Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επειδη γραψαμε κ εγραψα κ εγω για τις εντυπώσεις μας απο διάφορα Νοσοκομεια (Μαιευτηρια, παιδιατρικές κ.τ.λ.) και βγηκαμε λίγο εκτος :silly: απο το θέμα του κ.Τζορμπάτζάκη( ας μας συγχωρέσει ο άνθρωπος) λεω εδω να γράψουμε για τις εντυπώσεις μας κατά την παραμονη μας ή κ εξετάσεις(που εχουμε κάνει) σε ενα νοσοκομειο ή κλινική.

Που ξέρετε μπορει να το διαβάσει κ ο υπουργός υγείας κ φτιάξουν τα πράγματα :unsure::unsure::unsure: !!!

Δημοσίευση

Ραφαέλ εγώ π.χ γεννάω στο Αλεξάνδρα 22/12.Δεν έχει χρειαστεί ακόμα να νοσηλευτώ εκεί αλλά κάθε φορά που πηγαίνω για εξετάσεις απογοητεύομαι και εύχομαι να μην είναι έτσι η πτέρυγα που θα νοσηλευτώ τις 3 αυτές ημέρες μετά τη γέννα γιατί θα πάθω κατάθλιψη.Τι να πω για το κτίριο;άθλιο,οι χώροι και οι αίθουσες παμπάλαιες αφού στο αιματολογικό στην αναμονή νομίζεις ότι θα σου έρθει το ταβάνι στο κεφάλι και απο καθαριότητα;εγώ προσωπικά σιχαίνομαι και δεν μου φαίνονται οι χώροι τόσο καθαροί.Πριν μερικές ημέρες επισκέφτηκα και τον 3ο όροφο το αιματολογικό τμήμα και εκεί κόντεψα να πάθω κατάθλιψη στην κυριολεξία.Έχε χάρη που είναι εκεί ο γιατρός μου και τον εμπιστεύομαι + ότι δεν έχουμε και την δυνατότητα για ιδιωτικό οπότε λέω στον εαυτό μου δεν βαριέσαι λίγες μέρες είναι θα περάσουν σημασία έχουν άλλα πράγματα ;)

Δημοσίευση

λοιπον.στο ιπποκρατειο που με βλεπουν περιμενεις και περιμενεις και σαν χωρος ειναι χαλια αλλα οι γιατροι φυσικα ειναι οι καλυτεροι.για το παπαγεωργιου τωρα που εχω γεννησει το κοριτσακι μου.ειναι καινουργιο,λουξ,πεντακαθαρο,αψογο,τηρουν το ωραριο επισκεπτηριου αυστηρα.4 με 6 για ολους ΧΩΡΙΣ τα μωρα.6 με 7 μενουν οι μπαμπαδες μονο για να δουν τα μωρα τους.ολη την ωρα ειχαμε τα μωρακια στο δωματιο,τα θηλαζαμε,μας βοηθουσαν οι μαιες,πολυ πολυ ωραια ολα.εκτος απο το φαγητο που δεν μου αρεσε αλλα αυτα ειναι γουστα.εμενα μου φερνε η πεθερα μου φαγητο.ηταν ΑΨΟΓΑ.

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

καλο θα ταν να θυμομαστε οτι δεν παιρνουμε ποσοστα απο εκει που γενησαμε,οποτε δεν χρειαζεται να γινει της κακομοιρας και εδω! :laugh:

ΧΑΧΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.... :P

Δημοσίευση

αυτο με τα επισκεπτηρια (σε ιδιωτικο κ δημοσιο) παιδια γιατι το κανουμε?κουβαλαμε ολο το συγγενολοι κ τους φιλους ,και μετα πλακωνουν ολοι μαζι και παραπονιομαστε.Ασε που δεν ειναι και οτι καλυτερο για το νεογενητο...

θυμαμαι στα ,μαθηματα ανωδυνου στο Ελενα μας ελεγαν γι αυτο οι μαιες,να μην το κανουμε. Εγω το ακολουθησα,αλλα η διπλανη μου....ηρθαν καμια 20αρια μαζεμενοι στο δωματιο και αναγκαστηκα να γινω κακια,τους εβγαλα εξω ολους,στεναχωρηθηκε και αυτη νευριασα και εγω...αλλα πως θα γινει? Καλο δεν θα ταν να αναθεωρησουμε τις αποψεις μας?

Δημοσίευση

ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ.ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΟΓΩ ΓΙΑΤΡΩΝ,ΟΥΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ.ΟΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ.ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ?Ε ΟΧΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Η ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ. :P:P:P:cheer::cheer:

Δημοσίευση

εγω γεννησα στο Ιασω στον 6ο (δεν ξερω για άλλους ορόφους).Με βοηθησαν στον θηλασμο κ ξερω 100% ότι δεν του δωσαν ξένο (έχει αλλεργία κ θα φαινόταν αλλά έχασε κ 330 γραμμαρια) έτρωγε όσο τον ταιζα εγω.Ήμουν 6κλινο γιατι No money κ μου τοβ φέρναν συνεχεια γιατι ζητησα μητρικο θηλασμο.Τι νυχτα δε τον ειχα κοντά μου γιατι το έλεγα στις μαιες κ μου τον φέρναν.Δεν ήθελα να τον αποχωρειστω.

Στο δωματιο που ήμουν, ημουν η μονη που ειχα μωράκι (γιατι τα αλλά ήταν θερμοκοιτίδα), σας πληροφορώ δεν ειχα καθόλου επισκέπτες γιατι θεωρω ότι δεν γεννησα για να καλέσω το λαικο προσκήνυμα να με δει κ όλες οι αλλες κοπέλες ειχαν κόσμο (οι ανεγκέφαλες δεν τους ενοιαζε γιατι το δικό τους δεν ηταν εκει, μια έφερε κ αρρωστο).Φωναξα μια μαια κ τις ειπα όταν θα φερνουν το μωρο να τους πεταει όλου εξω...κ κοριτσια βγαιναν στο σαλόνι όλοι κ δεν ειχαμε επισκέπτες, ανοιγε κ το παράθυρο κ ερχοταν να δει αν ειχε μπει κανεις μέσα...να σημειωσω ότι δεν τις εδωσα λευτα.

Σαν επισκέπτης τον οκτωμβριο πήγα στο ιασω κ στο μητερα.

Τωρα που γεννησε η αδελφή μου στο ιασω οταν φερναν τα μωρα λόγω θηλασμού τους βγάζαν όλους έξω χωρις να το ζητησει κάποιος...και μας ειπαν αλλαξε η πολιτικη του μαιευτηριου, η αδελφή μου ήταν στον 4ο όροφο.Δεν δώσαν ξενο γαλα παρα μονο την πρώτη μερα γιατι επαθε αφυδάτωση το μωρο κ δεν ειχε κατέβει το γάλα της αδελφής μου αλλά τον θηλαζε αρκετη ώρα κ μετα του εδινε για να σιγουρευτει.Να σημειώσω στα καλαθάκια των μωρών που ηταν μητρικος θηλασμός δεν ειχαν γαλατάκια μέσα.

Στο μητερα που νοσηλέυτηκε η κουνιάδα μου ήταν 3 λαλούν κ 2 χορέυον στον 4ο όροφο, όλα τα καλαθάκια γάλατα κ αλλοδαπές που δεν ξεραν ουτε ελληνικα κ πήγαν κ σε αλλη κοπέλα το μωρό μας (δεν ελέγχαν τα ρολογάκια στο χερι).

Δημοσίευση

tselinkas ακριβως το θέμα δεν ειναι να ειμαστε απόλυτες αλλά να δουμε με τις εμπειρίες μας αν μπορούμε να βοηθησουμε κάποια κοπέλα.Ουτε εγω θα πάρω ποσοστά απο ένα νοσοκομειο ούτε η άλλη κοπέλα.Δεν χρειάζεται φανατισμός.Αν έχουμε δει κάτι απο προσωπικη εμπειρία κ απο δικό μας ανθρωπο καλός...τωρα αν γράψω η φιλη της φιλης που δεν την ξέρω ειναι φεξε μου κ γλυστρισα......Να ειναι σιγουρα δηλαδή αυτα που γράφουμε

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ.ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟ 1% ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΕΓΩ :laugh: :laugh: :laugh: .ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.

1.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΗΡΙΟ.

2.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ,ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΕΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.Κ.Α ΠΟΛΛΑ.

3.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΡΕΛΗ ΠΑΝΤΟΥ.

4.ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.

5.ΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΤΟΚΕΤΟ,ΣΕ ΘΗΛΑΣΜΟ......ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ.

6.ΜΟΝΟ ΔΥΚΛΗΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΣΕ ΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

Δημοσίευση

εγω γεννησα στο αλεξανδρας τον 7ο του 2008 λοιπον...γιατροι,προσωπικο,μοναδα επικυνδυνης κυησης και μοναδα νεογνολογικη με μια λεξη ΑΨΟΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!!και φανατικοι του θηλασμου

ο θαλαμος μου ηταν χαλια 13 γυναικες με μωρα,επισκεπτες κυριως τσιγκανους να τρεχουν οι κακομοιροι οι σεκιουριταδες να τους μαζευουν 1 την νυχτα!!! ναι καλα ακουσατε..ειπα αντε 5 μερες ειναι θα περασουν,τουαλετα κοινοχρηστη!!(εκανα 5 μερες να κανω κανονικα μπανιο)

στον θαλαμο ενα χαος απο επισκεπτες(οταν εβγαζα το γαλα μου με το θηλαστρο πριν το κοψω ηταν οι αντρες των γυναικων εκει και ντρεπομουν αναγκαζομουν να παω στο μερος που εκαναν μπανιο τα μωρακια να ειμαι μονη μου...ενα βραδυ δε κατα τις 4 ξυπναω απο χαχανα και φωνες..πεταγομαι και βλεπω ολες τις μανουλες ειχαν πιασει την κουβεντα σε ολες τις γλωσσες αλβανικα,τσιγκανικα,πακιστανικα(ημουν η μοναδικη ελληνιδα)εκει τους εβαλα χερι δεν αντεξα δηλαδη επειδη δεν ειχα το μωρο μου εκει δεν επρεπε να με σεβονται??

ασε που ολες με ρωταγαν με ενα υφος ελεημοσυνης ''εσενα το μωρο σου που ειναι?''

ευτυχως που με αφηνε η μαια και εβγαινα εξω στην αυλη ακομη και την νυχτα και ξεσκαγα!!!!

αυτο για μενα ηταν το μονο μειον αλλα παντου υπαρχουν ηλιθιοι που δεν σεβονται τα μωρα και τις γυναικες που μολις εχουν γεννησει

τι να σου κανουν και οι σεκιουριτι??? τους εγραφαν κανονικα!!!

τωρα εμαθα οτι αυτα ανηκουν στο παρελθον ευτυχως(πηγα και το ειδα με τα ματια μου δεν το πιστευα)ειδα την κλινικη που ημουν εγω και δεν την γνωρισα!!

τεραστια αλλαγη και πολυ το χαρηκα αχχχχ να ηταν ετσι οταν γεννησα εγω θυμαμαι οταν γεννησα ειχαν ηδη ξεκινησει και εφτιαχναν καποιες κλινικες ουφ εφτιαξαν και αυτην ηταν τριτοκοσμικη

και δεν πειραξε καθολου που ημουν σε θαλαμο με 13 γυναικες δεν το σνομπαρω καθολου ουτε θα εδινα ενα καρο λευτα για 3 μερες αλλα η συμπεριφορα τους με ενοχλησε πολυ και με εφτιαχνε το κλαμα των μωρων μιας και δεν ειχα το δικο μου κοντα μου

Δημοσίευση

Το πρωτο μου το γεννησα σε Δημοσιο Νοσοκομειο σε επαρχιακη πολη.

ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη. στο ιδιο νοσοκομειο δουλευε κ ο αδελφος

μου. (γιατρος οχι ομως γυναικολογος)

το 2ο σε ιδιωτικη στην Κυπρο. Επισης παρα πολυ ευχαριστημενη!

Δημοσίευση

Γμτ εγραφα εγραφα και ΕRROR!! :angry:

Εγω θα μιλησω για το μητερα ως μετοχος πλεον!! :laugh: :laugh:

Συνολικα το εχω επισκεφτει για 1 αποξεση, 2 γεννες και μια επεμβαση στο παιδιατρικο του για τον Θανο.

Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παω σε δημοσιο αλλα η γιατρος μου που δε μπορω χωρις αυτην :lol: ειναι μονο στο μητερα.

Και τις 2 φορες πηγα σε 4 κλινο και αυτο γιατι ειχα να δωσω παραπανω αλλα προτιμησα ενα περισσευουμενο ποσο που ειχα στο budget τνα το ανοιξω σε ενα καλο αποταμιευτικο για τα παιδια(αυτη τη στιγμη αυτα εχουν παραπανω στην ακρη απ οτι εγω :S :laugh: )

Γενικα πηγα με καλη διαθεση, και δεν ειχα κανενα προβλημα, τοσο με τις μαιες οσο και με τον θηλασμο,(εδω θα ελεγα το αντιθετο, με βοηθουσαν αρκετα).Παντως Ραφαελ κ σε φιλεναδες που εχω παει σε διαφορους οροφους αλλοδαπες δεν ειδα(κ να εβλεπα προβλημα δεν θα ειχα αρκει να εκαναν καλα τη δουλεια τους).Αλλα αυτο με το μπερδεμα των μωρων...φοβερο!!

Επισης στο επισκεπτηριο την ωρα των μωρων,εβγαιναν εξω κ οταν τελειωνα τους επερνα τηλ κ το μαζευαν αμεσως.Ετσι κ εγω εβγαινα εξω στο διαδρομο η στην καφετερια.Μαλιστα οσοι με επερναν τηλ να μου ευχηθουν τους ελεγα να ερθουν σπιτι για να δουν κ το μωρο ;)

Το μονο αρνητικο σημειο, ηταν μια απο τις γιατρους στη μενν.Θελει πολυ ξυλο!!Καποιος θα της το δωσει...Αγενεστατη κ με υφος 100 καρδιναλιων...την θυμηθηκα κ συγχηστηκα τωρα.

Σκοπος ειναι να γεννιουντε καλα τα μωρακια μας,τα υπολοιπα ειναι για 4 βραδια.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ "ΛΗΤΩ" ΤΟ 2006...ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΤΟ 2006, 3 ΓΕΝΑΡΗ!!!!!ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ....ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΙΑ ΠΙΟ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ",Σ ΕΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!1

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ....ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΨΟΓΟΣ!!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟΝ ΔΩΜΑΤΙΟ....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ...ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΟΟΟΛΥ ΚΑΛΕΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΜΟΥ ΕΔΗΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ!!!!

ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΤΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΦΑΓΗΤΟ ΚΤΛ!!!!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ....ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ...ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ...

ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΕΜΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΙΑΖΕ...ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!!!!!

Δημοσίευση

πάντως βρε κορίτσια όντως αυτό με το θέμα του επισκεπτηρίου είναι μεγάλο πρόβλημα και το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι οι γονείς πολλές φορές με αποτέλεσμα να έρχονται συνέχεια(γονείς και πεθερικά)τσπ.Ίσως σε αυτό το θέμα τα νοσοκομεία θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρά και το επισκεπτήριο να κρατά ελάχιστα.Προέχει πάντα η υγεία των μωρών

  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...