Σκέφτομαι αν δεν σταματήσει μέχρι το απόγευμα η αιμορραγία να πάω νοσοκομείο. Ενώ ξεκίνησε με αίμα μόνο στο σκούπισμα και ο υπέρηχος ήταν καλός, με το που πήγα σπίτι άρχησε η ροή σαν περίοδος. Δεν έχει σταματήσει ακόμη και συν της άλλης έχω και πήγματα που βγαίνουν. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ψύχραιμη γίνεται και να σκέφτομαι μόνο θετικά.! Μπόρα είναι και θα περάσει.. αυτό.. και θα βγει ξανά το ουράνιο τόξο μας.!!! 🙏🏼🌈
Κορίτσια μου καλημέρα!
Σήμερα μετά από καιρό πάλι αίμα!
Δεν θα κρύψω ότι πανικοβλήθηκα!
Πήρα κατευθείαν τη γιατρό και πήγα για υπέρηχο! Ευτυχώς για την ώρα το μωράκι είναι καλά και η καρδούλα μας χτυπούσε κανονικά! Μάλλον κουράστηκα εχθές! Περτάτησα κάμποσο είναι η αλήθεια, και ίσως δεν ήμουν συνηθισμένη σε όλο αυτό. Οπότε από σήμερα ξάπλα μέχρι να σταματήσει το αίμα.! Αναρρωτική μια βδομάδα και βλέπουμε! Η γιατρός δεν είδε κάτι στον υπέρηχο, ίσως αποκόλληση.. μου είπε ότι θα φανεί αν όντως είναι αποκόλληση στις επόμενες μέρες που θα καθαρίσει το αίμα! Αν όλα πάνε καλά έχω ξανά υπέρηχο την Τετάρτη!
Καλημερα !! Να σου ζησει !! Κι εγω κοριτσια μου γεννησα τα διδυμακια μου !! 36w1d! Ολα πηγαν καλα δοξα τω Θεω!!! Ειμαστε σπιτι και θηλαζουν αποκλειστικα ολη μερα τα μικρακια μου να παρουνε τα πανω τους σιγα σιγα…!!
Κορίτσια επίσης κάτι άλλο σημαντικό που ήθελα να σας ρωτήσω ..Έχετε κάνει όλες αυτήν την περίοδο το εμβόλιο του κοκκύτη?Επίσης δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα ο γιατρός μου..