Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ


εμμυ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!ειμαι καινουρια στο φορουμ... εχω μια οχι και τοσο καλη ψυχολογια και αρκετους φοβους μετα την εξωμητριο εγκυμοσυνη που ειχα.Θελω παρα πολυ να αποκτησω ενα μωρακι και φοβαμαι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμμυ καλώς ήρθες στην παρέα του mammy!λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη...το καταλαβαίνω ότι η ψυχολογία σου είναι πεσμένη..εύχομαι ολόψυχα σύντομα να αποκτήσεις νινάκι και να είσαι πάντα καλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ'ευχαριστω παρα πολυ και για σενα οτι καλυτερο!!φοβαμαι ακομη και για την πιθανοτητα να μου ξανασυμβει.Γιατι να ειναι τοσο δυσκολο να ζησουμε ολες το θαυμα??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

είναι φυσιολογικό να φοβάσαι...να σκέφτεσαι όμως ότι η επόμενη εγκυμοσύνη θα είναι διαφορετική...κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική...ναι συμφωνώ για κάποιες είναι πιο δύσκολο για κάποιες πιο εύκολο αλλά για καμμιά από μας δεν είναι ακατόρθωτο...αυτό είναι το πιο σημαντικό έτσι δεν είναι;;;;ο χρόνος είναι γιατρός όχι γιατί ξεχνάς αλλά γιατί σε κάνει να πας παρακάτω θες δεν θες ...σου εύχομαι τα καλύτερα :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοπελα μου,

προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι, ξέρω βέβαια ότι είναι δύσκολο.

Τον Ιανουάριο είχα την ίδια περίπτωση με σένα. Έγινε κ αφίρεση της σάλπιγγας καθώς κ διάγνωση μονόκερου μήτρας. Είχα πολύ άγχος αν θα καταφέρω να μείνω πάλι έγκυος με μια σάλπιγγα καθώς κ άν θα συμβεί πάλι το ίδιο. Όμως όλα πήγαν καλά κ τώρα είμαι ήδη έγκυος στον 5ο μήνα.

Όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησα να σκέφτομαι τι περάσαμε με τον σύζυγο μου αλλά οι δοκιμασίες είναι για τους ανθρώπους.

Προσπ΄'αθησε να είσαι δυνατή κ να διατηρήσεις καλή ΄σχέση με τον άντρούλη σου. Μίλα με το γιατρό σου για όλες τις πιθανές εξετάσεις ή θεραπείες που ενδεχομένος να πρέπει να γίνουν (δεν ξέρω πόσο πρόσφατο είναι).Ελπίζω να βοήθησα κ να σου έδωσα έστω κ λίγη δύναμη!

Η ζωή συνεχίζεται κ με πίστη κ προσευχή στο Θεό θα πάνε όλα καλά, θα δείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στη παρέα μας. Νομίζω ότι έκανες μια καλη επιλογή εδώ θα πάρεις σίγουρα βοήθεια και θα καταλάβεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το θέλουμε και να το πιστεύουμε. Άσε που το μαμμυ είναι και γουρλίδικο.Άσε πίσω σου όλα αυτά που πέρασες και κάνε θετικές σκέψεις "ροζ και γαλάζιες" και σύντομα θα έρθει και σένα η σειρά σου. Σου το εύχομαι ολόψυχα :cheer: :laugh: :side::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και το κουραγιο!Προσπαθω να διωξω τις αρνητικες σκεψεις και επλιζω οτι καποια στιγμη θα νοιωσω την χαρα της εγκυμοσυνης.Μακαρι το mammy και η παρεα σας να μου φερει τυχη (οπως λεει η sakoulina) και σε λιγο καιρο να σας ανακοινωσω το ευχαριστο. ΚΟΝΝΑ μπραβο σου που τα καταφερερες και σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο το μωρακι σου.Εχω ακουσει πολλες ιστοριες απο κοπελες με παρομοιο θεμα με μενα και τελικα χωρις αγχος καταφεραν να εχουν ενα μωρακι!Μακαρι να μου τυχει κι εμενα!! Να 'στε καλα και περιμενω νεα σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμμυ79σου ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!ΑΣΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου καλησπέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας!!!

Είδα το θέμα σου και η καρδιά μου σκίρτησε, διότι μετά από 2 εξωμήτρια και αφαίρεση και των 2 σαλπίγγων περιμένω τα αποτελέσματα της 1ης μου εξωσωματικής...

Θέλω να σε παρακαλέσω, να σε εξορκίσω σχεδόν κάνε όσες περισσότερες εξετάσεις μπορείς για να εξακριβώσεις ότι η άλλη σου σάλπιγγα είναι διαβατή, στο λέω γιατί στο 1ο χειρουργείο υποτίθεται ότι ο γιατρός μου την έλεγξε και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα, να μην κάνω καμμία εξέταση και ότι το 1ο εξωμήτριο ήταν τυχαίο...

Οταν συνέβει και το 2ο και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, το αφαίρεσα λαπαροσκοπικά και την είδα στο dvd...ΜΟΝΟ ΥΓΙΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!

Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μπορεί πράγματι το δικό σου εξωμήτριο να τανε τυχαίο αλλά ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ότι δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να ξανασυμβεί!!!! Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά φύλα τα ρούχα σου για να χεις τα μισά!!!

Φιλιά και ότι χρειαστείς είμαι εδώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικυ μου σ'ευχαριστω,αυτο εχω σκοπο να κανω και πραγματικα με βοηθαει παρα πολυ η κουβεντα μαζι σας! ευτυχως που σας ανακαλυψα!!!! Και για σενα οτι καλυτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

irene αυτο ειναι που με τρομαζει πιο πολυ απο ολα!Δεν θελω να το ξαναζησω,Ειναι τρομερα ψυχοφθορο.Απο την στιγμη που ειδα οτι ηταν θετικο το τεστ μεχρι την στιγμη που ανακαλυψαμε οτι ηταν εξωμητριο αλλαζαν τα συναισθηματα μου συνεχως.Θες η ανασφαλεια,οι φοβοι,προαισθημα?δεν ξερω τι ηταν αλλα κατι δεν με αφηνε να χαρω απο την αρχη.Ελπιζω να σταθω τυχερη την επομενη φορα!Καλη επιτυχια σου ευχομαι στην προσπαθεια σου και με το καλο το ευχαριστο αποτελεσμα.Σε ποια φαση βρισκεσαι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχχ ξέρω πολύ καλά τα συναισθήματα...δεν θα τα ξεχάσω ποτέ!!! Να φανταστείς ότι αύριο πρέπει να κάνω χοριακή για να δω το αποτέλεσμα της εξωσωματικής και ενώ όλα τα κορίτσια στη θέση μου ανυπομονούν εγώ επειδή αυτή την εξέταση την έχω παρει από φόβο , δεν θέλω να την κάνω τώρα....Να μην σου πω πως θα πάω σε άλλο μικροβιολογικό από αυτό που έχω απέναντι από το σπίτι μου και που τις έκανα τότε...Μπορείς να καταλάβεις τι αισθάνομαι!!!!

Γι αυτό σου λέω να πας σε διαφορετικούς γιατρούς και να κάνεις οποιαδήποτε εξέταση χρειαστεί όσο και αν κοστίζει όσο και αν ταλαιπωρηθείς....και όλα θα πάνε καλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμμυ79 έγραψε:

Απο την στιγμη που ειδα οτι ηταν θετικο το τεστ μεχρι την στιγμη που ανακαλυψαμε οτι ηταν εξωμητριο αλλαζαν τα συναισθηματα μου συνεχως.Θες η ανασφαλεια,οι φοβοι,προαισθημα?δεν ξερω τι ηταν αλλα κατι δεν με αφηνε να χαρω απο την αρχη.Ελπιζω να σταθω τυχερη την επομενη φορα!

Αχ κοριτσακι μου,ακριβως ετσι ενιωθα κ γω...μολις αντικρυσα το θετικο τεστ φοβηθηκα,ηθελα να κατεβω στο σαλονι και φοβομουν τα σκαλια...τελικα το προαισθημα μου βγηκε αληθινο...

Τωρα αν θα επαναληφθει...δεν μπορεις να το ξερεις,μπορει ναι μπορει και οχι!!!Ποσος καιρος εχει περασει??

Εμενα στους 8 μηνες που εκανα σαλπιγγογραφια ειδαμε πως ειχα συμφησεις

οχι πολλες στην αλλη σαλπιγγα,το φαρμακο περασε αμεσως..ετσι μετα απο κανα 4 μηνο προσπαθειων με φαρμακα προκλησης ωοθυλακιορηξιας για περισσοτερες πιθανοτητες που δεν μας εκατσε ειπαμε πως θα παμε για εξωσωματικη!!!

Σου ευχομαι να μεινεις γρηγορα εγκυουλα καολα να πανε μια χαρα μεχρι το τελος!!!!

Μην φοβασαι τις εξετασεις,καλυτερα να ξερεις παρα οχι!!!

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για την ενψυχωση.Irene πραγματικα μπορω να καταλαβω πως αισθανεσαι, ολα να πανε καλα σου ευχομαι,σιγουρα το να σκεφτομαστε αρνητικα ειναι το χειροτερο αλλα απο μονες τους ερχοντε οι ατιμες οι αρνητικες σκεψεις.περιμενω νεα σου. κατερινα μου σιγουρα θα μπω στην διαδικασια να ψαξω πιο πολυ τα πραγματα,ειναι ακομη νωρις δεν εχει ουτε μηνα που εκανα την επεμβαση και για αυτο ειμαι τοσο αναστατωμενη και μπερδεμενη.Ελπιζω με τον καιρο να ξεκαθαρισουν τα πραγματα και να ερθει η μερα που θα φωναζω κι εγω οτι ειμαι εγκυος!!και σε σενα καλη επιτυχια ευχομαι και γρηγορα εγκυουλα!! φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...