Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονια υπεροχα κ γεματα παιδικα γελακια!!!

Χρονια με ερωτα κ αγαπη διπλα στον αγαπημενο σου!!!

Να σε χαιρεται ο λατρεμενος σπορακος σου!!!Ο κουκλος σου!!!!

Φιλεναδακι μας γλυκο σ'αγαπαμε κ ειμαστε διπλα σου για οτι χρειαστεις!!!!!

Σου στελνουμε τα φιλια μας,τα "αγκου" μας και τις χαρουμενες κραυγουλες μας!!!!! :):)

Αnastacia-Happy mom

Τσαχπινουλα-Θαυματακος!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑΜΑΡΑΚΙ

Να σε χαιρομαστε...

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!

Σου ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να ναι ολη σας η ζωη στρωμενη μονο με αγαπη ερωτα και πολλα χαμογελα και τα φετινα σου γεννεθλια σου να ναι μόνο η αρχη για μια ζωη πληρη από ευτυχια και ονειρα που πραγματοππιουνται.

Να ναι ο γιοκας σου για σενα και τον ανρδουλη σου το ομορφοτερο δωρο..και ενα ταξιδι με μουσικες και χρωματα αισιοδοξιας!!

Σας στελνω την αγαπη μου και η μπεμπα μου τα φιλια της!!

Γερή-Ευτυχισμενη-Ερωτευμενη-και-...Τυχερη!!!

Δημοσίευση

Επειδη ειμαστε αγαπημενες συμπεθερες κ φιλες(προς το παρον..μετα το γαμο θα ..φαγωθουμε!!! :laugh: ) στειλαμε μαζι τις ευχες μας στην αγαπημενη κουμπαρουλα μας!!

βεβαια σαν αυγουστομαμα απλη..στελνω τα φιλια μου στο πιο γλυκο φραουλενιο κοριτσακι του μαμμυ!

Να τα εκατοστησεις!! να σε χαιρονται κ να σε αγαπανε τα αγορακια σου!

τι ομορφα γενεθλια.....α ρε σπορακο..ολα μαγευτικα τα κανεις!!

Εχεις τα φιλια μου, τις ευχες μου αλλα κ την αγαπη μου..οχι μονο σημερα που ειναι τα γενεθλια σου...αλλα καθε μερα!!

Μερικες φορες ειναι τοσοοο ωραιο να μεγαλωνεις!!! :kiss:

Δημοσίευση

Χρονια σου πολλα γλυκια αθλητομανουλα!

Να χαιρεσαι τον σπορακο σου και τον αντρα σου!

Σου ευχομαι πραγματικα οοοοοοοοο,τι επιθυμεις να το βρισκεις παντα στη ζωη σου!

Υγεια και οικογενειακη ευτυχια!!!

Να τολμησω να πω και για ενα 2ο σπορακι??????

Φιλια πολλα!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μαρακι!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: Χρονια πολλα!!!! :kiss::kiss: Χρονια γεματα υγεια αγαπη και ευλογια!!!!

Σου ευχομαι καθε ευτυχια γλυκο μου κοριτσακι να σε χαιρονται οσοι αγαπας και να τους χαιρεσαι κι εσυ!!!!!!!!!Η οικογενεια σου να ναι παντα γεματη χαρες και γελια!!!Φιλακια πολλα!!!Να εισαι καλα και να περνας καλα!!!!!!

Δημοσίευση

Anastacako μου και happy mom

με κάνατε πολύ χαρούμενη σήμερα......!

Ημουν που ήμουν δηλ, με αποκάνατε, χαχαχα!

Σας ευχαριστώ για την υπέροχη έκπληξη ((you know!))

και αν και σας τα είπα και προσωπικώς νιώθω την ανάγκη να το κάνω και δημοσίως.............!!!

Σας αγαπώ πολύ και εσάς και τα βρεφάκια σας!!!

Είσαστε από τα καλύτερα "πράγματα" που μου έχουν τύχει τον τελευταίο χρόνο....... Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, σας ευχαριστώ και που σας έχω!!!

:):):)

Δημοσίευση

Foulinaki μου

πράγματι με μουσικές , χρώματα και αρώματα στρωμένη είναι η ζωή μας

και όλα μοιάζουν πιο λαμπερά εδώ και 11 εβδομάδες

με τον αγαπημένο μας σποράκο μας ...

Σε ευχαριστω και σένα και την μπέμπα σου!

Thouli μου ,

να μου φιλήσεις τον Θοδωράκο σου (και από εδώ)...

Ξανά , σε ευχαριστώ πολύ..

Νatali , σε ευχαριστώ για τις ευχές...

Εχεις το ίδιο tickeraki (το ασπρόμαυρο) που είχα

και εγώ στον σποράκο μου... Τέλειο!

Lovie, είσαι πολύ γλυκειά! Φυσικά και να μου ευχηθείς

και 2ο και 3ο σποράκι (σε λίγο καιρό, όχι ακόμα!)!

Εχω γεμίσει από αγάπη, θέλω να γεμίσω και μωρά...........

Κοννα, να είσαι καλά!

Με το καλό το αγοράκι σου...

Mpοugatsoula μου,

πολλά ευχαριστώ και σε σένα...

Δημοσίευση

Mπεμπούλη μου

σε ευχαριστώώώώώώώ.......

Να μου φιλήσεις τον μπεμπούλη σου, τον Σπυράκο μας!!!

Apis,

να με χαιρόσαστε βρε! Να σας ζήσω....

Με το καλό να το εμβρυακί σας..........

Μarouli μου, να είσαι καλά!

Καλό υπόλοιπο κύησης..... Τι υπέροχο ταξίδι!!!

Marianda μου, όντως μαμά - ντούρασελ νιώθω

και ποοολυ μ΄άρέσει!!! Να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας...

Τo agoraki mou, ευχαριστώ !

Πολλα φιλιά από τον μπεμπακο μου στον ομορφούλη σου!!!

Toma μου, αγαπημενή Αυγουστομανούλα, χαθήκαμε, δίκιο έχεις...

Θα επανορθώσω! Να είσαι καλά...σε ευχαριστώ!

Φιλησε μου το Αυγουστομωράκι σου!

Aristina μου, υγεία αγάπη και ευλογία εύχομαι

και σε εσάς.....! Καλό μαγικό ταξίδι, γεμάτο συγκηνίσεις...

Να είσαστε καλά!!!

Gorgina , αγαπημένη gorgina,,,

σε ευχαριστώ που ...ανταποκρίθηκες ! Είσαι φοβερό κορίτσι...

Να είσαι και εσυ καλά και ...ερωτική και ...δυνατή!

Σε ευχαριστώ ξανά!

Δημοσίευση

Πολύ super τα φετινά μου γενέθλια!!!

Έκλεισα τα 30 και είμαι τόόόσο ευτυχισμένη

με τον αγαπημενό μου και με τον σποράκο μου

στην ζωή μου!!!

Δόξα τον Θεό , είμαστε γεροί και χαρούμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Teo cool,

σε ευχαριστώ!!!!!!!!!

Να γεμίζω μωρά(?), τι τέλειο!!!

Συγχαρητήρια και για το δοντάκι σας,

δεν πρόλαβα να σου γράψω....

Theano, πράγματι πολύ ξεχωριστά τα φετινά μου γενέθλια!

Είχα ένα αγόρι να λατρεύω,

φέτος έχω 2!!!

Να είσαι καλά...........!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
    • Σ ευχαριστώ πολύ εμένα είχε αρχίσει με μπουρμπουληθρες 14 εβδομάδες και κάτι πλέον ρίχνει μικρές κλωτσιτσες που και που 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...