Μετάβαση σε περιεχόμενο

FSH 15!Πέφτει πότε; Μωράκι με τέτοια τιμή;

Recommended Posts

Το Μάρτιο έχασα ένα κύκλο και αφού ο γιατρός επανέφερε την περίοδο μου με έβαλε να κάνω ορμονολογικές,είχα ανεβάσει μια FSH 31 σχεδόν, ο γιατρός μου έδωσε κλομιφαίνη,ένα σκεύασμα οιστρογόνων για 6 μήνες τον Οκτώβρη και αφού είχε ολοκληρωθεί η αγωγή επανέλαβα τις εξετάσεις και η ορμόνη είχε πέσει στο 13,7.Σήμερα τις έκανα πάλι και η FSH στο 15.Τρέμω μήπως και τώρα χωρίς την αγωγή αρχίσει και πέρνει πάλι την ανιούσα πολύ!!Επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα πότε;Και αν ναί, μετά από πόσο καιρό και πως;Υπάρχει περίπτωση να ξαναχάσω κύκλο στο 15;Υπάρχει περίπτωση να κάνω μωρό με τέτοια τιμή;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπελα μου!Λοιπον επεσες στην περιπτωση!Ακου τι συνεβη με μενα!Εγω εδω και τρια χρονια ανακαλυψα πρβ με τον θυρεοειδη!Αλλα με TSH πολυ χαμηλη δλδ προς υπερθυρεοειδισμο....πριν κανενα 4 μηνο μια μου εδωσε κατι χαπια για να τον ρυθμισω επιτελους γιατι προσπαθουσα για μωρο ενα χρονο περιπου και ειχα σκασει!με αποτελεσμα να μου ανεβει με αυτα στο 35 το ακρως αντιθετο δλδ υποθυρεοειδισμο!Εσκασα απο στενοχωρια....τα διακοψαμε αμεσως στις 15 μερες απανω και αρχισε να πεφτει απο μονη της για να παει παλι προς υπερθυρεοειδισμο....αλλα πριν πεσει αρκετα περασε απο τα φυσιολογικα τον προηγουμενο μηνα οπου και καταφερα να μεινω εγκυος πανω που το ειχα δεχτει οτι δεν μπορω!Και ξεκινησα το Τ4....εσενα τι σου λεει ο ενδοκρινολογος σου?Σιγουρα θα πρεπει να παρεις καποια θεραπεια για να ρυθμιστει και να σταθεροποιηθει!Δεν αργει πολυ νομιζω....επανερχεται φυσικα με την καταλληλη θεραπεια και αναλογως τι εχεις...Σου ευχομαι συντομα με ενα νινακι στην αγκαλια!Παντως να ξερεις οτι ολοι μου λεγανε οτι πρεπει να προσεξω και να τον ρυθμισω προτου μεινω εγκυος....

aristina Αλλο THS ΚΑΙ αλλο FSH. Ειναι 2 εντελως διαφορετικες ορμονες !

FSH - ΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ

ΤSΗ - ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ

Εyeore71 δες εδω, ισως βρεις κατι!http://www.gyn.gr/forum/forum.asp?forum=4&section=6&post=24927

Ωχ χιλια συγνωμη!!!!!!!!!!!!Οτι να ναι βλεπω!!!!διαβαζα tsh μαλλον ειμαι για γυαλια!!!ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!Για την fsh το μονο που ξερω ειναι οτι με ειχανε βαλει να την κανω οταν προσπαθουσα και δεν μπορουσα αναμεσα σε αλλες ορμονικες εξετασεις!

Πραγματικά είναι δύο διαφορετικές ορμόνες!Ευχαριστώ πάντως και τις 2 σας.Το site θα το τσεκάρω απλά σκεφτόμουν μήπως κάποια έχει παρόμοια εμπειρία ο γιατρό λέει πως αποκλείεται να μην κάνω μπεμπεδάκι αλλά θα ήταν καλό να ξέρω ότι έχει και κάποια άλλη τέτοια εμπείρια και τα κατάφερε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...