Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ....5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΦΥΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΕΜΒΟΛΗΣ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΓΛΙΤΩΣΑ-ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ 3 ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ...ΜΟΥ ΠΑΝ ΟΛΑ ΟΚ

Δημοσίευση

& εγώ έχω ένα μωράκι 2,5 μηνών & την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να κάνω & ακτινογραφία-καρδιογράφημα-εξετάσεις & όλοι οι γιατροί εκεί & ο γυναικολόγος μου είπαν ότι δεν επηρεάζει το θηλασμό..& εγώ φοβόμουν πολύ αλλά αφού όλοι μου είπαν έτσι συνέχισα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου ζήσει το μωράκι σου κορίτσι μου!!! Λυπάμαι πάρα πολύ για την αντιμετώπιση του άντρα σου. Θα σου πω το κλασικό κλισέ που όμως ισχύει απόλυτα για να είναι καλά το μωρό πρέπει πρώτα να είναι καλά η μαμά!! Εάν δεν θέλεις να θηλάσεις γιατί δε σου βγαίνει δεν είσαι καλά ή απλά δε γουστάρεις (που απ ότι καταλαβαίνω δεν ισχύει στην περίπτωση σου) δε θα θηλάσεις!!! Είναι καθαρά δική σου επιλογή. Είτε με ξένο είτε με το δικό σου γάλα το μωράκι σου θα μεγαλώσει και θα είναι καλά!!! ΕΣΥ πρέπει να είσαι ήρεμη!! Επίσης χρειάζεσαι βοήθεια αυτό τον καιρό. Ο οργανισμός προσπαθεί να συνέλθει από την γέννα, πόσο μάλλον από ένα μεγάλο χειρουργείο!!  Προσπάθησε να κάνεις μια ήρεμη συζήτηση μαζί του κ να του εξηγήσεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις το θηλασμό κ πως χρειάζεσαι βοήθεια. Πρέπει πρώτα να είσαι εσύ καλά!!! Στην τελική δεν του πέφτει κανένας μα κανένας λόγος ειδικά στο θέμα του θηλασμού. Η νέα μανούλα χρειάζεται στήριξη κ όχι πίεση!!! Ο άντρας σου έχει άδεια; Είναι στο σπίτι ή είσαι μόνη τα πρωινά με το μωρό; Γιατί αν είσαι μόνη πάλι μπορείς να του εξηγήσεις πως χρειάζεσαι βοήθεια. Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!!!
    • Δεν έχει σχέση κορίτσι μου, το γάλα είναι βασική τροφή μέχρι το έτος. Πρέπει να πίνει όσο θέλει το μωράκι.. εν παση περίπτωση.. είναι φαγανός ε; Χαχαχα μπράβο!! Εννοούσα γιατί 1 μπουκιά κάθε 5 λεπτά, αυτό δεν κατάλαβα χαχα.. απλώς δεν το έγραψα σωστά..  Οταν λες σκληρά φρούτα; Πες μου ποιο για να σου πω πως το δίνω, αν το έχω δώσει. 
    • Α επίσης είχα πάρει 6 κιλά στην εγκυμοσύνη έχω χάσει 9 ..οπότε μην ασχολείστε με τα κιλά καν θα τα χάσετε αμέσως 😊😊
    • Καλημέρα κ από μένα .!!Είμαστε μια χαρουλα εμείς !!Εγω λίγο προσπαθώ να προσαρμοστώ γιατί το έντερο μου μετά την καισαρική τα έχει παίξει λίγο ..Κατά τα λοιπά είμαι οκ και η τομή πεντακάθαρη. Όσον αφορά τον θηλασμό εγώ κορίτσια παιδεύτηκα αρκετά .Μολις χρησιμοποίησα το θήλαστρο έπαθα μαστίτιδα δε με βοήθησε καθόλου .Πηρα αντιβίωση κ μια χαρά βέβαια για να είμαι ειλικρινής.Εγω θηλάζω και δίνω και ξένο.Το παλεύω όμως θηλάζω με ψευδοθηλές μάτωσε κάποια στιγμή και η μια η θηλή μου αλλά ακόμη το παλεύω .Ειμαι καλύτερα απλά θέλει χρόνο και πολύ υπομονή .Στην αρχή σφάδαζα από τον πόνο τώρα είμαι πολύ καλύτερα .Οποτε θετική σκέψη όλα φτιάχνουν κάπως σιγά σιγά . Όσον αφορά την καισαρική εμένα με βοήθησε στο νοσοκομείο η ένεση voltaren.Δε μ έπιασε τίποτα άλλο όσο αυτό το φάρμακο .Επίσης κ εγώ έφαγα από την πρώτη μέρα κανονικά.Αλλά νομίζω ο κάθε γιατρός έχει τη δική του γραμμή.Γιατι πχ η διπλανή μου που γέννησε κ αυτή με καισαρική δεν την άφηνε να φάει . Ο μπέμπης μου μεγαλώνει και ομορφαίνει τον κόσμο μας .Στην αρχή δεν ήταν εύκολο και με τις ορμονες να παίζουν ..όμως έχουμε βρει κάπως τα πατήματα μας και είναι όλα πολύ καλύτερα..Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και θετική σκέψη 😊
    • Αγάπη μου λογικό είναι… Εγώ μέχρι κ την προηγούμενη βδομάδα είχα τρελά νεύρα… Τώρα ηρέμησα λίγο.. Έχεις κ το ιστορικό κ θεωρώ πως ζορίζεσαι ακόμα παραπάνω. Αύριο δεν πας να δεις το νινακι σας;; Θα δείτε να κουνάει χεράκια ποδαράκια κ πιστεύω πως μετά θα είσαι λιιιγο καλύτερα από θέμα ψυχολογίας.  Καλά για την κοιλιά δεν το συζητώ… 2 μέρες τώρα δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Δε βολεύομαι με τίποτα!!! Με 3 μαξιλάρια ξαπλωνω.. Μετά την αυχενική να είναι όλα καλά Παναγία μου κ θα πάω να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης..  Θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογικό το άγχος σου. Εδώ ρε συ εγώ μια βιοχημική είχα κ μέχρι τη 10η βδομάδα έτρεμε το φυλλοκάρδι μου!! Να δεις τώρα πως είμαι από την Παρασκευή εν αναμονή της αυχενικής… Θυμησε μου πότε έχεις γιατρό; 18:00… Εσύ στις 12.00; Θα περιμένουμε νέα σας!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...