Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπομονή,υπομονή,υπομονή...


MariaTeacher

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Είμαι από Κύπρο και είμαι καινούρια στο φόρουμ :) Εδώ και 3 μήνες διαβάζω τα θέματα σας χωρίς να είμαι μέλος... Αποφάσισα λοιπόν να γίνω μέλος μπας και μου φέρετε λίγη τύχη ;) Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί 9 χρόνια και παντρεμένοι 6 μήνες και έχουμε μια τέλεια σχέση!!! Προσπαθούμε εδώ και 4 μήνες αλλά σποράκι πουθενά :( Το ξέρω είναι λίγος καιρός αλλά νιώθω μια απογοήτευση... Έχω κύκλο 28-32 μέρες και σήμερα είναι η 32η, έκανα τεστ φαρμακείου σήμερα το πρωί αλλά αρνητικό. τί με συμβουλεύετε;;; Μπορεί να είναι και λάθος,να έχω ελπίδες ή να περιμένω την ακατανόμαστη;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια! κ γω μενω Λαρνακα!

Ειμαι που :P την Αλεξανδρουπολη!

Καλως ηρθες στην παρεα μας! :)

Επειδη ο κύκλος σου δεν ειναι και πολυ σταθερος,

ηιατι δεν παιρνεις τεστ ωορηξίας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκι καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!!

μη το παίρνεις και στάνταρ το αρνητικό τεστ περίμενε μερικές μερούλες ακόμα και κάνε και καμιά χοριακή είναι πιο έγκυρη.

αυτό που συμβουλεύω όλα τα κορίτσια είναι να μην αγχώνονται το ίδιο θα πω και σε σένα, ηρεμία και όλα θα έρθουν...

εύχομαι να το πέτυχες και να έχεις το σποράκι μέσα σου και όλα να πάνε καλά... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 4-5 ΜΕΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΜΠΕΣ

ΣΤΗΝ ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Κ ΣΕ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ΧΑΛΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MariaTeacher καλώς ήρθες κι από μένα. 4 μήνες μόλις προσπάθεια και αγχώθηκες;; :blink: Κοίτα να ηρεμήσεις λίγο, αν είσαι ανυπόμονη πάρε τεστάκια ωορρηξίας που λένε και τα κορίτσια για να πετυχαίνεις τις μερούλες τις καλές και να αυξήσεις τις πιθανότητες, κι όλα καλά θα πάνε. Πάντως αν ο κύκλος σου φτάνει και τις 32 μέρες κάνε λίγο ακόμα υπομονή μήπως και τελικά το έχετε τσακώσει το μπεμπάκι ;) ! Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!!! Έχω πάρει ήδη τεσ ωορηξίας και βρίσκω τις μέρες μου, αυτό είναι που με κάνει και απογοητεύομαι ακόμη περισσότερο :unsure: . Κάθε μέρα είμαι με παιδάκια,λόγω επαγγέλματος,και αυτό με κάνει να ανυπομονώ για το δικό μου... Θα τα ξαναπούμε σύντομα και ελπίζω με καλά νέα!!! Καλό βράδυ σε όλες!!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρια καλως ηλθες στην παρεουλα μας! ειμαι και γω απο κυπρο, ... λαρνακα. εσυ απο ποια πολη εισαι?

οταν σταματησεις το αγχος τοτε θα μεινεις εγκυος! σιγα-σιγα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τόση αγωνία για το τίποτα τελκά...μου ήρθε η ακατανόμαστη μετά από μια βδομάδα καθυστέρησης :( Θα με τρελλάνει! Τον επόμενο μήνα πάλι,ας μου το φέρει ο Άης Βασίλης δώρο για τα Χριστούγεννα :cheer: !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Μαράκι μου πάρ'το αλλιώς!

4 μήνες "προσπάθειών" δεν είναι Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!

Και το προσπάθειες μέσα σε εισαγωγικά επίτηδες.. Βαλ'το καλά στο μυαλό σου, δεν προσπαθείς για παιδακι.. Απολαμβάνεις τον έρωτα με τον άντρα σου, την καψούρα σου, που είστε φουλ ερωτευμένη και όταν 'ερθει το κατάλληλο τάιμινγκ θα συλλάβεις. Μη μετράς μέρες πουλάκι μου και παράτα τα τεστς! Και το κυριότερο μην πεις τίποτα στον άντρα σου ότι κάνεις τέτοια κόλπα! Ασ'τον χαλαρό! Αλλά χαλαρή πρέπει να είσαι κι εσύ! Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε όλα!!! Ο έρωτας δεν έχει μέρες, δεν έχει σκοπό.. Το κάνεις αβίαστα κι εκείνη την ώρα σκέφτεσαι πόσο μα πόσο αγαπάς τον άντρα σου και όχι ποια στάση πρέπει να πάρις για να συλλάβεις.

Σου μιλάω με θάρρος αν και δε σε γνωρίζω, αλλά στεναχωριέμαι πολύ όταν όλες οι "προσπάθειες" πάνε στράφι λίγω του σιχαμένου άγχους!

Από το ποίημα στη σχολική γιορτή και τις Πανελλήνιες, μέχρι την επιθυμία για μωράκι!

Σε φιλώ γλυκιά μου και σε καλωσορίζω στην πιο όμορφη ιντερνετική παρέα! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγένεια μου σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου... Τον έρωτα μου τον απολαμβάνω,ειλικρινά,δεν σκέφτομαι τίποτα εκείνη την ώρα και το κάνω επειδή το θέλω και όχι επείδη πρέπει ;) Ούτε άγχος έχω εκείνες τις στιγμές του πάθους (σου μιλώ ειλικρινά και όχι για να δικαιολογηθώ). Το άγχος και η ανυπομονησία είναι στην αναμονή της ακατανόμαστης :angry: Όσο για τον άντρα δεν του λέω τι κάνω,ούτε τον αγχώνω,απλά με ρωτά εκείνος αν είναι ή όχι γόνιμες μέρες... Σ'ευχαριστώ και πάλι που μου μίλησες με θάρρος,αυτό με έκανε να νιώσω ωραία!!! Βλέπεις δεν έχω φίλες(μόνο την αδερφή μου,αλλά έχει 3 παιδάκια,που να την ενοχλώ με τα δικά μου :dry: ) ) με τις οποίες να μπορώ να μοιραστώ τα συναισθήματα μου και μιλώντας μαζί σας νιώθω καλύτερα :silly: Να'σαι πάντα καλά!!! Χ Χ Χ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μην απογοητευεσαι 4 μηνες δεν ειναι και μεγαλο χρονικο διαστημα ωστε να αανησυχεις!!!και εγω ειμαι αντιθετη με το μετρας μερες και να παιρνεις τεστ αλλες γυναικες συλλαμβανουν χωρις καν να ειναι σε γονιμες μερες!!απολαυσε την στιγμη και μην σκεφτεσαι την αναμονη γιατι αυτο ειναι ψυχοφθορο.τον αλλον μηνα σου ευχομαι να το πετυχεις το μπεμπακι με ολη μου την ψυχη. :) τι ειδικοτητα εκπαιδευτικου εχεις ακριβως???εγω ειμαι νηπιαγωγος! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτσια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω... λεμε να μην εχουμε αγχος για να μπροεσουμε να συλλαβουμε.. οκ το καταλαβαινω, αλλα δεν γινεται να ειμαστε και απαθεις, να μην τοσκεφτουμε και λιγουδακι, δηλαδη τοσες και τοσες κοπελες ανα τον κοσμο ειναι εγκυουλες και δεν τους αποσχολησε ποτε το θεμα??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλικάκι θα σου πω το εξής:

Σίγουρα ένα τέτοιο θέμα δε μας αφήνει απαθείς. Ούτε λόγος...

Όμως, με το να το σκεφτόμαστε συνέχεια και να'μαστε πάνω από ένα ημερολόγιο, ένα θερμόμετρο ή ένα τεστ, καταρχήν χάνουμε την ουσία (δηλαδή από ένα σημείο και μετά ο έρωτας γίνεται απλώς μια παραγωγική διαδικασία - κακό, πολύ κακό για τη σχέση του ζευγαριού!) κι αφετέρου θέλοντας και μη, δημιουργούμε άγχος στον εαυτό μας και τον οργανισμό μας. Κι αυτό κάνει κακό πως; Το άγχος επηρεάζει την υπόφυση, η οποία ρυθμίζει όλες μας τις ορμόνες. Αν λοιπόν επηρεαστεί η υπόφυση, επηρεάζεται και το ορμονικό μας σύστημα κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαλάει ο κύκλος μας, να'χουμε καθυστέρηση χωρίς λόγο, ακόμα και απουσία ωορρηξίας ή δημιουργία κύστεων (τα δύο τελευταία τα'χω πάθει).

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, όσο περισσότερο αγχωμένες είμαστε και σκεφτόμαστε μόνο αυτό, τόσο περισσότερο μποϋκοτάρουμε την προσπάθειά μας....

Πρέπει να βρούμε τη λεπτή ισορροπία... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε crazy σωστα τα λες, αλλα ειναι αδυνατον να μην το σκεφτω εστω και για λιγο... η αληθεια ειναι οτι η αγωνια με πιανει μια βδομαδα πριν τη περιοδο... λες αυτο να ειναι λιγοτερο επιφοβο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... αυτή η αναμονή είναι ότι χειρότερο. Μια μόνιμη υστερία.. είμαι;; δεν είμαι;; μη σκύψω, μη σηκώσω βάρος.. μην αυτό μην εκείνο... η απόλυτη υστερία!!! Και να φανταστείς τι τραβάω εγώ, που έχω 2 αποτυχημένες εγκυμοσύνες στο ιστορικό μου και που πρέπει να το καταλάβω όσο πιο νωρίς γίνεται γιατί θα πρέπει να ξεκινήσω αμέσως ενέσεις!

Υποτίθεται πως κι αυτό το άγχος, της αναμονής, κάνει κακό, γιατί προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα.. έλεος!!!!

Εγώ πλέον έχω αποφασίσει το εξής: κάθε φορά που θα'χω υποψία ότι είμαι έγκυος, θα πηγαίνω νωρίς για χοριακή. Γύρω στην 23-24η μέρα (με κύκλο 28-30). Ούτε τεστ ούτε τίποτα. Μια χοριακή κι αν είμαι, θα δείξει, έστω και λίγο. Και ούτε υστερία, ούτε πανικός...

Ε δε θα γίνουμε και ψυχασθενείς μέχρι να κάνουμε μωρό!!!!!!! :P :laugh: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :cheer: ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ(20 Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!!!)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ 'Η ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΣΤΗ(ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΚΥΣΤΕΣ).ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 'Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ;ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίγουρα θα μπορεί να δει αν έχει γίνει η ωορρηξία, αλλά δεν ξέρω με πόση σιγουριά θα μπορεί να σου πει τόσο νωρίς αν υπάρχει σύλληψη κι εμφύτευση.

Θεωρητικά, η εμφύτευση γίνεται 5-7 μέρες μετά τη σύλληψη. Αλλά αμφιβάλλω αν φαίνεται στον υπέρηχο τόσο νωρίς... Ίσως από τη γενική εικόνα της μήτρας, του ενδομητρίου κλπ κλπ να μπορέσει να συμπεράνει για το τι έχει γίνει.. αλλά και πάλι θα χρειαστεί λίγη υπομονή μέχρι να περάσουν οι μέρες και να'χεις πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Εύχομαι να'χεις ευχάριστα νέα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

CRAZY ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ(ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ.ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΚΛΠ.ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΧΑΧΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρια μου τι κανεις? Τωρα πρωτοειδα το θεμα σου. μη σκας γλυκεια μου κι εγω στην ιδια φαση ειμαι. λες και περιγραφεις τα δικα μου συναισθηματα.

Θα το πιασουμε το μπεμπακι που θα παει! Εγω προσπαθω οσο μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου και να σκεφτομαι θετικα και ψιλοαδιαφορα για το θεμα. τωρα τελευταια το καταφερνω αλλα νιωθω πολυ επιρρεπης στο να με ξαναπιασει η ανυπομονησια. Εδω ευτυχως δινουμε η μια στην αλλη κουραγιο και ετσι εχουμε πιο θετικη σκεψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α και κατι αλλο. με τα τεστ ωορρηξιας και να μετρας τις μερες, τις θερμοκρασιες και τετοια δε βγαζεις τιποτα. Σκεψου οτι εγω δεν εφτασα στο σημειο να παρω τετοιο τεστ ουτε να βαλω θερμομετρο, το μονο που εκανα να εχω το νου μου για την γονιμη. ε εκανα ερωτα στην γονιμη και τις μερες γυρω απ'αυτην και δε σκεφτομουν τιποτα. μολις ομως περναγαν οι μερες και ηταν να μου ερθει περιοδος τρελενομουν απο την αγωνια.Δεν φανταζομουν σε καμια περιπτωση να δω αιμα. Ε οταν ερχοταν η κυρια στην ωρα της προσγειωνομουν αποτομα και γινομουν ρακος.

Μετα σκεφτομουν οτι ειναι η τελευταια φορα που τη βλεπω και οτι τον αλλο μηνα θα συλλαβω. ΤΡΙΧΕΣ!!!!

Μεχρι που το πηρα αποφαση και θεωρω δεδομενο τον ερχομο της περιοδου και "απροοπτο" την εγκυμοσυνη, ενω πριν εκανα το αντιθετο και ετρωγα τα μουτρα μου.

Οσο για τους σταθερους κυκλους και τις γονιμες εγω εχω να πω οτι και η μαμα μου και η αδερφη μου ειχαν σταθεροτατο κυκλο (αρα ηξεραν την γονιμη) και ομως συλλαβανε η μια την τελευταια και η αλλη την προτελευταια μερα του κυκλου. Οποτε οσο και να χτυπιομαστε την γονιμη αν δεν ειναι να κατσει δεν θα κατσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...