Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑ8ΟΛΟΥ Η ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΗΣ,ΟΛΟΙ ΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΕΝΤΥΣΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ,ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ,ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΚΙ ΤΡΕΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι λέτε;; 2 2:30 ώρες;; Γι αυτό εγώ δεν μπορώ να πάρω ανάσα; Στο 40λεπτο ξυπνάει, μπορεί και στο μισάωρο καμία φορά, Κάτιανα όπως εσείς!
    • Ανανάς δεν είναι αλλεργιογόνο σωστά;; Μου είπε και μάνγκο η παιδίατρος!
    • Επ κι εμείς στήσαμε το πάρκο σήμερα πρωί πρωί 😀 μπήκε μέσα κι άρχισε να στριφογυρίζει 😀🥺
    • Nipt = πεταμένα λεφτά. Παίρνουν αίμα από τη μητέρα κ βάση στατιστικής (μαθηματικά δλδ) σου λένε πιθανότητές αν το μωράκι σου μπορεί να έχει κάποιο θέμα. Με πιθανότητες. Τίποτα επιστημονικά αποδεδειγμένο κ τεκμηριωμένο. Το μόνο επιστημονικά αποδεδειγμένο κ τεκμηριωμένο είναι η λήψη τροφοβλάστης ή λίγο αργότερα αμνιοπαρακέντηση με πιθανότητα 1% να αποβάλλεις.  Στο 1ο μου παιδί επειδή είχα 1:38 για down τα είχα ψάξει πάρα πολύ. Το νιπτ είναι εντελώς αναξιόπιστο κ προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται μόνο κ μόνο για να παίρνουν λεφτά. Αν έχεις μια καλή υπερηχογραφική εικόνα κ δεν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος για αμνιοπαρακέντηση, συμβουλή μου, άστο έτσι όπως είναι! Μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου! Κ το ποσοστο σου είναι αρκετά υψηλό, δεν είναι καθόλου ανησυχητικό! Με το καλό!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.  Η Ισμήνη-Μαρία το έχει χάσει λίγο με τα ημερήσια naps... Κοιμάται όποτε να 'ναι και εδώ και 2 βδομάδες περίπου κοιμάται για μισή ώρα και ξυπνάει. Το βράδυ αύξησε όμως τις ώρες ύπνου της. Δηλαδή τώρα κοιμάται 9:00-8:00. Προσπαθώ σιγά σιγά να της το φέρω λίγο πιο νωρίς.  Εχθές επίσης έκανα την πρώτη απόπειρα να κοιμηθεί στην κούνια της και απέτυχα παταγωδώς. @μαμά12345και @Elkπεραστικά σε όλους σας!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...