Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχουμε 90ευρω να περασουμε το μηνα!!!!!!!

απιστευτο!!!!!!!!!!!

μαλλον πρεπει να κοψω το 6μηνο και να παω για δουλεια

τα χρηματα του οαεδ δε φτανουν για τιποτα

ευτυχως που εχω τους γονεις μου

αλλιως θα εβγαινα στα φαναρια με το παιδι αγκαλια :blush::blush:

Δημοσίευση

Έφη μου...

Εννοείς οτι έχετε καλύψει όλα τα πάγια έξοδα και σας έχουν μείνει 90 ευρώ υπόλοιπο;;;Γιατι αν εννοείς πως είστε ταπί και ψύχραιμοι(με 90 ευρώ για όλα τα έξοδα)θα τρελλαθώ :blink::blink::blink:

Τι να σου πω γλυκιά μου...Υπομονή!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα,γιατι περάσαμε κι εμείς μια ανάλογη περίοδο που όλα μα όλα πήγαιναν στραβά!Τα οικονομικά πάντα με άγχωναν και αν νιώθω πως δεν έχω χρήματα στην άκρη κάτι παθαίνω :blink: Είμαι μόνιμα αγχωμένη αν δεν νιώθω μια σιγουριά.

Και πόσοι άλλοι ακόμα βρίσκονται στην ίδια θέση... :( Δυστυχώς η εποχή είναι πάρα πολύ δύσκολη και τα καταναλωτικά πρότυπα δεν συμβαδίζουν με τις οικονομικές απολαβές.

Υπομονή και πάλι...

Δημοσίευση

τα παγια εξοδα εχουν καλυφθει δανεια λογαριασμοι κτλ

και τα 90 ειναι οτι εμεινε

βαφτισα ενα παιδακι τον οκτωβρη και ειχα αρκετα εξοδα

εκει τη πατησα

θα ζοριστουμε μεχρι το γεναρη που παω για δουλεια

δοξα το θεο παιρνω καλα χρηματα και δε θα εχουμε προβλαμα

απλα σοκαριστικα τωρα που εκανα τους λογαριασμους μου και ηθελα καπου να το πω.

Δημοσίευση

Αχ!!!! Το ειχαμε περσει και εμεις!!!!

Υπομονη θα στρωσουν τα πραγματα. Αν δεν απλωθειτε τα Χριστουγεννα θα μαζεψεις ερκετα απο τον ΟΑΕΔ.

Εγω αυτα υπολογησα και οταν αρχισε το αφεντικο μου να επιμενει να διακοψω τον ΟΑΕΔ, το ξανασκευτικα και γυρησα στη Δουλεια. Να φανταστεις ο ανρας μου δεν πληρωνετε ποτε στην Ωρα του. Εχει να παιρνει μισθο απο τον Αυγουστο και το στεγαστικο, και οι λογαρασμοι να τρχουν. Ασε οταν ηρθε ο πρωτος του Νερου, ενα ΣΟΚ το επαθα. 23 Ευρω...τωρα αμα θα ερθει το ρευμα τεζα θα με βρουν με τον Χριστοφορο να κλαιει γοερα!!!!

Υπομονη και καλη καρδια. Ολα θα σιαξουν...τοπολυ πολύ να φατε παξιμαδια και ελιες!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΟΣΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ 15 ΗΜΕΡΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ?

ΜΟΝΟ Ο ΓΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ(ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ) ΜΟΥ ΠΗΡΕ 2300, ΕΝΩ Η ΚΛΙΝΙΚΗ 3000.ΕΣΑΣ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕ?

Δημοσίευση

αχ εφη μου σε καταλαβαινω...ολοι λιγο πολυ εχουμε περασει απο μια τετοια κατασταση...δυστυχως.... :(

ασχετο,αλα μολις ειδα το θεμα σου μου ηρθε στο μυαλο το παρακατω τραγουδι (χωρις παρεξηγηση ετσι??) :P

ε σου λεμε κ ολες υπομονη υπομονη κ μου ηρθε στο μυαλο!χαχαχαχα!!!

Δημοσίευση

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΛΗΓΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ........

ΠΗΡΑΜΕ ΣΠΙΤΙ...... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ

(ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚ/ΤΩΝ) Κ ΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ....

ΑΥΤΗΝ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 4000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΓΕΙΑ...ΔΑΝΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ....ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΛΟΥ

Κ ΠΑΙΡΝΩ 767 (ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ 745 ΧΑΧΑΧΧΑ)

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ

Κ ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΧΑΛΙΑ ΟΠΟΤΕ.... Δ ΕΧΕΙ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ?????? ΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΩ ΚΟΜΜΕΝΟ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ

(ΚΙΝΗΤΑ) Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΝ Δ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ....

ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΧΙΑ ΜΑΣ???????? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Δ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΤΣΙ?

ΠΙΟ ΠΑΤΩΜΑΤΑ Δ ΓΙΝΕΤΕ.....

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ...

ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ 2η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ Κ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Δ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ....

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΥΤΗΞΕΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ

Δημοσίευση

efi21 έγραψε:

εχουμε 90ευρω να περασουμε το μηνα!!!!!!!

απιστευτο!!!!!!!!!!!

μαλλον πρεπει να κοψω το 6μηνο και να παω για δουλεια

τα χρηματα του οαεδ δε φτανουν για τιποτα

ευτυχως που εχω τους γονεις μου

αλλιως θα εβγαινα στα φαναρια με το παιδι αγκαλια :blush::blush:

Εφη μονο πες μου ποια φαναρια θα πιασεις να παω στα παρακατω μη σου κοψω τα τυχερα.... :laugh: :laugh:

Αυτο το θεμα με τα οικονομικα καιει πολυ κοσμο δυστυχως! :S

Ευτυχως που υπαρχουν και οι χορηγοι(γονεις)! :silly:

Δημοσίευση

τονια μου εγω ειμαι απο πατρα

τα καλα φαναρια στους μεγαλους δρομους τα εχουν πιασει τα γυφτακια

με φανταζεσε να τσακωνομαι???? :P:P

το ωραιο ειναι οταν ειμαι με το αυτοκινητο ερχονται και μου ζητιανευουν και λενε οτι δεν εχουν να φανε

αν δεν ειχα τους γονεις μου ουτε εγω θα ειχα στη παρουσα φαση

μπουγατσουλα και η κουμπαρα μου με τον αντρα της εχουν ανοιξει πλυντηριο και εχουν τα ιδια ακριβως προβληματα

πολλα εξοδα και απο τζιρο αστα να πανε, σημερα να φανταστεις εκαναν 30 ευρω

αστα!!!!!!! :unsure::unsure:

υπομονη και εσεις, βαλτε μια σειρα και θα βγουν τα εξοδα

δε μπορει...

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Κ ΤΑΞΗ

Δ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ....

Δ ΚΟΒΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΟΨΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ Κ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

ΜΕΤ ΑΔ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...