Μετάβαση σε περιεχόμενο

Την επόμενη φορά...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου,ευχομαι ολες να στε καλυτερα μετα την απογοητεση που πηραμε και να περνατε καλα!!!Εγω νομιζω πω ειμαι λιγο καλυτερα..σημερα θα δειξει...ξεσπασα στα μαλλια μου και παλι!!!Ποτε θα με βρισουν δεν ξερω τα κακομοιρα!!!! :P:P:P

Ευτυχως ερχονται τα χριστουγεννα και αν και θα μας μελαγχολισουν θα παρουμε και μυνηματακια ελπιδας για την επομενη φορα!!!

Ανοιξα λοιπον αυτο το θεματακι για μας που δεν τα καταφεραμε να λεμε

τις ανησυχιες μας ,τις αποριες μας να δινουμε δυναμη και θαρρος η μια στην αλλη!!!!Να γεμισουμε ξανα θετικη ενεργεια γαιτι φιλεναδες μου...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μου αρέσει καλή μου που είσαι τόσο θετική!!!! Θα προσπαθήσω να σου μοιάσω στο ελάχιστο….. την καλημέρα μου!!!!

Υ.Σ: πόσο πολύ μου αρέσει που έρχονται Χριστούγεννα!!!!!!! 1η του Δεκέμβρη θα στολίσω το δεντράκι μας!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΟΤΑΤΗ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

κοριτσαρες ετσι γερα...ολα γινονται αρκει να ειμαστε αισιοδοξη...σας ευχομαι τα καλυτερα και γρηγορα ολες εγκυουλες

εγω δεντρακι θα στολισω το σκ...γιατι μπορει να μας προλαβει και ο μπεμπης και να μεινουμε αστολιστει :laugh:

kalimeraaa!!!koritsakia mou etsi einai!!!prepei na eimaste kapws xalarouita alliws den ta vgazoume peraaa!!!!!!!!

ante euxomai tin epomeni fora na ta kataferoume...

egw se 3 meres tha kserw an adiathetisw h' oxi alla mallon pros to nai paei... :silly:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ???

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :) ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!!!

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ??? :blink:

Καλυτερα ειμαι καλη μου!!Εμενα γενικως οι αλλαγες οταν δεν ειμαι καλα μου κανουν καλο!!Τολμησε το!!!!Σκεφτηκα πως με το να κλαιω και να λεω γιατι κα αχ και βαχ δεν βγαινει κατι οποτε αλλαξα διαθεση!!!!!

Εσυ πως εισαι?

Pipitsazoyzoyna μου σε ευχαριστω!!!Απλα θεωρω πως με την απαισιοδοξια δεν κερδιζουμε τιποτα!!!!!Σε θελω αισοδοξη κοριτσακι μου!!!!Ο προηγουμενος μηνα ειχε πολλα θαυματακια!!!!!

Κ μενα μου αρεσουν πολυ τα Χριστουγεννα!!!!!Μαλλον την επομενη βδομαδα θα στολισω ετσι νωρις να ρχονται τα μηνυματακια ελπιδας!!!!!

Strawberry μου σε ευχαριστω εισαι πολυ γλυκεια!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

Bouricqe μου με το καλοοοο ο μπεμπακος σου!!!Πως περασε ο καιρος...Θυμαμαι την ανακοινωση σου και επισης θυμαμαι εμενα να γελαω απο χαρα και να με ρωτα ο αντρας μου τι εγινε και να του λεω τα νεα σου λες και ημουν εγω!!!!!!!!

Καλα θα κανεις και θα στολισεις νωρις να ρθει ο μπεμπακος και να ναι στολισμενα!!!!

Μαρινιω μου σε θελω αισιοδοξη!!!!!!!!!!Θα ρθει το νινακι...προσπαθειτε καιρο???

Μαρσορακι μου καλα κανεις να μην κοιτας συμπτωματα...εγω μετα την εμβρυομεταφορα ειχα ολα μα ολα τα συμπτωματα καο μηδεν χοριακη!!!!!

Το νινακι θα ρθει!!!!

ΘΕΤιΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλω :kiss:

ΑΓΧΟΜΕΝΗ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ 1-2

ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ! ΑΠΟ ΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΑΝΥWAY.

M'AΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ;););)

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ "ΑΚΟΥΩ" ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΥΧΕΡΗ...

Κ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΞΕΣΠΑΩ....ΒΟΗΘΑΕΙ....

ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!

ετσι σας θελω δυνατες και αισιοδοξες ολα θα γινουν και να εχετε πιστη

εμενα με βοηθησε ο θεουλης με το μωρουλι μου και ετσι πιστευω θα βοηθησει ολες σας

υπομονη,πιστη,αγαπη και χαραραααααα ολα θα ερθουν και τα μωρακια που τοσο λαχταρατε

σας φιλω ολες σας!!!

Καλημερααααα και παλι!!!!Κοριτσακια μου πως ειστε???

Doudoy79 τι εκανες τελικα??Ξεκινησες??

Κοριτσακια μετα την εξωσωματικη η περιοδος ειναι κανονικη??Εννοω διαρκεια..Αδιαθετησα προχτες,χτες πηρα τρια παυσιπονα το αιμα βεβαι δεν εχει κατεβει πολυ σε σχεση με τις πρωτες μου μερες πριν την εξωσωματκη!!!

Εγω μπορω να πω πως ειμαι πολυ καλυτερα και ανυπομονω να περασουν κ τα χιστουγεννα να πλησιασω ξανα το ονειρο και ελπιζω αυτη τη φορα να το πραγματοποιησω κιολας!!!!!!!!!!!!!1

Φιλακια

koritsakia kalispera!!

Kali epitixia se oles sas!!

ego episkeutika duo giatrous kai mallon kateliksa me poion tha sinexiso. Aurio pao gia usteroskopisi. o giatros mou eipe oti mporo na paro sto telos tou Dekemvri Daronda kai na kano tin epomeni prospathia ton genari.. :unsure: i alithia einai oti fovame tin apotixia kai skeftomai na to afiso gia fevrouario kai vlepoume... Teleutaia prospathia me farmaka itan ton Septevri kai ton Oktovri ekana mia prospathia me fusiko kiklo. Eseis ti lete, Tha eimai etoimi ton Ianouario?

μην ανησυχεις κουκλιτσα μου. ολα θα πανε καλα....αν οχι ολες οι περισσοτερες περασαμε καποιες κακες στιγμες.. αλλα η ζωη συνεχιζεται και θα ερθει και η δικη μας η σειρα.. γι'αυτο κοιταμε μονο μπροστα...και ολα θα γινουν.

Αβα έγραψε:

koritsakia kalispera!!

Kali epitixia se oles sas!!

ego episkeutika duo giatrous kai mallon kateliksa me poion tha sinexiso. Aurio pao gia usteroskopisi. o giatros mou eipe oti mporo na paro sto telos tou Dekemvri Daronda kai na kano tin epomeni prospathia ton genari.. :unsure: i alithia einai oti fovame tin apotixia kai skeftomai na to afiso gia fevrouario kai vlepoume... Teleutaia prospathia me farmaka itan ton Septevri kai ton Oktovri ekana mia prospathia me fusiko kiklo. Eseis ti lete, Tha eimai etoimi ton Ianouario?

Θα εισαι μια χαρα ετοιμη Αβα μου!!!!Κ γω Ιανουαριο θα κανω την επομενη εμβρυομεταφορα μου απο καταψυξη!!!!!

Σε ποιον κατεληξες τελικα???

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!!!!!

ΟΝΟΜΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΣΠΑΘΕΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΣΧΟΛΙΑ

katerina - Ιανουαριο - Απο καταψυξη 5 εμβρυακια -ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!

Κουκλιτεσε για προστεθειτε στη λιστα μας!!!Θα μας φερει γουρι μεχρι την επομενη μας προσπαθεια και θα μεταφερθουμε στο θεματακι μας ''Εξωσωματικη, ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?'' και εκεινη η λιστα ειναι πολυ πολυ γουρλιδικη!!!!!!!!!!!!!

Σας περιμενω στη λιστα ε??

oxi diladi pos thelo na to penefto???????????????????

ala edo prepi na mpenoun oses prospsthoun kai malista fisiologika.kai gia ligotero apo 2 xronia kai trelenonte???????????

ti na poume diladi kai mis pou perasame afto to stadio kai kataliksame stin eksosomatiki..........

min pareksigitho me tin kali enia to grafo.ipomoni ipomoni ipomoni.

kai thetiki skepsi.ipame mprosta kitame oxi piso.to melon mas aniki.

katerinoula mou i periodo meta apo prospathia ine periergi.ego mia fora evgaza komatia ali ixa ligo ema 2 fores mou irthe kanonika kai molis stamatise ksanarxise.ta pezi kai afti me toses ormones.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ,ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟ,ΗΡΘΕ!!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..

..ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

Και εγω ετσι θα σας πω ....βγαλτε το αγχος απο το μυαλο σας....μην το σκεφτεστε....εγω εχω πολυκυστικες....προσπαθουσα ενα χρονο μονη μου χωρις αποτελεσμα...γιατι;;;η γιατρος που ειχα παει στην αρχη δεν ειδε τις πολυκυστικες....αλλαξα γιατρο και 2 μηνες προσπαθουσα με τον γιατρο μου στο να μου βρισκει τις γονιμες μερεςκαι τιποτα....τον τριτο μηνα που τα παρατησα γιατι ειχα αγχωθει πολυ,εμεινα εγκυος...τωρα ο γιος μου ειναι 2,5 χρονων και εχει φτασει ο καιρος να προσπαθησω για ενα δευτερο.....αλλα αυτη την φορα δεν θελω να κανω κακο στον εαυτο μου....το αγχος για το πρωτο παιδι με ειχε κυριευσει και μου εκανε πολυ κακο.....οποτε κοριτσια γερα και δυνατα....εχετε πιστη και ολα θα ερθουν στην ωρα τους....

εγω περιμενω μεθαυριο περιοδο μακαρι να μην ερθει αλλα και να ερθει δεν πειραζει.....τον επομενο μηνα.....γιατι;;;;;;στο τελος ο επιμενων νικα.....σας φιλω ολες....

...katerina... έγραψε:

Καλημερα κοριτσακια μου,ευχομαι ολες να στε καλυτερα μετα την απογοητεση που πηραμε και να περνατε καλα!!!Εγω νομιζω πω ειμαι λιγο καλυτερα..σημερα θα δειξει...ξεσπασα στα μαλλια μου και παλι!!!Ποτε θα με βρισουν δεν ξερω τα κακομοιρα!!!! :P:P:P

Ευτυχως ερχονται τα χριστουγεννα και αν και θα μας μελαγχολισουν θα παρουμε και μυνηματακια ελπιδας για την επομενη φορα!!!

Ανοιξα λοιπον αυτο το θεματακι για μας που δεν τα καταφεραμε να λεμε

τις ανησυχιες μας ,τις αποριες μας να δινουμε δυναμη και θαρρος η μια στην αλλη!!!!Να γεμισουμε ξανα θετικη ενεργεια γαιτι φιλεναδες μου...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααα :kiss:

Γεια σου ρε Κατερινάκι!!!

Πολύ μου αρέσει που σε ακούω (διαβάζω) τόσο αισιόδοξη!

Εκπέμπεις πολύ θετική ενέργεια!

Και...είμαι κι εγώ σίγουρη ότι...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

:kiss:

Κατερίνα μου και λοιπά κορίτσια..μην το βάζετε κάτω...σίγουρα για αρκετές από εσάς η επόμενη..είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ!!Και κανείς δε θα σας την πάρει!!:) Κατερινούλα..ξέσπασε στα μαλλάκια σου..γι αυτό είναι άλλωστε εκεί..να ξεσπάς σε αυτα και να σε κάνουν να δειχνεις ομορφότερη!!!:) Ευχομαι ο πελαργός να σε επισκεφτεί το συντομότερο δυνατό!!!:)φιλάκια πολλά!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΘΕΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΩΣΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΡΕ ΓΜΤ!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ!!!

ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ??????????? ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!

Κατερινάκι μου γλυκό, μόλις είδα το θεματάκι σου και πολύ μου άρεσε!! Μπράβο κοπελάρα μου, είσαι δυνατή και θα σου έρθει σύντομα το πολυπόθητο μωράκι!!!!!

Εν τω μεταξύ είσαι μέσα στο μυαλό μου ... χθες το βράδυ σκεφτόμουν να ανανεωθεί η λίστα από θεματάκι "εξωσωματική, ποιες ξεκινήσαμε παρεούλα" και να προσθέσουμε τις αναμενόμενες προσπάθειες εξωσωματικής, με τον τρόπο που το διατύπωσες και εσύ!!! Βλέπεις, εγώ πάω αύριο να κάνω την χοριακή, και έχω κακό προαίσθημα, νιώθω ότι δεν τα καταφέραμε, οπότε δεν θα ήθελα να σβηστώ τελείως από την λίστα, θα μου κακοφανεί!!!!!!!

Να' σαι καλά κοριτσάκι και όλα θα πάνε καλά!!!! Πίστη και αισιοδοξία χρειάζεται και - που θα πάει - θα γίνουμε και εμείς μανούλες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...