Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όπως σας έχω ξαναπεί, τις τελευταίες μέρες έχω όλο και πιο συχνά ζαλάδες….. κρύος ιδρώτας με λούζει…… ανακατεύομαι απίστευτα….. κι αισθάνομαι πολύ άτονη!!!

Την περασμένη Τετάρτη, μόλις μου έκανε η οδοντίατρος ένεση για σφράγισμα….. νόμισα θα πέσω κάτω από τον ίλιγγο….. Την Παρασκευή στο S/M, εκεί που περίμενα στα τυριά….. ένιωσα πάλι τον ίδιο ίλιγγο…. Το Σάββατο, μόλις μπήκαμε στο σπίτι, ξεράθηκα στον καναπέ….. κοπήκανε θαρρείς τα πόδια μου….. Σήμερα πάλι ζαλίστηκα το πρωί…… την ώρα που σηκώθηκα από το κάθισμα του λεωφορείου για να κατεβώ….. άρχισα πάλι να "βλέπω αστράκια"…..

Πήγα νωρίτερα στο φαρμακείο και μέτρησα την πίεση μου. Μου βρήκε 12 τη μεγάλη κι 6 τη μικρή….. μήπως είναι πολύ μικρή????? Γενικά, έχω υπόταση, και για την ακρίβεια Ορθοστατική Υπόταση, που μόλις σηκωθείς απότομα….. σου έρχεται ο ουρανός σφοντύλι…..αλλά το αντιμετωπίζω, χρόνια τώρα, μέσω σωστής διατροφής…… τις τελευταίες μέρες όμως…… οι ζαλάδες πάνε κι έρχονται……

Ξέρετε τρόφιμα να ανεβάζουνε την πίεση???? Γιατί μπορεί κάτι να το κάνω λάθος….. μπορεί να έχει πέσει κι άλλο ο αιματοκρίτης μου και τα 2 μαζί να με σακατεύουνε…..

Και μη μου πει καμμιά πως είμαι έγκυος….. γιατί δεν είμαι και το ξέρω!!!!! Όποια το πει….. θα φάει ξύλο!!!!! :P

Υ.Σ: Συγγνώμη αν έβαλα το post μου σε λάθος κατηγορία!!!! Δεν ήξερα πού να το βάλω!!!!

Δημοσίευση

Κι εμένα για χαμηλή πίεση μου φαίνεται, αλλά εγώ που επίσης έχω χαμηλή πίεση και ζαλίζομαι, εκτός του ότι δεν ζαλίζομαι τόσο συχνά όσο εσύ, συνήθως η πίεσή μου βρίσκεται στο 9 η μεγάλη και 5 η μικρή! Στα καλύτερά μου η μεγάλη είναι 10-11 και η μικρή 6-7! Θα έλεγα να κάνεις εξετάσεις αίματος και να μετράς την πίεσή σου καθημερινά ώστε να το τσεκάρεις. Γενικά για να μη ζαλίζεσαι να τρως αλμυρές τροφές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...