Μετάβαση σε περιεχόμενο

1,5 μηνων και δε νυσταζει!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Μανουλες βοηθεια

το ενα απο τα διαβολακια μου μας εχει αγανακτησει

δε νυσταζει με τιποτα

κοιμαται πολυ λιγες ωρες και το κακο ειναι οτι δεν κοιμαται και το βραδυ

ο γιατρος λεει δε πειραζει - δεν παθαινει τιποτα

εμεις ομως;

θα παιθανουμε;

σας εχει τυχει και τι κανεται;

γιατι εγω πλεον πιστευω τα εχω κανει ολα

χαμομηλια , νανουρισματα , αγκαλια

στο κρεβατι του να μην ειναι

να του μιλας και να παιζεις ολη την ωρα και να τρωει και ειναι η καλυτερη του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ηταν και η δικια μου μην αγχωνεσαι,μετα τον τριτο μηνα λιγο εστρωσε κ τωρα που ειναι οκτωμιση μηνων κοιμαται 2 ωρες την ημερα και μετα οκταωρο το βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπομονη!!!!!!!!!

και εμενα σαυτην την ηλικια ειχε κανει την νυχτα μερα

ολο το βραδυ κοβαμε βολτες(και δεν ειχα ανακαλυψει και το μαμυ τοτε χαχα)

βρηκα ομως κατι που καπως εκανε την κατασταση υποφερτη και κοιμομουν κανα μισαωρακι

αφου ηθελε παιχνιδια τον ξεθεωνα στο παιχνιδι και κουρασμενος πια κοιμοταν λιιιιγο παραπανω

απο τον 7ο και μετα ομως κοιμαται οοοοολη νυχτα(αν αυτο σε παρηγορει κανε λιγο ακομη υπομονη)

εξαλου ειναι ακομη μικρουλια μωρε προσαρμοζονται και αυτα

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το καλο μου..ενα μικρο βαμπιρ. Μην ανησυχεις και μενα ετσι ητανε. Ακουγα οτι τα μωρα κοιμουνται συνεχεια και σκυλιαζα. Με τον καιρο ψιλοεστρωσε αλλα ακομα εχουμε ενα θεματακι με τον υπνο. Σιγουρα ομως θα στρωσει ειναι μικρουλικο ακομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α και μενα ο δικος μου ετσι εκανε. Νεογεννητο κ δεν κοιμοταν!!!! Ακουγα αλλες που ελεγαν πως εφαγε κ κοβει τουφες και σκυλιαζα!!! Πολλα παιδακια τελικα το εχουνα αυτο, ειναι πολυ κοινωνικο το μωρο σου! Καλο κουραγιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαινω παρα μα παρα πολυ...

Πριν τις 40 μερες μας ειχαν τρελανει οι κωλικοι απο τις 10 το βραδυ μεχρι και τις 5 το πρωι εκλεγε ασταματητα... το τι εχω τραβηξει δεν λεγετε. Μετα τις 40 μερες αρχισε να κοιματε σερι 4-5 ωρες. πριν δυο νυχτες εγινε το θαυμα κοιμηθηκε απο τις 10 μεχρι τις 5 το πρωι... ειπα θα στρωσει αλλα χτες περασα μαρτυριο... απο τις 9 μεχρι τις 12 και απο τις 4 μεχρι τις 6!! Το επερνε αγκαλια σταματουσε το κλαμα τον εβαζα στο κρεβατακι του παλι απο την αρχη... στο τελος αναγκαστηκα και τον αφησα να κλαιει 5 λεπτα κουρατηκε και επιτελους κοιμηθηκε... τα ιδια μου εκανε και στις 9 οταν ξαναξυπνησε... αχ δεν αντεχω αλλο...αλλα κανω μαλλον προσπαθω να κανω υπομονη!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από την εμπειρία μου με τον δικό μου που τώρα είναι 3,5 μηνων ο δικός μου, δεν κοιμότανε όταν δεν χόρταινε.

Και όλο έλεγα γιατί κλαίει το παιδί, τί έχει το παιδί κτλ και τελικά με τον καιρό κατάλαβα ότι εκείνη την περίοδο απλα δεν χόρταινε για να κοιμάται και η χαζή αντί να το βάλω το παιδί κατευθείαν στο στήθος μου προσπαθούσα να τον ηρεμήσω με αγκαλιές, νανουρίσματα και χαμομήλια.

Όταν κατά τον 3ο μήνα αναγκάστηκα να κόψω το θηλασμό γιατί χρειάστηκε να πάρψ αντιβίωση και άρχισα να του δίνω ξένο γάλα, το παιδί άρχισε να κοιμάται όλη νύχτα και να κάνει μεγαλύτερα διαστήματα ύπνου και στη διάρκεια της ημέρας. Ακόμη και κολικούς που είχε, έκλαιγε λίγο και μετά κοιμότανε όταν ήταν χορτάτος. Οπότε η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις αν το παιδάκι σου δεν χορταίνει και παραμένει ξάγρυπνο. Αν όντως ισχυει αυτό τότε ίσως πρέπει ή να το βάζεις στο στήθος σου αν θηλάζεις ή να του δώσεις συμπλήρωμα ξένου γάλακτος.

Πάντως είναι κουκλιά από τη φωτογραφία , να σου ζήσουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...