Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Μ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ CARDIN ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΣΒΑΡΟΦΣΚΑΚΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Δημοσίευση

Καλησπερα aglykeria!

Καταρχην καλη λευτερια να χεις! Εγω δεν εχω παρει κρεββατι αλλα εχω παρει τα λευκα ειδη και την προικα μωρου της piere cardin. Απο αυτα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Για το κρεββατι δεν ξερω. Τα κρυσταλακια τα φοβαμαι λιγο γιατι οταν το ζουζουνακι αρχισει την "εξερευνηση" θα προσπαθησει να τα βγαλει και το πιο πιθανο ειναι να τα καταφερει:) καλες αγορες!

Δημοσίευση

marietaki έγραψε:

Καλησπερα aglykeria!

Καταρχην καλη λευτερια να χεις! Εγω δεν εχω παρει κρεββατι αλλα εχω παρει τα λευκα ειδη και την προικα μωρου της piere cardin. Απο αυτα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Για το κρεββατι δεν ξερω. Τα κρυσταλακια τα φοβαμαι λιγο γιατι οταν το ζουζουνακι αρχισει την "εξερευνηση" θα προσπαθησει να τα βγαλει και το πιο πιθανο ειναι να τα καταφερει:) καλες αγορες!

ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ! ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ , ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Κ ΟΟΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ..... :blink:

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ Κ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ PIERRE CARDIN Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

• 1 year later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...