Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ... :(:blink::( ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ... :huh::huh:

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?? :unsure::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ...

ΟΥΤΕ ΓΩ ΞΕΡΩ ...

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ...ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

(Ή ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ

ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ!!! ;) ΦΕΡΕ ΑΥΤΟ Κ ΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΟ!!! :laugh:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ :kiss:

Rubela ούτε εγώ έχω προσωπική εμπειρία αλλά επειδή το είχε μια γνωστή μου την έβγαλε στο κρεβάτι απο την αρχή της εγκυμοσύνης της και πρόσεχε πολυ.Κάνε ακριβώς ότι σου λέει ο γιατρός σου και όλα μια χαρά θα πάνε, έτσι και αυτή έχει τώρα ένα υγιέστατο μωράκι! :laugh:

bell έγραψε:

Δεν βλεπω όμως να καθεσαι στο κρεβατι σου! :huh:

ΩΧ ΩΧ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ... :P:P:P

ΛΙΓΟ ΜΑΜΜΥ ΗΘΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ... :P:P:P:P:P

to agoraki mou έγραψε:

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ...

ΟΥΤΕ ΓΩ ΞΕΡΩ ...

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ...ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

(Ή ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ

ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ!!! ;) ΦΕΡΕ ΑΥΤΟ Κ ΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΟ!!! :laugh:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ :kiss:

Συμφωνω! Αντε καλε ! Ακομη αδω εισαι?

Rubela σε σενα μιλαω!

Εγώ δυστυχώς είχα την ανάλογη εμπειρία. Η συμβουλή μου είναι, όσο δύσκολο και αν φαίνεται πρέπει να κάτσεις στο κρεββάτι. Μην ρισκάρεις! Αν πραγματικά θέλεις αυτό το μωρό κάνε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά!

Δεν εχω παρομοια εμπειρια αλλα κατσε στο κρεβατακι σου και ριξτο στον υπνο.Εμενα το πρωτο τριμηνο μου ρχοταν να κοιμηθω και στην τουαλετα που λεει ο λογος. :blush:

Είχα αποκόλληση στην 9η εβδομάδα.Δυστυχώς δεν το είχαμε δει στον υπέρυχο και είδα το αίμα ξαφνικά :( Έμεινα σχεδόν ένα μήνα στο κρεβάτι και ακόμα προσέχω πάρα πολύ.

Μην ανησυχείς!!!Αντιμετωπίζεται εύκολα,ευτυχώς!

Χρειάζεται πολύ ξεκούραση και φυσικά όχι δουλειές και βάρη!Στο κρεβάτι να χουζουρευεις :laugh:

Να σε ενημερώσω πως εγώ μετά την αποκόλληση είμαι μια χαρά και το μωράκι μου ακόμα καλύτερα! :P Οπότε δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι ;) Βασίλισσα του σπιτιού,για όσο χρειαστεί!!! :kiss::kiss::kiss:

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ καταρχιν χαρηκα με το νεο της εγκυμοσυνης σου .

Η μερικη αποκολληση του πλακουντα ειναι συχνο φαινομενο της κυησης και συμβαινει σε πολλες γυναικες .Εγω την ειχα στο Σταυρονικολα δυο φορες τη μια την ειχα στη 20 εβδομαδα και την άλλη κοντα 8 μηνων .και τις δυο φορες ειχα πολυ λιγο αιμα θυμαμαι τη πρωτη φορα ειχα μαθει ενα ασχημο συμβαν στην τηλεοραση για μια φιλη μου που ειχε πεσει θυμα ληστειας και ξυλοδαρμου και ηταν σε ασχημη κατατσταση ολο αυτο λοιπον το αγχος κατεληξε σε μικρη αιμοραγια εκεινη την ημερα ειχα κανονισει να παω στο alter το καναλι για μια εκμπομπη κια οπως σηκωθηκα να παω να κανω τσισα μου ενιωσα το βρακακι μου βρεγμενο λεω υγρα θα ειναι οταν λοιπον εκατσα στη λεκανη ειδα οτι ηταν αιμα σκουρο οταν σκουπιστηκα το επιβεβαιωσα δεν ηταν μεγαλη ποσοτητα αλαλ δεν επαυ να ειναι αιμα . Πηγα στο κρεβατι μου και ενιωθα απλα μουδασμενη μαλλον απο το ΣΟΚ πηρα τον αντρα μου τηλεφωνο ηταν στη δουλει και του λεω αυτο και αυτο και μετα εκεινος μου ειπε παρε το γιατρο και παρε με να μου πεις .Πηρα το γιατρουλη μου τηλ. και με ρωτησε αν ποναει η κοιλια μου του ειπα οχι αυτος μου ειπε θα κατσεις στο κρεβατι και α σηκωθεις μονο για τσισα δεν θαζοριζεσαι αν θελεις να ενεργηθεις και θα ερθεις αυριο αν σε δω μονο αν εχει σταματησει το αιμα .

Ετσι ξαπλωσα με τα ποδαρακια σε ενα μαξιλαρι και εβλεπα tv .Την επομενη πηγα στο γιατρο καιμου ειπε οτι ηταν μερικη αποκολληση απο κουραση η απο στεναχωρια μου ειπε να κασω μια εδομαδα στο κρεβατι εκατσα 10 μερες και την επομενη παλι το ιδιο εκατσα παλι ξανα.

Φαντασου η μερικη αποκολληση ειναι σαν αν εχεις μια πληγη στο δακτυλο αν το ανοιγοκλεινεις δεν ματωνει συνεχεια ; ε αυτο ειναι εσυ εισια τυχερη που δεν ειδες αιμα αλλα κατσε να ξεκουραστεις και ολα θα πανε μια χαρα .Αλλωστε τον εχεις δει το Σταυρονικολα

Εμένα δυστυχώς η ιστορία μου δεν είχε ευχάριστο τέλος. Ελπίζω να κάνεις ακριβώς αυτά που σου λέει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά.

Εγώ έκανα 3 αποκολήσεις η πρώτη και πιο σοβαρή ήταν στην 11η εβδομαδα , εκει που έπλενα τα πιάτα ένιωσα κάτι να τρέχει πήγα τουαλέτα και είδα κόκκινο αίμμα μέχρη να πάω νοσοκομείο γέμισε το σερβιετάκι. Ήμουν σίγουρη ότι θα το είχα χάσει αλλά ευτυχός δεν επειρεάστηκε καθόλου το μωρό. έμεινα ένα μήνα στο κρεβάτι μόνο για τουαλέτα σηκωνόμουνα και εκεί που είπα οκ, ξάνα ροζ αίμμα για άλλες δυο φορές (σύνολο 3 μήνες έκατσα ακινησία)και να φανταστεις δεν σηκωνόμουν και ξανα έκανα αποκόληση αν δούλευα ή δεν καθόμουν σε κατάκληση σίγουρα θα το έχανα.φυσικά δεν σημαίνει ότι θα σου συμβεί και σε εσένα απλά είναι συχνό φαινόμενο και θέλει ακινησία και με της οδηγείες του γιατρού σου δεν θα έχεις πρόβλημα μόνο λίγο υπυμονή θέλει. Τώρα είμαι στις 33 εβδομάδες και όλα καλά. Λίγο υπομονή λοιπών και όλα καλά θα πάνε ,με το καλό να έρθει το μικρούλι σου. :)

ρουμπελα ειχες καποιο συπτωμα ή απλως ετυχε να κανεις υπερυχο και να το δειτε?ευχομαι περαστικα παντως.α ειμαστε στην ιδια εβδομαδουλα ευχομαι να μας πανε ολα καλαααα!!!!

ran έγραψε:

ρουμπελα ειχες καποιο συπτωμα ή απλως ετυχε να κανεις υπερυχο και να το δειτε?ευχομαι περαστικα παντως.α ειμαστε στην ιδια εβδομαδουλα ευχομαι να μας πανε ολα καλαααα!!!!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΩΡΙΣ... :):)

Βανια έγραψε:

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ καταρχιν χαρηκα με το νεο της εγκυμοσυνης σου .

Η μερικη αποκολληση του πλακουντα ειναι συχνο φαινομενο της κυησης και συμβαινει σε πολλες γυναικες..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΙΔΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗ,Η ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

RUBELA εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου! Ξεκουράσου μέχρι τον επόμενο υπέρηχο, για να δέσει καλά το μωράκι σου και πρόσεχε πολύ!

1185575tkpgub6gm6.gif

ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ..........ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ [ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ]ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!!ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ.....

Rubela είχα ανάλογη εμπειρία.

Δεν πρόλαβα να κάνω καν την πρώτη επίσκεψη στον γυναικολόγο και είδα λίγο αίμα. Μου είπε να καθίσω στο κρεβάτι και να απέχω απ' όλες τις δραστηριότητες, είχα πολύ βοήθεια απο τον άνδρα μου τους γονεις μου και 2-3 καλούς φίλους. Έκατσα αρκετό διάστημα με πολύ υπομονή και πείσμα για να γεννήσω το κοριτσάκι μου!Για τους πρώτους μήνες ήταν μόνο, μετά εξελήχθηκαν όλα πολύ ομαλά και έγινε και ένας πολύ καλός τοκετός!

Μην στεναχωριέσαι και μην χάνεις το κουράγιο σου!Κάτσε στο κρεβατάκι σου, άκου τον γιατρό σου, (ότι απορία έχεις τον γιατρό τηλέφωνο!)και όλα θα πάνε καλά!!!! :);)

μην στεναχωριεσαι ρουμπελιτσα μου,το μωρακι σου ειναι μια χαρα,λιγο θα ξεκουραστεις,και θα στρωσουν τα πραγματα..δεν ειναι τιποτα ευτυχως..δεν ειπαμε οτι ολα θα μας πανε καλα????? :):):) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

κοριτσακι μου μην στεναχωριέσαι δεν ειναι τιποτα.οι περισσοτερες το παθαινουν και γω ειχα και επαιρνα προγεστερονη!!ξεκουραση θελει στο κρεβατι για λιγες μερες!

φιλακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...