Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΣΕΣ ΞΕΡΕΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΟΙΦΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ?

Δημοσίευση

τι να πω ο καθε παιδιατρος μαλλον εχει δικη του τακτικη..και μεις καθε μηνα περιπου τα κανουμε..

εμεις εχουμε προβλημα παρανυχιδας στο πρωτο δαχτυλάκι στο ποδι..μου ειπε η παιδιατρος να βαζω για 3 μερες αλοιφη bactroban και αφου δεν υποχώρησε καθαρο οινόπνευμα συνέχεια..Επισης μου ειπε το νυχακι να μην το κοβω καθόλου.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 11 ΜΗΝΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!

Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ!!!!!!(ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΣΧΕΔΟΝ!

ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!

Δημοσίευση

Διευκρινίζω απλά πως οι παιδίατροι δεν εφαρμόζουν όποιο πρόγραμμα θέλει ο καθένας. Υπάρχει ένα και μοναδικό εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών που καθορίζει κάθε πότε γίνονται τα εμβόλια. Ο κάθε παιδίατρος μέσα από προσεκτική μελέτη επιλέγει το καταλληλότερο εμβόλιο για το παιδί από τα 2-3 που κυκλοφορούν. Εκεί άλλωστε διακρίνεται και η ικανότητα του παιδιάτρου. Τα εμβόλια τους πρώτους μήνες της ζωής γίνονται κάθε μήνα και όχι κάθε δύο.

Δημοσίευση

και εγω αυτο ηξερα μέχρι στιγμης οτι καθε μηνα κάνουμε εμβόλιο.γυρω στους 20 μηνες αραιώνουν.Το οτι υπαρχει μοναδικο εθνικο πρόγραμμα ειναι σχετικό γιατι υπάρχουν πολλά παιδια χωρις εμβολια....χωρις να φταιει απαραιτητα ο γιατρος αλλά ο γονιος που νομιζει ότι τα ξέρει όλα.

Δημοσίευση

καποια στιγμη ειχε κοκκινησει το δαχτυλο του παιδιου,εβαλα μια αλοιφη για 4 μερες (δεν θυμαμαι ποια ειναι) κ οταν ξαναεμφανιστηκε μας ειπε η παιδιατρος καθαρο οινοπνευμα,εννοειται αλλαγη καλτσας καθε μερα,τον αφηνα κ ξεκαλτσωτο συχνα για να παιρνει αερα το ποδι του,και σιδερωνα κ τις καλτσες απο μεσα.

Οσο για τα εμβολια δεν εχουν ακριβως το ιδιο προγραμμα ολοι οι παιδιατροι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...