Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όσες/ους γιορτάζουν!Παρόλο που ...μπαινοβγαίνω στο site εδώ και αρκετό καιρό (από την αρχή περίπου της εγκυμοσύνης μου), σήμερα μου ήρθε η εξής απορία : είμαι στην 35η εβδομάδα εγκυμοσύνης (πρώτης) και όλα μέχρι σήμερα έχουν πάει τέλεια. Όσο πλησιάζει ο καιρός όμως, έχει αρχίσει να με πιάνει άγχος σε σχέση με το πότε και αν θα καταλάβω τις πραγματικές ωδίνες τοκετού, καθώς επίσης και αν οι ωδίνες είναι τελικά πόνοι ή συσπάσεις...Έχω μπερδευτεί λίγο και τις τελευταίες μέρες νοιώθω κάτι σαν συσπάσεις αλλά...δε ξέρω.Φαντάζομαι ότι μπορεί να φαίνεται λίγο χαζή η ερώτηση, αλλά παρακαλώ όσες έχουν ήδη γεννήσει, να μου πουν καμιά κουβέντα :)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

elena_k ωραίο το θέμα σου! Όπως βλέπεις δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω:S αλλά είχα και εγώ αυτή την απορία και επίσης ήθελα να μας πουν όσα κορίτσια έχουν εμπειρία πότε ξεκινάνε οι συσπάσεις.

Δημοσίευση

elena_k ωραίο το θέμα σου! Όπως βλέπεις δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω:S αλλά είχα και εγώ αυτή την απορία και επίσης ήθελα να μας πουν όσα κορίτσια έχουν εμπειρία πότε ξεκινάνε οι συσπάσεις.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

γεια σου ελενα να σου πω την δικη μου γνωμη

ειχα κα εγω συσπασεις και νομιζα οτι ηταν ωδινες

ομως ο γιατρος μου ειχε πει

οτι κατεβαινε το μωρακι γιαυτο συνεβαινε αυτο

εμενα ειχαν σπασει τα νερα και μετα αρχισαν σιγα σιγα

οι ωδινες που ειναι διαφορετικες θα καταλαβεις πονας αρκετα.

ολα καλα να εχεις μια καλη γεννα

και με το καλο να κρατησεις το αγγελουδι σου!

πιστευω να μην σε μπερδεψα:huh: φιλια

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εγω δεν εχω γεννησει ακομα.Εχω μπροστα μου 10 ολοκληρες εβδομαδες εως την γεννα...

Αλλα εχω ακουσει οτι δεν ειναι απαραιτητο να σε πιασουνε πονοι η' συσπασεις για να καταλαβεις οτι ηρθε η ωρα το πλασματακι σου να αντικρισει τον εξω κοσμο.Μπορει απλα να σπασουνε τα νερα χωρις να εχεις πονο.

Καλη και ευκολη γεννα σου ευχομαι.

Βοηθα τον εαυτοσου να χαλαρωσει και μην το σκεφτεσε.Ολα θα πανε καλα και εκεινη την ωρα ολα θα ειναι υπο ελεγχο και μολις γεννησεις με το καλο θα αναρωτιεσε "γι αυτο αγχωνομουνα τοοοοσο"?

(Κι εγω τρελλενομαι με την σκεψη αυτη και επιπλεον με το πως θα καταλαβω οτι ηρθε η ωρα της γεννας? και που θα με πιασει?Στο δρομο?Στο σπιτι?Στον υπνο?)

Να σκεφτομαστε θετικα.Οτι σε λιγο καιρο θα κραταμε ενα υπεροχο ζουζουνακι στην αγκαλιτσα μας θα το κοιταμε στα ματια και θα τα εχουμε ξεχασει ολα.

ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

Εγω δεν εχω γεννησει ακομα.Εχω μπροστα μου 10 ολοκληρες εβδομαδες εως την γεννα...

Αλλα εχω ακουσει οτι δεν ειναι απαραιτητο να σε πιασουνε πονοι η' συσπασεις για να καταλαβεις οτι ηρθε η ωρα το πλασματακι σου να αντικρισει τον εξω κοσμο.Μπορει απλα να σπασουνε τα νερα χωρις να εχεις πονο.

Βοηθα τον εαυτοσου να χαλαρωσει και μην το σκεφτεσε.Ολα θα πανε καλα και εκεινη την ωρα ολα θα ειναι υπο ελεγχο και μολις γεννησεις με το καλο θα αναρωτιεσε "γι αυτο αγχωνομουνα τοοοοσο"?

(Κι εγω τρελλενομαι με την σκεψη αυτη και επιπλεον με το πως θα καταλαβω οτι ηρθε η ωρα της γεννας? και που θα με πιασει?Στο δρομο?Στο σπιτι?Στον υπνο?)

Να σκεφτομαστε θετικα.Οτι σε λιγο καιρο θα κραταμε ενα υπεροχο ζουζουνακι στην αγκαλιτσα μας θα το κοιταμε στα ματια και θα τα εχουμε ξεχασει ολα.

ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 36η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ,ΠΕΤΡΩΝΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΝΟ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΗ.

ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ.

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 36η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ,ΠΕΤΡΩΝΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΝΟ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΗ.

ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ.

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...