Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εδω και 2 μηνες παιδια ο γιος μου 2 ετων ζοριζεται ετσι ωστε να μην ενεργηθει. ενεργειται αλλα ανα 2 και 3 μερες κατι το οποιο δεν ειναι καλο και φοβαμαι με την γυναικα μου μηπως του δημιουργηθει στριψη εντερου! αν ξερετε κατι σας παρακαλουμε πειτε μας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα απο μένα!

Δοκιμάστε να βάλετε στη διατροφή του

λαχανικά όπως πατζαρια(βρασμενα) τα οποία βοηθάνε

πάρα πολύ! Επισης βοηθάει και το σπανάκι!

Αποφύγετε το μήλο και τη μπανάνα

και δώστε πορτοκαλι, μανταρίνι

ακτινίδιο, ανανα.

Να πίνει πολυ νερακι

Οσπρια τρωει? φακες πχ που καταπίνονται πιο εύκολα

Δημοσίευση

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ BENEFIBRA ΓΕΥΣΗ ΜΗΛΟ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΤΟ BENEFIBRA ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΥΜΟΣ,ΚΑΝΕΙ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΑ 3 ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΧΥΜΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ,ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ,ΤΟ ΡΥΖΙ,ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...