Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!! Εσεις που κανατε εξωσωματικη σε ποια μερα κανατε την χοριακη???Εμενα μου ειπαν στη 12η..επειδη πεφτει Σαββατο λεω να παω Παρασκευη..η να κανω υπομονη :silly: :silly: μεχρι τη Δευτερα???

Γιατι αλλο λενε 14η αλλοι 12η????

Φιλακιααααααααααα

Δημοσίευση

Κατερινάκι μου, ίσως να'χει να κάνει με το στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα έμβρυα (αριθμό κυττάρων κλπ) κατά την εμβρυομεταφορά. Δεν ξέρω πολλά, απ' ότι έχω ακούσει από φίλες μου...

Δεν παίρνεις ένα τηλ. το γιατρό σου αύριο να τον ρωτήσεις; Εκείνος θα ξέρει να σου πει αν θα δείξει την Παρασκευή.

Όποτε και να την κάνεις τελικά, καλά αποτελέσματα!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να'σαι εγκυούλα!!! :) :)

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Κατερινάκι μου, ίσως να'χει να κάνει με το στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα έμβρυα (αριθμό κυττάρων κλπ) κατά την εμβρυομεταφορά. Δεν ξέρω πολλά, απ' ότι έχω ακούσει από φίλες μου...

Δεν παίρνεις ένα τηλ. το γιατρό σου αύριο να τον ρωτήσεις; Εκείνος θα ξέρει να σου πει αν θα δείξει την Παρασκευή.

Όποτε και να την κάνεις τελικά, καλά αποτελέσματα!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να'σαι εγκυούλα!!! :) :)

Σε ευχαριστω πολυ Ρουλακι μου!!!!!!Ναι θα παρω ενα τηλ και βλεπουμε!!!

Δημοσίευση

katerina εγω ειχα κανει εμβρυομεταφορα πεμπτη και εκανα χοριακη τη μεθεπομενη δευτερα.Μετραει απο το ποτε εγινε η γονιμοποιηση.Σε εμενα εγινε δευτερα αρα 15 μερες μετα εκανα χοριακη.

Καλα αποτελεσματα.. :)

Δημοσίευση

κατερινάκι εγώ λέω να την κάνεις...

κι εμένα 14η μου είπαν από την κλινική αλλά την έκανα 11η και ήταν θετικότατη. μάλιστα την 11η μέρα βγήκε θετικό και το τεστ του φαρμακείου.

δεν θέλω να σε επηρεάσω .... αλλά να την κάνεις!!! περιμένουμε νέα

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΗΝ 14Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 12Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 11Η ΔΕΙΧΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ :kiss:

• 2 months later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια κι εγω περιμενω την δευτερα να κανω την χοριακη μετα απο εμβρυομεταφορα....ειμαι 5η μερα σημερα...ας μου πει καποια ειναι φυσικο το οτι εχω πονο περιοδου? ετσι φουσκωμα στην κοιλια....και μεση....

Δημοσίευση

Κατερινάκι δεν ξέρω να σου απαντήσω στο δίλημμα, αλλά στη θέση σου θα το έκανα το Σάββατο, ξέρω ότι η Βιοιατρική πχ λειτουργεί και το Σάββατο. Σίγουρα θα δείξει και νωρίτερα αλλά αν σου βγεί κανένα χαμηλό αποτέλεσμα πχ γιατί να στεναχωρηθείς χωρίς λόγο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Να έχεις μία τεράααστια χοριακή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...