Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ????


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Έχω ενα αγοράκι σχεδόν τεσσάρων μηνών και το καινούριο του παιχνίδι είναι να βγάζει την πιπίλα του και να την πετάει. Τι κάνετε εσείς με τις πιπίλες? Τις αποστειρώνετε ή απλά τις πλένετε καλά? Εγώ κάθε φορά που του βγαίνει απο το στόμα ακόμα και αν ακουμπήσει απλά επάνω του την βγάζω για αποστείρωση αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε 20 πιπίλες σε χρήση και να τις έχουμε λιώσει στην αποστείρωση. Είναι πολύ κουραστικό και χρονοβόρο και ίσως και να είναι υπεβολή. Έχει νόημα η αποστείρωση της πιπίλας αφού συνέχεια τους πέφτει την πιάνουν με τα χεράκια τους και άλλα τέτοια ωραία. Άστε που τις αποστειρωμένες με τα καπάκια τους τις φυλάω έξω απο το ψυγείο άρα μάλλον χαζή αποστείρωση κάνω. Η κοπέλα απο την εξυπηρέτηση πελατών της chicco μου είπε πως η αποστείρωση της πιπίλας είναι ότι πιο άσκοπο αλλά και πάλι φοβάμαι να τις δώσω έτσι στο μικρό. Πήρα και από το bimbomarket ένα μινι αποστειρωτή πιπίλας που αποστειρώνει μια πιπίλα σε 6 λεπτά με μπαταρία αλλά είναι με ακτινοβολία UV και προβληματίζομαι. Ειλικρινά θα εκτιμούσα τις απόψεις σας πάνω στο θέμα. Α και κάτι άλλο σχετικό κάθε πότε αντικαθιστάτε τις πιπίλες με καινούριες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕ ΤΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕ ΤΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ, ΤΑΠΕΡ...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 24 ΩΡΕΣ...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ, ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..ΕΓΩ ΗΜΟΥ ΜΑΝΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ-ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΨΑΜΕ-ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΤΙΣ ΑΦΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ Η ΣΤΗ ΘΗΚΗ...ΓΙΑ 12-24 ΩΡΕΣ....ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΕΦΤΑΝ...ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΖΕΣΤΟ-ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΩ...ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΕ ΧΑΛΙ ΠΑΤΩΜΑ Η ΕΞΩ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΑΖΩ ΚΑΝΑ 5 ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ........ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ...ΤΩΡΑ ΒΡΑΖΩ ΑΠΛΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΜΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΦΡΑΝΙΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΔΩ? Α ΝΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΓΛΥΚΟΥΛΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΟΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΠΙΠΙΛΆ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΡΩΓΑ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ...ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΟΧΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ 40 ΠΙΠΙΛΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ 2-2 ΜΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.ΟΚ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΡΕΒΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ YUKI ME TON ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ!!1 :woohoo: (ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ;) )

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΕΣ.ΣΕ ΦΟΒΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΕΥΡΩ.

ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν εχω ιδεα απο πιπιλες γιατι δεν εδωσα στο μπεμπακι μου αλλα νομιζω αν παρεις μια αλυσιδουλα για να κρεμας την πιπιλα θα σου λυθει το προβλημα. Εχω παρει αλυσιδουλες και κρεμαω τα παιχνιδακια οδοντοφυιας για να μη του πεφτουνε και μεχουν σωσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΕΟCOOL ΜΕ ΤΟ "ΚΟΡΜΙ" ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΙΧΤΟ...ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΗΔΗ ;) ΦΙΛΗΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...