Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια πώς μετράμε τις εβδομάδες της κύησης στην περίπτωση καθυστερημένης σύλληψης?

με τελευταία περίοδο 3/10, και ήδη στην 35 μέρα του κύκλου με μέσο όρο τις 28 μέρες, αρα και 6 μερες καθυστερηση, έχω κάνει 4 θετικά τεστ (με γραμμούλα αχνή στην αρχή και οσο πάει σκουραίνει) και 2 χοριακές η μία την 2/11 (31η μέρα του κύκλου) που ήταν 0.3 και μία στις 4/11 που ήταν 12.

πήγα χτες στον γυναικολόγο και δεν είδαμε σάκο.

μου ειπε πως υπάρχει πιθανότητα καθυστερημένης οωρηξίας και σύλληψης, οπότε το κύημα να είναι ακόμα πολύ μικρό για να ανιχνευτει...

έχει τύχει αυτό σε καμμία σας?

μου συνέστησε να κανω άλλη μια χοριακή την δευτέρα και αν είναι πάνω απο 100 είμαστε καλα, αλλιώς μπορεί να πρόκειται για χημικη κύηση...

Δημοσίευση

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 28 ΜΕΡΕΣ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΜΕΤΡΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ...ΔΕ ΞΕΡΩ!ΦΙΛΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Δημοσίευση

ψάχνω όμως στο ιντερνετ και όλοι λένε ότι στις 4 εβδομάδες και 3 μέρες που πιθανόν να είμαι εγώ τώρα, η χοριακή έχει ανέβει πάνω από το 300... όμως αν η σύλληψη έχει γίνει αργα, τότε το σποράκι μπορεί να έχει εμφυτευτεί 6 μέρες πριν ας πούμε οπότε να είναι ακόμα μια σταλια...

Δημοσίευση

καλησπερα Ρενα!

Ετσι ακριβως οπως ειπε κ η Blue Eyes. Ο γιατρος μετραει τις εβδομαδες απο την τελευταια μερα περιοδου κ οχι απο τη πιθανη μερα συλληψης. Αλλωστε αυτο δεν ειναι δυνατον να το ξερει κανεις κ σε καθε γυναικα διαφερει. Επιπλεον μην ξεχνας κ την εμφυτευση, οπου κ παλι δεν ειναι στανταρ σε καθε γυναικα απλα κυμαινεται στις 5 με 12 μερες. Συνηθης λενε ειναι οι 7 μερες. Θετικο ειναι να εχεις μια αρχικη τιμη χοριακης κ στις επαναλαμβανομενες να βλεπεις οτι διπλασιαζεται.

Ξερω ποσο αγωνια εχεις ;) Με την καθοδηγηση του γιατρου σου, θα πανε ολα μια χαρα!!!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...