Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Δεν μου είπε κάτι η αλήθεια είναι..οπότε μπορεί να είναι εδώ..περισσότερο από ότι κατάλαβα λείπει για συνέδρια και όχι τόσο τις στάνταρ διακοπές..τουλάχιστον την πρώτη φορά που πήγα σε αυτόν..αυτό μου είπε..ότι άμα λείπει συνήθως είναι για συνέδρια με τυχαίες ημερομηνίες στο χρόνο αλλά μου υπογράμμισε ότι δίνει έμφαση στο να γεννάνε οι γυναίκες φυσιολογικά..Τέλοσπαντων αυτό ειναι πολυ μακρινο ετσι και αλλιως..
Κορίτσι μου γλυκό ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!🌈🤗 Χαίρομαι πολύ για εσάς..χαίρομαι που χαλάρωσες και το είδες ΗΡΘΕ..και είμαι σίγουρη ότι θα μείνει..σου εύχομαι μια ομαλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη..και μη ανησυχείς για τα καφέ δεν είναι τίποτα..
Να σου πω και τα δικά μου νεάκια..είμαι και εγώ έγκυος οπότε θα τα λέμε και σας εγκυούλες τώρα..Μόλις έμαθα για τη εγκυμοσύνη μου την επομένη είχα και εγώ μια μέρα ροζ αίμα..αλλά τελικά ήταν τυχαίο..πήρα λίγη προγεστερόνη και όλα καλά..τώρα έχω ξεπεράσει το στάδιο που ήμουν στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και έχω χαλαρώσει κάπως..Επόμενο ραντεβού έχω αυχενική..
Είδες όμως το άγχος το άτιμο τι κάνει..και εγώ μόλις χαλάρωσα ήρθε δεν μπορεί να είναι τυχαίο..Χάρηκα πολύ για τα νέα σου και πάλι με το καλό!!
Ααα τυχερή εσύ που δεν είχες μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι σαν εσένα ..
εγώ έχω παρα πολλούς εμετούς που αρχίζουν από 7-8 εβδ και πάει μέχρι 13-14 εβδ μεγάλη ταλαιπωρία γιατί κάνω πολλούς και κάθε μέρα απλά μια άρρωστη ξαπλωμένη σε έναν καναπέ , αν με πιάσουν πάλι πως θα τα βγάλω πέρα δεν ξέρω 🙄
Η κοιλιά μου πρήζεται φοβάμαι σε ένα μηνα μήπως φαίνεται πως είμαι έγκυος 🫣
αντε με το καλό και η β επιπέδου κοντοζυγώνει ο καιρός.. 🙂
Εγώ δεν είχα σε καμία εγκυμοσύνη κάτι το ιδιαίτερο, ούτε αναγουλες ούτε να μου μυρίζουν άσχημα ούτε τίποτα. Κούραση είχα αλλά τα καλοκαίρια που εντάξει με τη ζέστη έτσι κ αλλιώς δεν παλεύεται. Έκανα βλακεία όμως δεν έπαιρνα καθόλου βιταμίνες κ το φολικό στη χάση κ στη φεξη οπότε δεν είχα ενέργεια. Τώρα που τα ξεκίνησα κανονικά και καθημερινά νομίζω με βοηθάνε! Αρχές Οκτωβρίου βάλαμε τη β επιπέδου
Δεν βαριέσαι.... Παθαίνεις και μαθαίνεις!!! Και όταν προέρχεσαι από εξωσωματική πολλοί βρίσκουν και πατάνε και εκμεταλλεύονται! Σημασία έχει τέλος καλό όλα καλά!!!!❤️
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.