Μετάβαση σε περιεχόμενο

λλη μια

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Γέννησα προ 9 ημερών ένα υγειέστατο αγοράκι 3.350. Προσπάθησα να θηλάσω αποκλειστικά εξ αρχής, ορμώμενη από όσα είχα διαβάσει εδώ. (μεγάααααααααααλο σχολείο). Στο μαιευτήριο δεν είχα καμία ιδιαίτερη καθοδήγηση με αποτέλεσμα να ποιύμε και λίγο ξένο, αλλά από την ημέρα που ήρθα σπίτι πίνουμε αποκλειστικά μητρικό. :)

Έχω όμως δυο προβληματάκια. Ο μικρός μου είχε τραυμνατίσει την αριστερή θηλή από το μαιευτήριο και πονάω ΠΑΑΑΑΑΑΡΑΑ πολυ ειδικά στην αρχή κάθε γεπυματος. Βάζω purelan, κυκλοφορώ χωρίς ρούχο για καμιά ώρα μετά και προσπαθώ να βρω τη σωστή θέση βάσει των περιγραφών σας και των βιντεο που εχετε ανεβασει. Αλλά δεν γίνεται τπτ... Κάθε φορά δαγκώνω το χέρι μου απο τον πόνο για να μη φωνάξω...Και όταν έρχεται η σειρά του αριστερού στήθους με κόβει κρύος ιδρώτας. Ειναι δυνατον να πιάνει σωστά το ένα στήθος μόνο?? :dry:

Το άλλο θεματάκι που μας έχει προκύψει τι τρεις-τεσσερις τελευταίες νύχτες είναι ότι ξυπνάει κατά τις 3.30 και αντί να κοιμηθεί μετά το φαί του και το άλλαγμά του, μένει ανησυχο και ξύπνιο έως τις 7-8 το πρωί. Δυσφορεί, κλαίει και δεν καταλαβαίνω τι του φταίει. Τον βάζω στι στήθος μετά από κάμια ώρα, άλλοτε ηρεμεί και τρώει λίγο , αλλοτε ψευτοκοιμάται... Το πρόβλημα μου είναι πως γινομαι κουρέλι απο την κούραση,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sorry, πάτησα εντερ κατα λάθος πριν τελειώσω το μηνυμα (η νυστα βλέπτε).

Σας ρωτάω λοιπόν, υπάρχει περίπτωση να έχουν ήδη αρχίσει οι κολικοί? Γιατι το υπόλοιπο της μέρας είναι οκ, τρώει όποτε θέλει και μετά κοιμάται μια χαρα...

Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μεταφέρουμε αυτό 4-5ωρο κλάμματος τουλάχιστον το πρωί?

Είμαι πτώμα σας λεω.... :(

Και εμενα δεν επιανε καλά το ένα στηθος, έπιανε μόνο τη ρωγα. Καλά κάνεις και το αφηνεις στον αερα το στηθος σου. Και η λανολινη που βαζεις το βοηθάει. Μολις θηλασεις, βαλε στη θηλή σου μητρικό γάλα και άσε το να σεγνωσει πριν βαλεις τη λανολινη. Υπομονη! Δεν θα ειναι παντα έτσι!

Να σου ζησει το μωρο σου!!!!

Α! Όσο για τον ύπνο... τα ιδια και χειροτερα εκανε σε μενα. Είχε κάνει τη νυχτα μέρα και της πηρε καιρο να στρωσει. Κοιμόταν μόνο 1 ώρα 6-7 το πρωι. Να εχεις χαμηλό φωτισμό, να μην του μιλάς, να τον αλλάζεις μονο αν εχει κανει κακα του για να μην τον αναστατωνεις.

Κουραγιο, υπομονη και αν μπορεις να κοιμασαι οταν κοιμαται ή όταν ειναι ξυπνιος και δεν πεινάει να τον κραταει ο άντρας σου για να κοιμηθεις.

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.Κ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΩ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΘΗΝΑ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ Η ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ..ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ,ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕ...

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΗΛΑΖΩ & ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ & ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....

ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ,ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ...

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το που γύρισα από μαιευτήριο. Έκλαιγα από τον πόνο... Παρ'ότι πολλά κορίτσια διαφωνούν με το θήλαστρο από τόσο νωρίς, εγώ το χρησιμοποίησα για 2 ημέρες στην αρχή και έβαζα αλοιφή Aquasol η οποία έχει βιταμίνη Ε. Απλά πρέπει να πλένεις πάρα πολύ καλά το στήθος σου μετά. Σε 2 μέρες το στήθος μου ήταν μια χαρά και από εκεί και μετά συνεχίσαμε το θηλασμό άψογα!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΩΝΑ. ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΕΡΑ, ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ... ΥΠΕΦΕΡΑ.. ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ... ΦΤΙΑΞΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΗΛΕΣ. ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΖΕΤΕ. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΕΜΕΝΑ 8 ΗΜΕΡΩΝ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ. ΚΙ ΕΧΩ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΙΑ. ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΕ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ...

Αχχχ και μενα πονουσαν οι θηλες μου και κυριως η μια απο τις 2. Μετα απο καιρο σκληρηναν τοσο απο το ρουφα ρουφα που τωρα μου τις ζουλαει με το χερι του και δεν καταλαβαινω τιποτα. Αν βαζει ολο το στοματακι του στη θηλαια αλω τοτε το κανει σωστα. Βαζε το γαλα σου μετα γυρω απο τη θηλη. Κολικοι μπορουν αν ξεκινησουν απο τοσο νωρις. Μπορει ομως να μην ειναι και κολικοι. Προσαρμοζονται μωρε και αυτα τα καημενα. Στο 3 μηνο γενικα φευγουν ολα αυτα τα περιεργα. Μηπως ζεσταινεται? Καντου μασαζακι στην κοιλιτσα μετα το μπανακι του ακουσα οτι βοηθαει.Παρτο αγκαλιτσα να το ανακουφισεις και υπομονη θα στρωσει καποια στιγμη που θα παει.

frosaki, να σου ζήσει ο μπεμπάκος! Να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!

Απαντήσεις δεν έχω να σου δώσω ακόμα....Προς το παρόν κι εγώ διαβάζω, μαθαίνω και προετοιμάζομαι :)

Φιλιά και είμαι σίγουρη ότι θα τη βρείτε την άκρη και θα πάνε όλα καλά και με το θηλασμό και με τα ξενύχτια! :kiss:

Κορίτσια μου σας χιλιοευχαριστώ!! :kiss:

Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα αλλά θα επανέλθω... Έβαλα γάλα στη θηλή όπως είπατε και μιαμικρή βελτίωση που έχω δει από το πρωι είναι οτι φριχτος πόνος κρατάει μόνο στην αρχή του γεύματος. Μετά καλμάρει κάπως.

Snowgirl, με το καλό και το δικό σου!!!!

ΦΡΟΣΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΙΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ ...ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ :blink:

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ

ΣΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!! :kiss:

Φροσάκι καλημέρα!!:) Να σου ζήσει το μωρούλι!!:) γερό και ευτυχισμένο μια ζωή!:)

Λοιποοον...μοράβο σου που θηλάζεις..τόσο για το μωρό σου όσο και για σένα! Το πρόβλημα αυτό το είχα κι εγώ..το έλυσα με θηλαστρο. Από το στήθος που πονουσα έβγαζα με το θηλαστρο και του το έδινα με μπιμπερο. Ετσι μέσα σε μια μέρα περίπου πέρασε. Όμως η ξαδέρφη μου που κι εκείνη το έζησε , το θήλαστρο δεν της έκανε τίποτα..ίσα ίσα που την πονουσε περισσότερο. Αποτέλεσμα ..για καναμήνα περίπου θήλαζε και δαγκωνόταν!Έκλαιγε κιόλας καμιά φορά..μετά το μήνα ή δίμηνο δε θυμάμαι σταμάτησε το ΄πρόβλημα γιατί προφανώς μεγάλωσε το μωρό και έπιανε καλύτερα τη θηλή. Όχι πως δεν μπορείς να το καταφέρεις από τώρα! Ο λόγος ότι σε πονάει στην αρχή και μετά λιγότερο είναι γιατί στην αρχή προφανώς πιάνει λανθασμένα τη θηλή και μετά όσο θηλάζει μπαίνει περισσότερο η θηλή στο στόμα και το πιάνει καλύτερα. Προσπάθησε να το τοποθετείς καλύτερα στο στήθος σου, όταν πονάς βάζε το τελευταίο σου δαχτυλάκι στο στόμα του και βγάζε τη θηλή μέχρι να πετύχεις να μην πονέσει..αχ..τι μου θυμισες τώρα..θυμάμαι μέσα στη νύχτα να παλεύω μες στον πόνο να τον μάθω να θηλάσει σωστά..τελικά δεν τα κατάφερνα και τον άφηνα να θηλάζει έτσι με πόνο..δύσκολες μέρες...!!!!Παρε μια ειδική κρεμουλα της μεντέλα την purelan με βοηθησε αρκετά, άφνε το στήθος σου εκτεθείμένο στον αέρα και προσπάθησε όσο μπορείς να τον τοποθετείς σωστά στο στήθος..καλή επιτυχία!!:)

Όσο για τα ξυπνήματα μέσα στη νύχτα τα είχαμε κι εμείς..και τα λύσαμε με τον εξής τρόπο. Τον έβαζα μπρουμυτα πάνω μου και κοιμόμασταν άγκαλίτσα!!Μη φοβάσαι δε θα κακομάθει.Β΄βαια όλη νύχτα κοιμόμουν ανάσκελα αλλά κοιμόμουν!!!Καμιά φορά τον έδινα στον άντρα μου..το σγουρο ήταν ότι κοιμόμασταν!!!:)

Ευχαριστώ και πάλι κορίτσια.

Περάσαμε ένα δραματικό βράδυ με το μωρο να μην μπορεί να κοιμηθεί καθολου. Τι τον τάιζα κάθε μιση/μία ώρα, τι στα χέρια, τι άγκαλίτσα στο κρεβάτι... Δεν μπορούσε με τίποτα να ηρεμήσει. Εδώ και μισή ώρα τώρα κοιμάται. Από χτες στισ 11! Για να δουμε.

Η θηλη είναι καλύτερα όταν θηλάζω, αλλά ΄τωρα με πονάει στο ενδιάμεσο :blink:

Το άλλο που με αγχώνει κάπως είναι το θέμα του ρεψίματος-όταν έχει μισοκοιμηθει στο στήθος αξίζει να τον βάζω να ρευτεί? Δεν ηρεμεί μετά πάλι να κοιμήθεί, αλλά να το βαλώ κατευθείαν φοβάμαι...

Θήλαστρο και συμπλήρωμα ακόμα δεν έχω επιστρατεύσει , αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω....

Φοβερή αυπνοία, εκνευρισμός και κλάματα.....

Ειμαι ισως απο τα λιγα ατομα που δεν εβαζα το μωρο μου να ρευτει..Τον θηλαζα ξαπλωτη και μετα απο τρελλά ωραρια κοιμοταν. Απο την εξαντληση δε μπορουσα να διανοηθω οτι θα τον σηκωνα να ρευτει και μετα παλι απο την αρχη να παλευω να τον κοιμησω. Τον εβαζα στο πλαι με ενα μαξιλαρι στην πλατη του για να μη γυρισει στον υπνο του. Δεν μου παρουσιασε ποτε προβλημα απλα οταν ξυπνουσε παντα τον σηκωνα και ρευοτανε τοτε, μπορει ομως και να μη ρευοταν καθολου. Ακομα και οταν εβηχε ετρεχα απο φοβο αλλα παρατηρησα οτι δεν τον πειραζε που δε ρευοταν. ΜΟνο οταν θηλαζα τον σταματουσα και τον σηκωνα να ρευτει και συνεχιζαμε ετσι ωστε να μειωθει ο αερας στο στομαχακι του και να φαει περισσοτερο.Δεν ξερω αν εκανα καλα με την τακτικη μου αλλα η εξαντληση δε μου αφηνε αλλα περιθωρια.

το μωρακι σου ειναι πολυ πολυ μικρο!

το οτι πονας ειναι κακη σταση θηλασμου!

προπσαθησε να βρεις καπια που να βολευει και εσενα και το μωρο και να μην πονας!

η καλυτερη κρεμα ειναι το γαλα σου και καλος αερισμος του στηθους!

στην αρχη ο θηλασμος ειναι δυσκολος αν προσπαθησεις να βαλεις ωραριο! δεν γινεται,

τις πρωτες 40 ημερες μπορει να θηλαζεις 23/24ωρο, το στομαχακι του μωρου ειναι πολυ μικρο (σαν ενα μπαλακι του τενις), το μητρικο γαλα ευπεπτο με αποτελεσμα να χονευεται πολυ ευκολα και να πεινα!

αν το μωρο ηρεμει στο στηθος τοτε πεινα!

μην αφηνεις το μωρο να κλαιει η να δυσφορει αυτο μπορει να οδηγησει σε αφυδατωση !

να μην ξεπερνα το μεσοδιαστημα τις 2 ωρες απο την εναρξη του θηλασμου!

σε αυτη την φαση που ειστε θα πρεπει να θηλαζετε το λιγοτερο 12 φορες το 24ωρο

θα πρεπει να βρεχει 6-8 πανες καθως να κανει και κακακια !

οσο για την κουραση το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι η μονη σου φροντιδα θα πρεπει να ειναι το μωρο, ασε τα υπολοιπα για τους αλλους!

επιστρατευσε πεθερομαμαδογιαγιαδες για τις δουλειες και το μαγειρεμα!

η αν δεν σου βρισκονται οι παραπανω μπορει και ο μπαμπας να ασχοληθει με ολα τα παραπανω!

αααα! δεν εγινε και κατι αν το τραπεζακι εχει σκονη!

μετα τις 40 ημερες τα πραγματα ειναι καλυτερα, στο 3μηνο βλεπεις διαφορα η προσαρμοζεσαι εσυ στην κατασταση και σου φαινονται πιο ευκολα!

ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΦΡΟΣΑΚΙ,ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.ΒΑΖΕ PURELAN ΑΒΕΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΡΕΜΑ.ΜΗΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ.ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΑΠΩΝΑ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΕΠΟΥΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΑΖΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΤΗ ΣΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΠΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΙΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ,ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ ΑΚΟΜΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ.ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ .ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
    • Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...