Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

sagria μου είναι πολύ κούκλι!!!! Να την χαίρεσαι!! Πάντα γερή και γεμάτη υγεία!! Όσο για τον καιρό...άστα να πάνε!! Κι εμείς το προηγούμενο Σάββατ κλείσαμε τους 3 μήνες κι ακόμα μου φαίνεται ότι χθες τον γέννησα!!!

Δημοσίευση

sagria έγραψε:

kai mia akoma giati phga tora mesa na thn do pou koimate kai mou hr8e na thn dagoso!!! :silly: :kiss: :silly: :kiss:

IMG100.JPG

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει τον μπαμπα σας για να εχω καθαρη αποψη..μου μοιαζει με σενα..

παρολα αυτα..ειναι μια κουκλα!! :kiss:

Δημοσίευση

sagria έγραψε:

kai mia akoma giati phga tora mesa na thn do pou koimate kai mou hr8e na thn dagoso!!! :silly: :kiss: :silly: :kiss:

IMG100.JPG

Τί μπουμπούκα!!!!!!! :cheer:

Να την χαίρεστε!!!!!! :cheer:

Και η μαμά της φορά ωραία ρουχαλάκια και κορδελίτσα! :)

Και επίσης γλυκύτατη! :)

Ο χρόνος πετάει!!!

Δημοσίευση

katrina έγραψε:

sagria έγραψε:

[/quote:2yfm0lgm]

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ...

ΚΥΛΟΥΣΕ ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ ... ΧΙΧΙΧΙ!!!

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ!! Είμαι πολύ συγκινημένη από τα μηνυματάκια σας!! Να χαίρεστε και εσείς τα ζουζουνάκια σας , με το καλό όσες περιμένετε και για όσες είστε στην προσπάθεια εύχομαι σύντομα να ανταμειφτείτε με αυτό το θείο δώρο!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ααα όλα και όλα εμάς μας άρεσε πολύ στην κοιλιά της μαμάς και φάγαμε όλο τον 9 γεννηθήκαμε ακριβώς την πιθανή ημερομηνία τοκετού 3800 παρακαλώ πολύ και 52 πόντους. Χαχαχα!!! Γι’ αυτό τώρα είμαστε 7 κιλά και 68 πόντους!!! ;) μας τρώτε στην σιλουέτα αλλά σας τρώμε στο μπόι χαχαχαχαχαχα!!! Φιλάκια στην κορούλα σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...