Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΦΕΣ,ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΔΗΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΚΑΙ ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΗ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

Δημοσίευση

Λουκουμα το ειχα παθει και εγω

Μετα ακουσα οτι το μαλλι στην εγκυμοσυνη αναπτυσεται φουλ και πεφτει πολυ λιγοτερο απο το φυσιολογικο (μαλλον λογω ορμονων)

ΟΠοτε μετα πεφτει ο,τι δεν επεσε ολους αυτους τους μηνες Κατι τετοιο ειχα ακουσει ομως δεν ξερω αν ειναι εγκυρο και αν το καταλαβα σωστα

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Λουκουμα το ειχα παθει και εγω

Μετα ακουσα οτι το μαλλι στην εγκυμοσυνη αναπτυσεται φουλ και πεφτει πολυ λιγοτερο απο το φυσιολογικο (μαλλον λογω ορμονων)

ΟΠοτε μετα πεφτει ο,τι δεν επεσε ολους αυτους τους μηνες Κατι τετοιο ειχα ακουσει ομως δεν ξερω αν ειναι εγκυρο και αν το καταλαβα σωστα

apis καλα καταλαβες ετσι ακριβως γινεται

κι εγω γεννησα πριν 4 μηνες και πεφτουν παρα πολυ τα μαλλια μου,

τα τραβαει και το μωρο θα μεινω φαλακρη στο τελος.. αλλα δεν ηξερα οτι περνουμε σιδηρο...σας το ειπε ο γιατρος σας? εμενα δεν μου ειπε κατι τετοιο

Δημοσίευση

κοριτσια εμενα επεφταν τα μαλλια μου απιστευτα μεχρι πριν λιγο καιρο λογω παλινδρομης..

ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο με εσας,αλλα πηγα σε δερματολογο και συστησε ενα πολυ καλο σαμπουαν ΒΙΟΚΑΡ της ΒΙO LINE..

εδω και λιγες εβδομαδες που το χρησιμοποιω εχω δει διαφορα στα μαλλια μου,τα νιωθω πιο πλουσια και δυνατα..

Δημοσίευση

πρέπει να συνεχισουμε να παιρνουμε σιδηρο;;εγω το σταματησα εδω κ 1 μηνα περιπου,ενω συνεχιζω να θηλάζω..τα μαλλια μου βεβαια..τί να σας λέω..το σπίτι μου πάντα μεσα στην τρίχα ειναι όσο κ να σκουπίζω! :angry::P λέτε να αρχισω πάλι το σιδηρο;;

Δημοσίευση

Κι εμένα μ΄αφηνουν τα μαλια μου! Γεννησα 15 Ιουλίου!

Τα εχω κοψει 4-5cm είναι παροδικό! Θα περάσει!

Η κομμώτρια μου είπε να αποφεύγω να τα δένω σφικτη κοτσιδα,

πράγμα που κάνω συνεχώς! :blush: Δεν μπορώ να είμαι με ελεύθερα μαλια! :huh:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΑΙΟ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΗΛ.ΩΣ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΥΦΕΣ

ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ :woohoo:

ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ..........

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΠΕΡΝΩ ΣΙΔΗΡΟ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ (ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΘΗΛΑΖΑ ΚΙΟΛΑΣ :angry: )

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΣΙΔΗΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΟ PRIORIN KAI

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.

ΤΟ PRIORIN ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ

ΝΑ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

ΠΟΥ ΠΗΡΑ :)

Δημοσίευση

Ετρεχα πανικοβλητη μηπως σωσω εστω και μια τριχα και ολοι μου ελεγαν οτι δεν μπορω να κανω τιποτα γι αυτο. Αγορασα ενα πολυ καριβο σαμπουαν για να δεινουν οι 5 τριχες μου πιο ομορφες και τωρα κανω υπομονη. ΕΙμαι σαν σκαντζοχοιρος!!!! Αρχισαν να ξαναβγαινουν!

Δημοσίευση

Εμένα πέφτουν τους τελευταίους 3 μήνες και περιμένω με ανυπομονησία την μέρα που θα σταματήσουν. Πάντως είναι φυσιολογικό να πέφτουν μετά την γέννα. Εγώ σίδηρο σταμάτησα να παίρνω 2 μήνες μετά την γέννα αφού πρώτα έκανα εξετάσεις και όλα ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΛΗ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ!!ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!!Ας ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΚΑΙ.... ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΧΕΧΕΧΕ!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΟΚΤΩΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΔΑΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΛΟΓΟ ΓΕΝΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΝΩ ΤΟΥΦΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΘΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.

Δημοσίευση

κοριτσια μου κ εγω τα ιδια 4 μηνες μετα τη γεννα κ τα μαλια μου εχουν αραιωσει παρα πολυ, ποτε δεν ειχα πλουσια κομη αλλα τωρα ειμαι χαλια, σκεφτομαι να κανω εναν ελενχο μηπως μου χρειαζεται σιδηρο η κ συμπληρωματα διατροφης....η αληθεια ειναι πως τα βραδια δεν τρωο σχεδον τιποτε μου κοπηκε η ορεξη...

Δημοσίευση

κορίτσια εγώ δεν έχω γεννήσει ακόμα αλλά απο ότι ξέρω είναι φυσιολογικό να πέφτουν τα μαλλιά μετά τη γέννα.Πάντως μια φορά που είχα τρελή τριχόπτωση πήγα στο φαρμακείο και μου έδωσαν αμπούλες και έβαζα κ'αθε μέρα και μου έκαναν πολύ καλό φούντωσαν πάλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...