Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ποιος δεν θα ηθελε να επιστρεψει στα χρονια που:

*τις σημαντικες αποφασεις τις περναμε μεσω μιας πρακτικης "αμπε-μπα-μπλομ"...

*τα λαθη στη γραμματικη διορθωνονταν απλα με το "σκισε το χαρτι κ γραφτο απ'την αρχη"!

*η χειροτερη τιμωρια κ αγγαρεια ηταν να γραψεις εκατο φορες "δεν πρεπει να ξανα...."

*οι διαφωνιες τελειωναν με "πετρα,μολυβι,ψαλιδι,χαρτι"...

"εχω λεφτα" σημαινε μονο να μπορεις ν'αγορασεις τσιχλες παιζοντας τον "μαγαζατορα" η' ενα παγωτο στο διαλειμμα!

*το να γεμιζεις μια σακουλα με βολους ηταν αρκετο για να σε κρατησει ευτυχισμενο ολο το απογευμα!

*δεν ηταν παραξενο να εχεις δυο η' τρεις "καλυτερους φιλους/ες"!

*ειναι πολυ μεγαλος αναφεροταν μονο για οσους ηταν πανω απο 18 χρονων...

*"κλεφτες κ αστυνομοι" ηταν ενα παιχνιδι μονο για τα διαλειμματα...κ ηταν πολυ πιο διασκεδαστικο να εισαι ο κλεφτης παρα ο αστυνομος...

*"δηλητηριωδης" αναφεροταν μονο σε ενα ειδος εντομου η' απαγορευμενου υγρου κ οχι σε ανθρωπους...

*για να ταξιδεψει κανεις απο τη γη στον ουρανο,το μονο που χρειαζοταν να κανει ηταν να γινεις αστροναυτης η' spiderman!

*το χειροτερο που μπορουσε να συμβει με το αντιθετο φυλο ηταν να σε επιανανπαιζοντας το "γιατρο"!

*"εχει φερει οπλο στο σχολειο" σημαινε οτι σ'επιασαν να εχεις σφεντονα!

*"ο τελευταιος που θα φτασει ειναι χαζος" ηταν η κραυγη που σ'εκανε να τρεχεις μεχρι που νομιζες οτι θα σπασει η καρδια σου...

*καμια στον κοσμο δεν ηταν πιο ομορφη απο τη μαμα!ηταν η μονη που μ'ενα φιλι στο τραυμα σου σ'εκανε αμεσως καλα!!

*ποτε δεν ελειπε ενα νομισμα κατω απ'το μαξιλαρι,που στο αφηνε η "καλη νεραιδα" ως ανταλλαγμα για το δοντι που σου επεσε...

*παντα ανακαλυπτες τις νεες σου ικανοτητες εξαιτιας ενος "βαζω στοιχημα οτι δεν μπορεις να..."

*η απογοητευση ηταν να εισαι ο τελευταιος που θα εχεις επιλεχθει για το θεατρικο του σχολειου...

*"πολεμος" σημαινε μονο να πετας κομματια κιμωλιας κ μπαλιτσες απο χαρτι!

*οι "βομβες" νερου ηταν το πιο μοντερνο,εξυπνο κ δυνατο οπλο που ειχε εφευρεθει...

*"πολεμος" ηταν κατι που ειχε συμβει πριν γεννηθουμε κ ποτε (?) δεν θα ξανασυνεβαινε...

*τα παγωτα κ τα φρουτα αποτελουσαν ομαδες βασικης διατροφης!

*για να μετατρεψεις το ποδηλατο σου σε μια δυνταη "μηχανη" χρειαζοταν μονο να βαλεις μια φιαλη κοντα στις ροδες!

*δεν υπηρχε καλυτερος τροπος να περνας τα απογευματα του καλοκαιριου απο το να παιζεις με τα παιδια της γειτονιας σου η' να περιμενεις να δεις τον γειτονα/γειτονισσα που τοσο σε αγαπουσε να περναει!

*τα μεγαλυτερα αδερφια ηταν τα χειροτερα βασανιστηρια,αλλα επισης ηταν οι πιο δυνατοι κ πιστοι προστατες!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΌΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ζ Η Σ Ε Ι........!!! :)

Δημοσίευση

καλε τι μας θυμισες τωρα! 30 χρονια πριν!

Παιζουμε λαστιχο???????????

κορμπανια παραπαπαμ μπαμ μπαμ!

Μικρη εθαψα μια ροδα απο ενα ποδηλατο

στο χωμα για να βγουν πολλα ποδηλατα και να

εχουν κι αυτα τα παιδακια που δεν ειχαν! :blush:

Δημοσίευση

bell έγραψε:

καλε τι μας θυμισες τωρα! 30 χρονια πριν!

Παιζουμε λαστιχο???????????

κορμπανια παραπαπαμ μπαμ μπαμ!

Μικρη εθαψα μια ροδα απο ενα ποδηλατο

στο χωμα για να βγουν πολλα ποδηλατα και να

εχουν κι αυτα τα παιδακια που δεν ειχαν! :blush:

ΓΙΑ ΣΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.....

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΠΟΣΟ ΜΕΡΙ 5-6 ΜΗΝΕΣ??? :P:P

Δημοσίευση

Αχ, ωραιες στιγμες!

Να γυριζε λιγο ο χρονος πισω!

Να ζησουμε λιγο απο αυτες τις στιγμες!

Χαθηκαμε με τις φιλες! :(

Ευτηχως υπαρχουν ορισμενα πραγματα απο την παιδικη μου ηλικια που με κανουν και χαμογελαω!

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα!!δηλαδη μεχρι περσι ανναμαρια μου επαιζες βολους κ σχοινακι???? :P :woohoo: :woohoo:[/quote:x4o2rvne]

Εεεε, όχι ακριβώς... Αλλά πάντως, μέχρι πέρσι, άντε πρόπερσι, και πολύ λέω, ήμουν περίπου σ' αυτήν την ηλικία που λες...

Δημοσίευση

Θυμαστε που παιζαμε κρυφτο 10-15 ατομα μαζι?

που καναμε βαφτισια στην κουκλα μας και

καλουσαμε και παιδια απο αλλες γειτονιες στα βαφτισια??

που παιζαμε μηλα επισης πολλα παιδια μαζι?

που αλωνιζαμε με τα ποδηλατα και τις διπλανες γειτονιες

χωρις να φοβουνται οι γονεις μας τα πολλα αυτοκινητα οπως σημερα?

Δημοσίευση

Αχ αχ, τι μου θύμισες Μπέλλα.

Στη δευτέρα δημοτικού έκανα τα γενέθλιά μου, και τη μέρα του πάρτι, με κάλεσε μία συμμαθήτριά μου στα βαφτίσια της κούκλας της. Εγώ υποσχέθηκα ότι θα πάω, αλλά σε μερικά δευτερόλεπτα θυμήθηκα ότι εκείνη τη μέρα είχα τα γενέθλιά μου. Της το είπα και μου λέει "και τι με νοιάζει εμένα, εγώ σήμερα βαφτίζω την κούκλα μου". Και μετά άρχισαν να εκθειάζουν τα βαφτίσια της κούκλας, ότι θα τρώγανε ωραίο κέικ στα βαφτίσια της κούκλας, εγώ τα πήρα, έσκισα επιδεικτικά την πρόσκληση και σηκώθηκα την ώρα του μαθήματος και την πέταξα, και τελικά πήρα τη μάνα μου τηλέφωνο κλαίγοντας, επειδή αυτές οι απαίσιες (ήταν αυτή και δύο φίλες της δίδυμες) μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο.

Τελικά τα περισσότερα παιδιά ήρθαν στα γενέθλιά μου, και τα βαφτίσια της κούκλας απέτυχαν...

Καλά να πάθουν, καλά να πάθουν, καλά να πάθουν...!!!

Τώρα η μία από τις δύο δίδυμες δουλεύει στο σχολείο μαζί μου, κι έχουμε γίνει πρώτες φίλες!!!!!!!!

Δημοσίευση

να εισι στη παιδικη χαρα και να παιζεις με τα αγορια;

να παιζεις αμπαριζ και ζολη ; να κοονται τα ποδια απο το σχοινακι και αν ειμασταν μονο δυο βαζαμε το λαστιχο στα ποδια της γιαγιας η στην καρεκλα .

Να κανεις τα γνωστα παντρεματα , ν κανεις τα θεατρικα και να καλεις τη γειτινια , να βαζεις κληρους τα παιχνιδια σου και τα ρουχα σου ; ναφτοιαχνεις με γαρδενια και τριανταφυλλο καιροδονερο και οινοπνυμα κλονιες και να τις πουλας να μαζευεις τα χαρτακια καντυ-καντυ και χαιντι.

Να παιζεις με τις κουκλες και ας εισαι 14

να πηγαινει στα παρτυ που ακουγαμε wham , duran -duran montern talkin , kai aha .

Να τρεχεις αν δεις τα χτυποκαρδια στο μπεβερλυ χιλς η τη δυνασια και το φαλκον κρεστ και βεβαια το φαμε .

δεν ξεχνω ποτε αυτο να παιρνουμε το κασετοφωνο της φιλης μου Μαιρης το οποιο για πλαυ ειχε ενα καπκι στυλου ενω για τη φωνη ειχαμε βαλει ενα καρουλι απο σιλοτειπ τρεχαμε 6 κοριτσοπουλα και χορευαμε και η γειτονια εβγαινε καιμας χαζευε !Νοσταλγω ακομα ακι την κουστομπολα που τα ηξερε ολα .

Αυτα σκεφτομαι για την παλια μου γειτονια και βεβαια εδω παει το ακολουθο

http://www.youtube.com/watch?v=tIS4LqdG ... L&index=28

Δημοσίευση

MAIRH!!! έγραψε:

Xerome pou exw ``ZHSEI´´...

Lypame pou to paidi mou den tha ''ZHSEI''...

ναι δυστυχω ςτα παιδια μας δεν θα ζησουν ολες αυτες τις αθωωες στιγμες της ξεγνοιασιας...ο κοσμος εχει γινει χαλια...

αντε γι'αυτο κ μεις ανυπομονουμε να χτισουμε σπιτι στο χωριο μπας κ σωσουμε τιποτα απ'την παιδικη τους ψυχουλα!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ

ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ Κ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ

Δημοσίευση

αχχχχχχχ! πολύ συγκινηθηκα....

ΟΛΑ αυτα τα έχω ζήσει... παιχνιδι χωρις σταματημό.. φιλους, φιλες... Ευτυχως έχω ακόμα σχέσεις με τις παιδικες μου φιλες και με μερικές απο το σχολειο. Όποτε βρισκόμαστε, τα ξαναθυμόμαστε και γελάμε και συγκινούμαστε..

Ευτυχως που με τις παιδικές μου φίλες δεν έχουμε χαθει...!

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΑΝΕΜΕΛΕΣ! ΕΙΧΑ ΞΕΘΕΩΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ! ΧΑΧΑ! ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ! ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ....ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΑ!

Δημοσίευση

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΙΛΙΚΗ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΒΟΛΟΥΣ......ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΧ!!!!!!!!!!!!ΤΟΤΕ ΜΕΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΟΥΝΕ[ΟΛΛΑ]ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΕ ΧΙΙΙ...ΧΙ ΑΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΗ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ Αντριάννα μου ,θυμήθηκα πολλά ;)

Τι όμορφη εποχή,τότε που πηγαίναμε σχολείο!

Βέβαια εγώ δεν μπορω να πω οτι έζησα την ελευθερία της αλάνας ή οτι έπαιξα με βόλους...Παρολαυτά έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...