Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΔΩ Κ 3 ΜΕΡΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ,ΘΗΛΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΝΕΙ 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΜΕΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΜΕΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕ ΡΕΥΕΤΑΙ...ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕ ΡΕΥΤΕΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ..Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ!!!ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΛΙΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Κ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΦΑΙ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ/?

Δημοσίευση

To καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ο θηλασμός..είναι το πιο ελαφρύ γάλα..δε θα βρεις καλύτερο.

Απλώς προσπάθησε να την κρατάς αρκετή ώρα όρθια και να μην την πολύταίζεις. Το ίδιο έκανε και ο Δημητράκης. Μέχρι να μπούμε στις στερεες τροφές μας είχε γεμίσει γάλατα..βρωμούσαμε ξινίλα όλοι!!χεχεχχεχε...Όλα τώρα είναι μια χαρά. Μη φοβάσαι τίποτα!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΣΟΛΑΚ ΚΟΜΦΟΡΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ

Δημοσίευση

εμεις τελικα καναμε υπερυχο της βρηκαν παλινδρομηση και αρχισαμε αντιαναγωγικο γαλα το φριζολακ κομφορτ και σιροπακι και τωρα εμαστε σουπερ σταματησε το παιδι να γκρινιαζει και ηρεμησαμε, βεβαια μεχρι να αποφασισει ο γιατρος να μας στειλει για υπερυχο περασαν δυο μηνες με κλαμα γιατι νομιζε οτι ειναι φυσιολογικο που εβγαζε η μικρη τελικα αφου εκανε και εμετο και πνιγοταν αποφασισε για υπερυχο και οντως το παιδι ειχε συχνη παρατεταμενη παλινδρομηση

Δημοσίευση

Εμενα ο γιατρός μου είχε πει πως αν δεν κανει εμετο ποσότητα ίση ενα ποτηράκι γάλα, να μην ανησυχω. Άλλωστε γουλίτσες κάνουν πολλά μωράκια. Η μικρή μου έκανε πολύ συχνά επειδή δεν ρευόταν και έτρωγε καθε 45 λεπτά. Δεν ανησυχησα ποτε γι αυτό το θέμα. Εβγαζε και λίγη ποσότητα.

Συνηθως ξυπνούσε το βραδυ επειδη δεν είχε ρευτεί. Τι έκανα; Την κρατούσα λίγη ώρα ξαπλωμένη στην αγκαλιά μου και 5 λεπτά μετά τη σήκωνα και ρευτόταν κοιμισμένη. Έτσι κοιμόταν περισσότερη ώρα.

Μετά το 6μηνο το σταμάτησε τελειως.

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ του δίνω το βιολογικό της frezylac και ενώ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα τώρα που του άλλαξα το νούμερο και πήραμε το 2 μου κάνει λίγες γουλιές... Φταίει άραγε το γάλα, είναι τυχαίο, μπορεί να κάνει ακόμη τέτοια τώρα που είναι 6 μηνών;

line_line_b_beg_40_time_1240891200_text_f4ef20ede9eddceae920eceff520e5dfede1e9.gif

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...