Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ :19/01/2009 - 05/03/2009 - 10/04/2009 -17/05/2009 - 25/06/2009 - 03/08/2009 -03/09/09 - 03/10-09 ΚΑΙ ΤΩΡΑ (ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 2 με 3/11/09)

ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ, ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ 8ος 9ος ΚΑΙ 10Ος ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΟΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 3/11/2009 ΤΗ ΝΗΧΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΝΑΥΤΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΑ !! (ΡΕΥΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ :P ) ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΥΤΕΡΑ), ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΙΛΟΖΑΛΙΖΟΜΑΙ, ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ( ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΑΣΠΡΟ ΥΓΡΟ ΣΑΝ ΓΑΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ!!) ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 5/11 ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ... ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΟΚ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΗ (ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ?) ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!! :silly: :silly: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Δημοσίευση

καλημερα.μηπως να πας για μια χοριακη καλητερα?παντας και εγω τετοια συμτωματα ειχα,ειδηκα το ρεψυμο,αστα να πανε,και χωρια τον πονο στο στομαχη.αντε να εισαι εγκυος και σου ευχωμαι να πανε ολα καλα :woohoo: :woohoo: :lol::cheer:

Δημοσίευση

επειδή με τα συμπτώματα δεν βγάζεις άκρη, δεν πας να κάνεις μια χοριακή για να είσαι σίγουρη για να μην περιμένεις μια εβδομάδα. σε καταλαβαίνω.. ούτε κι εγώ θα μπορούσα να περιμένω. Καλή επιτυχία σου εύχομαι, να πάνε όλα καλά!!!

Δημοσίευση

Αρνητικό τεστ δε σημαίνει πάντα "όχι έγκυος". Στην αρχή της εγκυμοσύνης που η χοριακή είναι σε χαμηλά επίπεδα, κάποια τεστ δεν την ανιχνεύουν αμέσως. Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις άλλο τεστ στο σπίτι να το επαναλάβεις, αλλιώς να πας κατευθείαν για εξέταση χοριακής σε μικροβιολογικό εργαστήριο για να'χεις 100% σίγουρο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά όλα τα συμπτώματα που αναφέρεις, κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης, αλλά υπάρχουν και φορές που τα συμπτώματα τα δημιουργεί το μυαλό μας, από τη πολλή λαχτάρα...

Εύχομαι να'σαι εγκυούλα - καλά αποτελέσματα! Θα περιμένουμε τα νέα σου! :)

Δημοσίευση

Κοιτα θα σου πω οτι τα συμπτωματα ειναι εγκυμοσυνης.....μονο η χοριακη ειναι αλανθαστη....τα υπολοιπα ειναι παντα με ποσοστο λαθους ....οποτε πηγαινε κανε μια χοριακη.....και καλα αποτελεσματα.....φιλακια

Δημοσίευση

Κορίτσια θα σκάσω... μόλις πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής και είμαι λέει οριακά... (10,91) αν δεν μου έρθει περίοδος μέχρι Δευτέρα θα πάω να ξανακάνω...Ουφ!! :angry::) Εντωμεταξύ απο χθές το μεσημέρι έχω συνέχεια τσιμπίματα χαμηλά στη κοιλιά αριστερά... λέτε τελικά να μου έρθει περίοδος? ή μήπως όχι...

Δημοσίευση

τα συμπτωματα ειναι ακριβως τα ιδια με της περιοδου! η μονη διαφορα ειναι τα πονακια στο στηθος! εγω ειχα καθυστερηση 8-10 μερες, σταθεροτατος κυκλος, εκανα 2 τεστ εγκυμοσυνης και βγηκαν και τα 2 αρνητικα ενω ημουν τοτε 4ων βδομαδων!παρετα τα τεστ!

αν εισαι εγκυος, η χοριακη αυξανεται δραματικα με την μερα!

θα σε συμβουλευα να κανεις χοριακη σε 2 μερες και σιγουρα θα δειξει!

καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

ΔΙΟΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΠ 3/10 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 26/10 ΚΑΙ ΗΤΑΝ 22,15 ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48 Ή 60 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΙΞΕ 1,5 ..

ΤΩΡΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!! :)

Δημοσίευση

diosa μην στεναχωριεσαι.εσυ να εισαι καλα και θα τα καταφερεις.

δεν καταλαβα ομως (γιατι ειμαι και ασχετη) γινεται να βγει θετικη η χοριακη και μετα να πεσει.ξερω πως πανω απο 5 χοριακη ειναι εγκυμοσυνη.λαθος ξερω;

Δημοσίευση

diosa πριν από δύο μήνες είχα πάθει κι εγώ το ίδιο αλλά δεν στο είπα πιο νωρίς για να μην σε απογοητεύσω. είχα κάνει σπερματέκχυση και πήγα μετά από 14 μέρες που μου είπε ο γιατρόσ να κάνω χοριακή και βγήκε 6. έκανα μετά από 2 μέρες και είχε πάει 10 και μετά από δύο μέρεσ πάλι είχε κατέβει και την επόμενη αδιαθέτησα. ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον ήταν βιοχημική αποβολή. σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται σύλληψη οπότε ανεβαίνει λίγο η χοριακή αλλά μετά δεν προχωράει η εγκυμοσύνη και μηδενίζεται πάλι η χοριακή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...