Μετάβαση σε περιεχόμενο

meneis egkuos meta apo periodo?


Anna-Maria

Recommended Posts

anna maria μου εγω ειχα ακουσει οτι η εβδομαδα μετα την περιοδο ειναι η πιο γονιμη!κ στα 3 μου παιδακια εχω μεινει εγκυος ακριβως μετα την περιοδο...σιγουρα!!τωρα δεν ξερω ιατρικα αν ισχυει αυτο,αλλα με μενα ετσι εγινε! :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rwthsa ton gunaikologo mou k mou eipe oti einai para polu liges oi pi8anotites. mia filh mou mou eipe pws duo egkumosunes eixe meta apo periodo k etsi phra akoma mia gnwmh apo allo gunaikologo k mou eipe pws uparxoun polles pi8anotites! makari na einai etsi :) alla exw k ena periergo aisthxtw! pou to eixa k se prohgoumenh mou egkumosunh!isws twra omws na einai epidh to 8elw polu! na sou zhsoun ta paidakia sou! se euxaristw polu

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ.

ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΕ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ

ΑΥΧΕΝΙΚΗ (Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ).

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι μόνο μετά αλλά και πριν!!Μου έχουν τύχει και οι δυο περιπτώσεις!!Ειδικά αυτή την εγλυμοσύνη την έπιασα 5 μέρες πριν έρθει η περίοδος!Όλα είναι πιθανά!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παλι οποτε εχουμε κανει ελευθερα μιαμερα μετα την περιοδο η δυο δεν εχω μεινει ποτε εγκυος οποτε εχουμε πει οτι θελουμε bebe και εχουμε κανει απο την 10η μερα μεχρι την 14η εχω μεινει εγκυος μαλλον τα πραγματα μου ηρθαν πολυ βολικα χαχα!! αλλα καλα που το ειπατε γιατι δεν μπορουμε για τριτο αν και θελω λογο των στενων οικονομικων οποτε ας προσεχω ολες τις μερες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εμεινα εγκυος 9η με 10η μερα του κυκλου μου συμφωνα με τον υπερηχο!

Δεσποινακι εγω δεν ειχα καποια συμπτωματα πριν την καθηστερηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ κορίτσια είχα τα ίδια συμπτώματα με την εγκυμοσύνη μετά 3 εβδομάδες από τη σύλληψη. το μόνο πρόσθετο ήταν ότι πονούσαν οι θηλές μου πολύ, ενώ στην περίοδο ήταν απλά πρισμένο το στήθος.

επίσης ξέρω ότι έμεινα έγκυος στην 13η μέρα αλλά σε γυναικολόγο που έχω πάει ή 9η ή 10η μέρα (δεν είμαι σίγουρη) μου είχε πει ότι έχω έτοιμο ωάριο. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω πιστευω ότι όλα ειναι πιθανα αναλογα το σωμα της καθε γυναικας!!

εγω ειχα τελευταια περιοδο 29/12 και η συλληψη του μικρου μας το πιο πιθανο εγινε στις 6/1 με δεδομενα ότι εχω κυκλο 25/26 ημερων και η περιοδος μου διαρκει 4 μρες!!

ευχομαι το καλυτερο για σενα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ// Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΚΑΙ Η ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕ ΜΕΤΑ// ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ//

ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ.... ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ (ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ...ΑΔΙΚΑ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ)

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ// ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΚΑΘΕ ΣΠΕΡΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεσποινάκι ΄τα συμπτώματα που είχα αμέσως μετά την επαφή(εννοώ τις επόμενες μέρες)ήταν πόνοι περιόδου. Ήμουν σίγουρη λοιπόν ότι θα μου έρθει η περίοδος!Και περνουσαν οι μέρες και δεν ερχοτανε..έπρεπε ναφτάσω τις 10 μέρες καθυστέρηση για να δείξει το τεστ θετικό..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ...ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΦΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠΠΠΠΠ....ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ <<ΓΟΝΙΜΕΣ >>>ΜΕΡΕΣ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...