Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε πάλι.....


tzoutzouka

Recommended Posts

ΑΝ θυμάμαι καλά είμαστε πολλές αυτές που περιμέναμε περίοδο στα τέλη Οκτωβρίου...... :(:(

Εμένα τελικά δεν άργησε να έρθει..... :angry::angry:

Ούτε μία υπόνια εγκυμοσύνης δεν μου άφησε.... :angry:

Τι να κάνεις????

Αυτόν τον μήνα όλα θα πάνε καλά......ΕΛΠΙΖΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΡΕ

ΦΟΡΑ Κ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ

Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tzoutzouka πες δεν πειραζει και προχωρα, ροδα ειναι και γυριζει και καποια στιγμη θα κατσει και στον δικο σου αριθμο!!

Υπομονη και επιμονη!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου στελνω ολες μου τις ευχουλες να γεμισει η ζωη σας ευλογια απο το θαυματακι τον αλλο μηνα!!Μην στενοχωριεσαι!!Θα ερθει!!Ξερει εκεινο ποτε!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια γεια σας κι απο μενα! Ειμαι καινουρια στο φορουμ αν και εχω περασει αρκετο καιρο διαβαζοντας τις συζητησεις σας, προσπαθοντας να παρηγορηθω που δεν ειμαι η μονη που εχει αποτυχημενες προσπαθειες. Χθες μου ηρθε για πεμπτη φορα η καταραμενη περιοδος. Για μια ακομη φορα απογοητευτηκα... Δε ξερω... Ολο λεω οτι αυτη τη φορα τα καταφεραμε αλλα φαινεται μου εχει τοση αγαπη η περιοδος μου που τελικα ποτε δεν με ξεχνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ cristi μου ποσες φορες κι εμενα με επισκεφτηκε!!!Ποσες φορες εκλαψα απογοητευτηκα!!!Αλλα πιστεψε με ξερει αυτο ποτε ερχεται εκει που δεν το περιμενεις!Εγω το ειχα δεχτει οτι δεν μπορω....να φανταστεις μια βδομαδα πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ειχα στειλει τον αντρα μου για εξετασεις και θα ξεκινουσα κι εγω μεγαλη διαδικασια με εξετασεις!Αλλα να ομως που μας εκανε εκπληξη....το μονο που περνουσε απο το χερι μου να κανω καθως περιμενα για το θαυμα ειναι να φροντιζω να εχω υγεια και να κανω εξετασεις για να βλεπω οτι ολα πανε καλα και να περιμενω...Ολα θα πανε καλα θα ερθει η ευλογια μην ανυσηχεις!Να<εχεις πιστη και αγαπη!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω πολυ που μου δινεις κουραγιο. Κι εγω αυτο λεω στον εαυτο μου. θα ερθει οταν ειναι η ωρα του. Απλα απογοητευομαι καθε φορα που βλεπω οτι τσαμπα ηλπιζα. καθε φορα σκεφτομαι και εναν διαφορετικο τροπο να το πω στον αντρα μου, να του κανω εκπληξη, και καθε φορα το αφηνω για τον αλλο μηνα μηπως και εχω επιτελους καθυστερηση... Ολοι μου λενε να το βγαλω απ το μυαλο μου και θα ερθει... Αλλα πως γινεται οταν προσπαθεις να μην σου περναει απ το μυαλο η ιδεα οτι μπορει ισως και να εχεις τα εχεις καταφερει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GEIA SOY CRISTI OLA THA PANE MIA XARA ARKEI NA MHN ANXONESE, ONTOS KSEREI EKEINO POTE THA ERTHEI KAI SYNHTHVS ERXONTAI OTAN DEN TO PERIMENEIS KAI MAS GEMIZOYN THN ZVH MAS OLO XARA!!!!SE EMAS O BEBAKOS MAS ETSI MAS HRTHE XVRIS NA TO PERIMENOYME DEN LEV KANAME FYSIKA ELEYTHERA ALLA LEGAME SIGA MHN MAS KATSEI TVRA APO TOSO NVRIS KAI OMVS TON PERIMENOYME TON PRIGKIPA MAS SE LIGO KAIRO PRVTA O THEOS THA GNVRISTOUME!!!!SE EYXOMAI MESA APO THN KARDIA MOY NA APOKTISEIS TO BEBAKI POY EPITHYMEIS ALLA NA MHN SE ANXONEI TIPOTA TA MIKROYLIA THELOYN NA MAS KANOYN PANTA EKPLHJEIS ETSI GIA NA MAS TSEKAROYN KAI LIGO ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χα χα! Rirena μου σου ευχομαι τα καλυτερα για τον μπεμπη σου! Με το καλο να τον αγκαλιασεις. Μακαρι ολα να σου πανε καλα, μεσα απ την καρδια μου!!! παντως εχεις δικιο οτι ερχονται οταν δεν τα περιμενεις. Τι να πω... ολο μου τη σκαει το μπαγασικο... αλλα που θα παει ελπιζω καποια στιγμη (συντομα μονο)να κρατησω κι εγω μια θετικη χοριακη στα χερια μου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι να μην αγχώνεσαι. Ένας γιατρός μου είχε πεί κάποτε ότι το αγχος είναι το καλύτερο αντισυλληπτικό. Χαλάρωσε και άστο να έρθει από μόνο του. Το κακό είναι ότι μετά μπορεί να μεταδώσεις το άγχος και στον σύντροφό σου. Βρες τις γόνιμες μέρες σου και προσπαθείστε τότε. Όλα θα πάνε καλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ καλη μου τα ιδια ακριβως αισθανομουν για περιπου ενα χρονο...ευτυχως δεν τον εκλεισα!Μεχρι και καταθλιψη κοντεψα να παθω και αυτο γιατι ειχα παθει εμμονη ωσπου ειπα στον εαυτο μου για να γλιτωσω απο την εμμονη,οτι δεξου το δεν μπορεις γι αυτο ξεκινα να το ψαχνεις κι ετσι ειλικρινα ξεχαστηκα με αυτον τον τροπο...πηγαινα απο γιατρο σε γιατρο...και το εβγαλα απο το μυαλο μου με τον καιρο....η μονη μου στενοχωρια ηταν οταν εβελπα την περιοδο...ε εκλαιγα για μερα και τελος...την επομενη γεμιζα ελπιδα,αγαπη και πιστη και εκανα τα παντα για την υγεια μου με την ιδεα οτι πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη να το υποδεχτω σωστα!!!Και ναι ηρθε οταν τα ειχα βαλει ολα σε μια θεση...Και επισης ηρθε σε στιγμη που με τον αντρα μου ειμασταν απολυτα ηρεμοι και ειχαμε ξεχαστει εντελως απο το θεμα μιας και που ειμασταν ταξιδακι....εγω ουτε που το σκεφτηκα γιατι περναγα τελεια!Καναμε αγκαλιες και ουτε σκεφτηκα ηταν γονιμες(που ηταν)αν πρεπει να μην πλυθω κλπ....απλα απολαμβανα τις μερες και με την ιδεα που σου ιεπα οτι ειχα δεχτει οτι δεν μπορω!Αφου εκανα τεστ και φωναζα αποκλειεται...αφου δεν μπορω κλπ!Μην ανησυχεις!!!Θα δεις ολα θα πανε καλα!!!Απλα βρες τροπους να ξεχνιεσαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax koritsia k egw perimenw thn periodo mou thn epomenh evdomada(fusika elpizw na mhn mou er8ei).tous teleutaious mhnes sunexws apogohteuomai...tzoutzouka,cristi k oles oi upoloipes euxomai suntoma na fouskwsei h koilitsa mas(logw mwrou k oxi logw kilwn).suntoma 8a er8ei k h stigmh tou,otan auto 8a einai etoimo!!! :):):)

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

makari koritsia......

Aristina kai ego kapos etsi skeftomai teleutaia (oti den mporo)kai auto gia na mhn trelenomai kai apogoiteuomai alla giati exo thn entyposh oti leitourgei arnitika kai den erxete to moraki mas logo apaisiodoxias?????

telika auto pou exo katalabei einai oti MONO ama kaneis auto pou tha sou pei o giatros sou tha ta katafereis......toulaxiston elpizo se kati kai ego!!!!!

:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε τζουτζουκα μου σου ειπα!!!!Η αισιοδοξια και η πιστη για το θαυμα δεν χανεται με τιποτα!!!Απλα ελεγα ετσι για να μην το σκεφτομαι κατα τη διαρκεια του μηνα...αλλιως και αγκαλιες που καναμε με τον αντρα μου σκεφτομουν αυτο!!Η απολυτη εμμονη ωσπου με αυτην την σκεψη ειχα αφεθει εκανα οτι ελεγαν οι γιατροι οπως λες κι εσυ και ξεχνιομουν εντελως....Να ελπιζεις βεβαια το νινακι ξερει!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...