Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια τωρα στον ομορφο κοσμο εχει θεμα για τον θηλασμο πραγματικα εντυπωσιαστικα!!!! πολυ ωραια η τοποθετηση της μαιας

αλλα αυτο που εκανε τρομερη εντυπωση ηταν η απαντηση της στην ερωτηση 'τι πρεπει να κανουμε οταν θα μπει πλεον το γαλα του εμποριου'

και εκεινη απαντησε 'γιατι να μπει γαλα του εμποριου?' φοβερη απαντηση!!

Δημοσίευση

Το ειδα η μαια τοποθετηκε πανω στο θηλασμο με οσο πιο απλα λογια μπορουσε .Ειπε οτι ο θηλασμος ειναι απραιτητος για τους 6 μηνες της ζωης του παιδιου χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι μετα σταματαμε απλα βαζουμε και άλλες τροφες επειδη το μητρικο γαλα δ το καλυπτει μονο του .

Ειπε ποσο σημαντικη ειναι η σωστη διατροφη της γυναικας οτι πρεπει να ξεκουραζεται και οτι ο θηλασμος δνεεχε ωραριο .

Επισης ειπε λιγο καφε και τσαι γιατι προκαλει υπερενταση στο μωρο αν μια αμμα μπορει χωρις καφε ειναι το ιδανικο αλλα ειπε ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ η νικοτινη περναει στο μωρο καιμετα απο ωρα .

Επισης ηταν αρνητικη στα γαλατα του εμποριου και τονισε οτι εχουν γινει ερευνες οτι τα μωρα που εχουν κανει αποκλειστικο θηλασμο για τους 6 μηνες της ζωης του εχουν υψηλοτερο αικιου. Επισης ειπε για το πρωτογαλα ποσο σημαντικο ειναι οτι τα παιδια περνοντας αυτο εινι σαν κανουμε ενα εμβολιο με αντισωματα και επειδη σε τοσο μικρα δεν μπορεις αν κανεις εμβολιο το πρωτογαλα κανει αυτη τη δουλεια .

Ακομα ειπε οτι η καθε μητερα εχει διαφορετικη παραγωγη γαλακτος και αυτο εξαρτατε αποκλειστικα αποτ η ζητηση δηλαδη υπαρχουν μωρακια που τρωνε πιο πολυ αρα παραγετε μεγαλυτερη ποσοτητα και άλλ που τρωνε λιγοτερο .Οσο υπαρχει ζητηση υπαρχει και παραγωγη οταν θα σταματησει η ζητηση θα σταματησει και η παραγωγη .Αν καποια μαμα πρπει να λυξει εκτος σπιτιου και δεν εχει το μωρο μαζι της πρπει να βγαλει το γαλα με το θηλαστρο και επισης μπορεις να το φυλαξεις μεχρι 24 ωρες στο ψυγειο και εως 6 μηνες στη καταψυξη .Αρα αν καποια μαμα δεν μπορει να βαλει το μωρακι στο στηθος γιακαποιους λογους μπορει αν εχει κανει την αποθηκη και να ο χρησιμοποιει οποτε το χρειαζετε.

Αυτα μετα ειχε τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ ......ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έτσι ξέρω όσον αφορά την δικιά μας κλινική εδώ στην Θεσσαλονίκη,το Γένεσις...τώρα πρεπει να ρωτήσεις.
    • Να σαι καλά κοπέλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Έφυγα από το νησί να μην είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο για να γεννήσω «με ασφάλεια» σε ιδιωτικό και με έφτιαξαν στο δημόσιο τελικά στο νησί! Απίστευτο! Σας φιλώ όλες ! Ευχαριστώ για την στήριξη! 
    • Δεν ρώτησα  αυτά θα μου τα πούνε τη Δευτέρα.. αα δηλαδή με βαλίτσα  πάμε την ίδια μέρα όχι το προηγούμενο  βράδυ?
    • Κορίτσι μου τα παιδιά από μόνα τους είναι δύσκολο και μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή και της γυναίκας που τα γεννάει αλλά και του ζευγαριού. Φυσικά και έχεις δίκιο θα προχωρήσετε όταν αισθανθείς έτοιμη. Όσο για τα υπόλοιπα παπαγαλάκια που σου θυμίζουν το καθήκον σου να γίνεις μάνα άρχισε από τώρα να τα αγνοείς διότι όταν έρθουν τα παιδιά θα τα δεις σιγά σιγά να λακιζουν και να θυμούνται όσα προβλήματα έχουν και δεν έχουν για να κάθονται μακριά όσο εσύ αλλάζεις, παίζεις και φροντίζεις το μωρό σου (προσωπικό βίωμα). Η μάνα μου πλέον ούτε τηλέφωνο παίρνει για να μη με ενοχλεί λέει αφού δεν μπορεί να με βοηθήσει... Για αυτό ξεκινα από τώρα το γράψιμο να μη στεναχωριέσαι μετά. 
    • Αχ κορίτσι μου τι λες τώρα!  Ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο τέλος .. Ταλαιπωρηθηκες αλλά σκέφτομαι ότι τουλάχιστον σε επόμενη εγκυμοσύνη θα είναι διορθωμένη η μήτρα (που την είχαν ράψει με το δέρμα (το σκέφτομαι και δεν το χωράει ο νους μου)  Καλή ανάρρωση και με το καλό να επιστρέψεις στην κορούλα σου!  Και εύχομαι αν επιθυμείς δεύτερο παιδάκι να σου έρθει εύκολα και χωρις άλλα απρόοπτα και περιπέτειες 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...