Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια τι σημαίνουν τα καφέ υγρά?

είμαι πολύ νωρίς στην εγκυμοσύνη, 4 εβδομάδες, δεν εχουμε δει σάκο, και σήμερα μετά την τουαλέτα είδα καφέ υγρά στο σκούπισμα... ο γιατρόε μου είπε ότι έχει να κανει με την χοριακή και να μην φοβάμαι... θα δούμε την τιμή της χοριακής την δευτέρα...

τι είναι? έχετε εσεις καμμιά εμπειρία???

Δημοσίευση

Ρένα τα καφέ υγρά είναι πολύ συνηθισμένα στην εγκυμοσύνη.

Το ξέρω ότι προκαλούν ανησυχίες αλλά ηρέμισε μην φοβάσαι δεν είναι κάτι κακό.Πολλές κοπέλες τα έχουν. Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα απο 'μας.

Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά.

Πάντος μην σηκώνεις βάρη και μην κουράζεσαι,να ξαπλώνεις και λίγο!!!!!! :P :P :P:P:P:P

ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ρενα μου κ εγω το ιδιο ειχα την 29 κ την 30 μερα απο την τελευταια περιοδο μου. Τωρα δηλαδη προχτες! Ο γιατρος μου εμενα μου ειπε, οτι αυτο συμβαινει σε πολλες γυναικες στο ξεκινημα της εγκυμοσυνης τους. Ειναι απο τις συσπασεις της μητρας που προσπαθει να προκαλεσει περιοδο.Εμενα μου εδωσα buscopan ανα 12ωρο για να σταματησει τις συσπασεις κ μου ειπε να παραμεινω ξαπλωμενη. Απο χτεσ το πρωι ειμαι καθαρη! Κ αυριο θα παω να με δει!

Οτι σου ειπε ο γιατρος σου κουκλιτσα μου, απο εμενα....οτι ειπε κ η φιλεναδα μου ΑνναΜαρια, ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μην στεναχωριέσαι! Κάτσε στο κρεβάτι και μην κάνεις τίποτα! Θα σε δει και ο γιατρός!Εγώ ειχα 2 βδομάδες και καφέ υγρά. Ξεκίνησα ουτροζεσταν όπως μου είπε ο γιατρός, εμεινα στο κρεβάτι, δεν έκανα δουλίτσες και πέρασαν. Αλλά ακόμα και τώρα αν κουραστώ λίγο έχω πάλι καφέ, οπότε σταματάω τα πάντα και ξεκουράζομαι στο κρεβατάκι μου! Ολα θα πάνε καλά!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ Χ..ΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ! :P ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!!ΧΕΧΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

Δημοσίευση

κορίτσια σας ευχαριστώ τόσο πολυ!!! δεν μου είπε ακόμα για φάρμακα γιατί ακόμα περιμένουμε την μέτρηση τηε χοριακής την δευτέρα για να σιγουρέψουμε ότι υπάρχει νινι... γιατί την πέμπτη η χοριακή ήταν οριακά θετική και δεν είδαμε σακο στον ενδοκολπικό... αλλά εγώ νομίζω ότι υπάρχει νινι και είναι πολύ πολύ μικρό ακόμα...

σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις απαντήσεις...εισαστε φοβερες φιλενάδες και ασ μην σας έχω γνωρίσει απο κοντα

Δημοσίευση

Ρενακι γεια σου!!Εγω οπως σου ειχα πει λοιπον με τελευταια περιοδο 4/10 και κυκλο 26-30 ειχα ενα θετικο την Κυριακη και θετικη χοριακη την Τριτη!735,την πεμπτη ειδαμε και το μαυρακι μεσα στην μητρα!Και τελευταια χοριακη Παρασκευη 1534.Τωρα εσυ σιγουρα ειχες συλληψη αργοτερα γι αυτο ακομα εισαι στην αρχη!Θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!!!Οσο για τα καφε εμενα σημαιναν την εναρξη της καθυστερησης!Ειδα καφε την μερα που περιμενα μαλλον γιατι την επομενη δεν ειδα τιποτα απο αιμα κατι που δεν μου ειχε ξανασυμβει ποτε και απο εκει καταλαβα οτι κατι γινεται!!!!!Οποτε μην ανησυχεις για τιποτε!!!Ολα θα πανε καλα και η χοριακη σου θα φτασει στα υψη!!!Στο ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!Με το καλο!!!

Δημοσίευση

Ρένα μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά

και εγώ είχα καφέ υγρά όχι στην αρχή αρχή περίπου στη 12η εβδομάδα και ο γιατρός μου μού είχε πει πως θα τα έχω αυτά τις μέρες που κανονικά θα είχα περίοδο.

κοριτσάκι να ξεκουράζεσαι και να προσέχεις πολύ και όλα θα πάνε καλά... φιλάκια πολλά και καλή εγκυμοσυνούλα... :lol:

  • 3 months later...
Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα. Είμαι καινούρια και έχω πάρα πολύ άγχος!! Διανύω την πέμπτη εβδομάδα κύησης και ενώ όλα ήταν φυσιολογικά, χθες το βράδυ είδα καφέ - ροζ υγρά στο χαρτί! Η πρώτη μου επίσκεψη στον γυναικολόγο ήταν προγραμματισμένην για την Τρίτη που μας έρχεται για να ακούσουμε και καρδούλα. Χθες όμως πανικοβλήθηκα και πήγα στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπου μου έκανε υπέρυχο μια ειδικευόμενη! Αυτή με τρόμαξε ακόμα περισσότερο γιατί μου είπε ότι η κύηση δεν εξελίσσεται φυσιολογικά και ότι πάμε για αποβολή!!! Φυσικά σήμερα το μεσημέρι θα πάω να με δει ο γιατρός μου αλλά φοβάμαι πάρα πολύ για το τι μπορεί να ακούσω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα @Nerina το πότε θα σου έρθει η περίοδος εξαρτάται καθαρά από το σώμα. Εμένα με χοριακή 500+ το πρωί,  άρχισε το αίμα το ίδιο μεσημέρι και διήρκησε κάπου 10 μέρες. Λίγο πιο έντονη περίοδος αλλά δεν έκανα τίποτα διαφορετικό πέρα από το να παίρνω κανένα παυσίπονο. Αυτά όλα είναι ενδεικτικά για μένα.Πάντως μη τρομάζεις δεν έχει πολύ διαφορά με την περίοδο, γιατί όλες ξέρουμε ότι το άγχος μεγαλώνει όταν δε ξέρεις τι σε περιμένει.. Ο σωματικος πόνος θα περάσει σύντομα, εσύ προσπάθησε να σε φροντίσεις όσο περισσότερο γίνεται όσον αφορά την ψυχική σου υγεία. Δε χρωστάς τη ζωή σ σε κανέναν. Πάρε τον χρόνο σ και όταν σηκωθείς χάρισε σου τη ζωή που σου αξίζει!!😊
    • @almiraκορίτσι μου καταλαβαίνω το άγχος σου. Σε αυτή την εγκυμοσύνη θυμάμαι πως σε κάποια φάση ξύπνησα και δε με πονούσε το στήθος και φρικαρα και μετά επανήλθε ο πόνος.  Εγώ δε θα σου πω ότι είναι παράλογο να αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό. Τα συμπτώματα ναι πάνε κι έρχονται, μπορεί να μην επανέλθουν και όλα να ναι καλά, μπορεί να υπάρχουν και κάτι στραβό να γίνει. Δεν υπάρχει ένας δρόμος. Ο οργανισμός κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός. Αν εσύ μέσα σου νιώθεις ότι κατι δεν σου κάθεται καλά μιλά με το γιατρό να σε δει νωρίτερα αν μπορεί για να ηρεμήσεις. Πώς νιώθεις τώρα; 
    • Κορίτσια πόσο σας λατρεύω!όλες το ίδιο τρελές έτσι?με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το πάρω, και να πω αλήθεια βασικός λόγος που την έχει γλιτώσει ακόμα είναι γιατί άκουσα γυναικολογο που το ρωτούσαν για αυτό και είπε επειδή δεν έχουμε γνώση της θέσης τ μωρού μπορεί να το βάζουμε σε λάθος σημεία,  να μην ακούσουμε καρδούλα λόγω λάθους μας, και να μας αγχώσει περισσότερο..κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό πριν τρελαθείτε καμία μέρα χωρίς λόγο!!🙃
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...