καλές;;

Αυτά τα πράγματα θέλουν ψυχραιμία και όχι άγχος.

Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις, αλλά σκέψου πως το "φρικάρισμα" το μόνο που κάνει είναι να σε αποδιοργανώνει, να σε αποτρέπει από το να σκέφτεσαι ψύχραιμα και λογικά και σε επηρεάζει και σωματικά και ψυχολογικά.

Το πλασματάκι που θα δεχτεί να εγκατασταθεί μέσα μας για τους πρώτους 9 μήνες της ζωής του θα πρέπει να βρει ένα φιλόξενο μέρος... για σκέψου το!

Τώρα όσον αφορά την κοπελιά τη ναρκωμανή, δυστυχώς κάποια πράγματα, όσο δυσάρεστα και να είναι, δυστυχώς συμβαίνουν... και συμβαίνουν πολλά! :(

Χαίρομαι που είναι καλά τα πράγματα για σένα και έχεις δίκιο λίγη αισιοδοξία δεν βλάπτει. Σου εύχομαι με το κάλο και σύντομα ότι ονειρεύσαι, σε όλες μας δηλάδη γιατί δυστύχως από ότι φαίνεται είμαστε πολλές που δυσκολευόμαστε. :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...