Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα Αγνούλα εχω την ιδια απορία.Εγω πήρα τηλέφωνο το μητέρα και θα μου εστελναν email τον τιμοκαταλογο(οσο το ειδες εσυ αλλο τόσο και εγώ).Να σπυ πω την αληθεια το φαντάστηκα γιατι μου ζήτησε αρχικά φαξ αλλα εγω δεν εχω.Αν εχεις την δυνατότητα παρε ενα τηλέφωνο και αν εχεις φαξ θα στο στείλουν πιο γρήγορα νομίζω..;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσια  σε πειράζει το ασβέστιο και δεν το πίνεις ; άσε συμπάσχω με το θέμα φαγητό και εγώ έτσι νιώθω 🙄 στις προηγούμενες εγκυμοσύνες νομίζω δεν ήταν τόσο έντονο  επίσης βλέπω πόσο έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο έχουν πρηστεί τα χείλια  😂.. στα Κορίτσια αν έβλεπες το πρόσωπο μου δεν φαινόμουν έγκυος τώρα βλέπω αλλαγή στα μούτρα μου 😂 αχ τι ωραία άρχισε κλωτσάει το μωράκι σου 🥰 με το καλό και β επιπέδου .. να μας στειλεις νέα από τον γιατρό 
    • Ρένα μου να έχει όλα τα καλά του κόσμου η μικρή σου ψυχούλα! Υγιής και τυχερή μια ζωή! Προσπαθησατε και οι δύο γενναία το φυσιολογικό τοκετό και μπραβο σας, ήδη αυτό σας έδεσε μαμά και κόρη αλλά σημασία έχει ότι τώρα είστε και οι δύο καλά, υγιείς και αγκαλιά! Καλή ανάρρωση!
    • Καλημέρα κορίτσια...τι κανετε;εγω καλά... περιμένω να πάω γιατρό την Παρασκευή και να κανονίσουμε τη β επιπέδου...εγώ πίνω ένα σίδηρο κ ένα folidex κάθε πρωί,δυο ασβέστια (κάθε μεσημέρι μετά φαγητού που δεν τα έχω πάρει ποτέ) κ ένα μαγνήσιο προ ύπνου... εξετάσεις κάθε μήνα ..τώρα είναι πάλι να μου γράψει...το μωρό το έχω νιώσει σίγουρα μια εβδομάδα αλλά πολύ ανεπαίσθητα..τώρα το πρωί μου έριξε τρεις κλοτσιτσες...η στενοχώρια μου είναι ότι όλο πεινάω κ όλο τρώω αλλά δεν μπορω να κάνω κ κάτι για αυτό...αν πεινάω τι να σας πω...θέλω να τα φάω όλα...
    • @Rena92 έμπαινα να διαβασω τα νέα σου...να σας ζησει η νέα ψυχούλα.... ευλογημένη να είναι,υγιής και τυχερή στη ζωή της...καλή ανάρρωση κ στη μανούλα...💓
    • Κορίτσια μου γέννησα και εγώ!! Ένα κοριτσάκι ίδιο με την αδερφούλα της, 3490 και 50εκ. Από Κυριακή πρωί ήμουν στην λανθάνουσα φάση με 2 εκ διαστολή και συσπάσεις πολύ δυνατές, αλλά ασυγχρόνιστες. Αυτό συνεχίστηκε σε πιο ήπιο βαθμό και την Δευτέρα. Έκανα ότι μπορούσα να βοηθήσω την εξέλιξη και χθες το βράδυ στις 11 έρχεται ο πρώτος πόνος τόσο ξαφνικά και απότομα που έπεσα στο πάτωμα. Από εκείνη την ώρα είχα πεντάλεπτες και πολύ σύντομα τρίλεπτες συσπάσεις που με γονάτιζαν. Ήρθαμε κατευθείαν στην κλινική με την μαία και τον γιατρό μου και ενώ το καρδιοτοκογραφημα αρχικά ήταν καλό, μετά από ένα τέταρτο το μωρό παρουσίασε πρόβλημα στους παλμούς και μπήκαμε για επείγουσα καισαρική. Είμαι ευγνώμων που το μωράκι μας είναι υγιέστατο και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα, ώστε να δούμε τι το προκάλεσε αυτό, γιατί δεν υπήρξε κάποια εμφανής αιτία. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...