Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

H Andrianni;

Ποια Andrianni;

Η Andrianni Μου;

H πιο γλυκιά μαμά του κόσμου;

Η μαμά του τυχερού Δημητράκη;

Η πιο πιο πιο καλή φιλενάδα που θα μπορούσα να βρώ στο διαδίκτυο;

Ο πιο τρυφερός ΑΝΘΡΩΠΟΣ που βλέπει πίσω από τις λέξεις;

Θέλω να ξέρεις ότι είσαι όλα τα παραπάνω, και γω πολύ τυχερή που σε (σας) είχα πλάι μου τις δύσκολες ώρες!!!

Να προσέχεις και να σαι ευτυχισμένη, μέσα από την ψυχή μου, σε όλη σου τη ζωή και με το αντρούλη σου να ζήσετε ως τα βαθιά γεράματα και να καμαρώνετε το Δημητράκη σας και τα άλλα παιδάκια που θα ρθουν με το καλό!!!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

Δεν ξέρω τί να πώ..σήμερα είδα ότι η αγαπημένη μου Βούλα άνοιξε το θεματάκι για τα γενέθλιά μου και είδα και τις ευχές σας...όπως είπα και στην ίδια τη Βούλα, από όλες τις ευχές που πήρα χτές, οι δικές σας με συγκίνησαν απεριόριστα..σκέφτομαι πόσα μου έχουν συμβεί αυτό το χρόνο που είμαι στο ΜΑΜΜΥ..οι προσπάθειες, οι αποτυχίες, η απόγνωση, η επιτυχία, η εγκυμοσύνη, η ευτυχία..ειλικρινά όι κοπέλες που γνώρισα κι αγάπησα εδώ μέσα μου στάθηκαν κάθε ώρα και στιγμή σαν να ήταν οικογένειά μου..νοιώθω πολύ τυχερή και σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ ολόψυχα! Θα περάσουμε ακόμα ένα σωρό μαζί κορίτσια, μαζί δεν μας σταματάει τίποτα!

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ..........ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΤΟ ΑΓΧΟΣ,ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ,ΑΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...