Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

βρε κοριτσάκια εχω μια μικρή απορία....

τωρα τελευταια έχω ζαλάδες και πολυ πρόβλημα με στομάχι,για να καταλάβεται μου έρχετε να κάνω συνέχεια εμετό.Βασικά εχω αγχωθει γιατι μετα απο αυτο που εγινε (που χασαμε το μωράκι μας), μου ειπε ο γιατρος να αρχισω προσπάθεις απο τον Ιουνιο και μετά κ να πέρνω το φολικο.

Εμεις γενικά ειμαστε πολυ προσεκτικοί κ ο άντρας μου ειναι σιγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση,αλλά επειδη έχω αγχωθει, υπάρχει ενδεχόμενο να ειμαι έγκυος?Εχει μεινει καμιά σας έγκυος ΄΄με τον κρίνο ας πούμε΄΄.

Μιλαμε άλλαξα τον μπέμπη που ειχε κάνει κακά και πέταξα το μπιμπιλίνο χωρις να το κοιτάξω...(τα κοιτάζω γιατι λογω αλλεργιας πρεπει να βλεπω μην έχει αίμα).Δεν μου έχει ξανατυχει κάτι τέτοιο...

Υπαρχει περίπτωση να ειναι ορμονικό...?ελπίζω δηλαδη γιατι αλλίως θα ξεφτιλιστω στο γιατρο που μου ειπε να περιμένω...αλλά δεν νομιζω....

Δημοσίευση

Βρε Χρυσάνθη μου, λες;; :unsure:

Καμιά φορά γίνονται κι "ατυχήματα"...

Έχεις καθυστέρηση;; Μήπως να'κανες κανά τεστάκι ή καμιά χοριακή;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

όχι περιμένω στις 5 του μηνα, απλά εχω 3 μερες το στομάχι μου....και αγχώθηκα.τωρα το άγχος ειναι?τι να πω

Δημοσίευση

Exo akribos ta idia symptomata 2-3 meres tora!!!!thn Pempth pou exo rdv me to giatro tha liso kathe aporia.....

Mipos omos na kaneis toulaxiston ena test gia na ysixaseis????

elpizo ola na pane kala

Δημοσίευση

Ραφαελ μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα και εγω μια φορα ετσι ημουνα και χειροτερα και εκει που περιμενα τα ευχαριστα μου ειπε ο γιατρος γαστρεντεριτιδα και ειχα και φουσκωμα στην κοιλια τοσο σιγουρη που εκανα και χοριακη!μηδενικη φυσικα.Σου ευχομαι να εισαι παντως!εγω μετα το 2μηνο προσπαθειες.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

νταλια μου δεν κανει ακομα γιαυτο μαλλον εχω πολυ αγχος και με χτυπαέι στο στομάχι...εγω μετα τον ιουνιο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.