Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ..ΝΕΥΡΑ...!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!ΛΟΙΠΟΝ..ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ???ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ(1η ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ) ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ???ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ...ΕΛΕΟΣ!!!ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΗΖΕΙ..ΕΛΑ,ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...!ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.. :angry: ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ!! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω στην 2η εγκυμοσυνη μου (δεν πηγε καλα ομως) ειχα τελευται περιοδο 7/01, εχω κυκλο 28 ημερων αντε 27 καμια φορά.Απο τις 4/2 ειχα αιμα,εβαζα σερβιετα σταματουσε....πήγε 9/2 κ εκανα χοριακη κ ηταν θετικη.Πόσο λίγο εχεις?εγω ειχα λιγο αλλά καθε μερα..

ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ.. ΚΑΙ Σ΄ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :( ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ Σ΄ΕΜΑΣ ....

ΡΑΦΑΕΛ,ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 13/10,ΚΥΚΛΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 30Μ.ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ..ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΕΙΔΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΑΙΜΑ..ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ 2η..ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ Η 1η,ΟΥΤΕ Η 2η..

STRAWBERRY,ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ..ΤΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ....ΑΜΑΝ!!!!!!ΗΡΘΕ?Ή ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙΣ????ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ..ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤV ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΤΕΡΖΗ..."ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ..."!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑ!!!!

φαντασια μου πλανευτρα...αφου εγω που επαθα αυτο που επαθα δεν το βαζω κάτω θα κανω αλλα 3 πρωτα ο θεος, πριν την περιοδο τωρα δηλαδη (τελικα αδιαθετησα) νομιζα οτι ήμουν εγκυος(ζαλάδες τασες για εμετο) αλλά με τον κρινο που λέμε.Αχ τι τραβαμε να κάνουμε μωρακια...αχ και εγω ειμαι και πλεονέκτρα...όπως μου ειπε μια ηλιθια γιατρος...αφου εχω ενα τι το θελω το αλλο?!!!

ΑΧ,ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΗ...!!ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΡΕΖΙΛΙ!!!!ΘΑ ΔΩ 1-2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΗ ΜΙΛΑΩ!ΑΝ ΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ,Ε?

ΡΑΦΑΕΛ,ΣΩΣΤΑ..ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ????ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ????ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ????ΝΤΡΟΠΗ...!!!!!!!!!

mk23 ΔΕΝ ΜΟΥ ΄ΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜ ΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ...ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Η΄ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ;

ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ!ΕΚΝΑ ΤΟ 1ο ΤΕΣΤ ΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!ΕΙΧΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΟΡΘΙΑ,ΛΑΧΑΝΙΑΖΑ,ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ..Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ "ΚΟΜΜΕΝΗ".ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΤΗΝ 2η ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ..ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ?

ΑΧ,ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΧΑΧΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ...ΦΤΑΝΕΙ!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!!

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΣ???ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΑΦΑΙΡΕΣΑ 2 ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ..ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΟ..

ΟΚ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..!!!!!!ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ..ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 7 ΜΗΝΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ!!!

κοριτσια δυστυχως μου ηρθε κι εμενα...πανω που ειχα παρει τεστ για να κανω αυριο,πηγα τουαλετα κι ειδα ροζ αχνο στο χαρτι...βεβαια οταν μου ερχεται,εχω ποσοτητα και στα ουρα...κατι διαφορετικο συμβαινει τωρα..αλλα δεν πολυελπιζω..γκρρρρ!!

αντε παμε για τον επομενο!!!!! μηνα...εννοω!!!

υπομονη κοριτσια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...