Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προκειτε για μια ταινια με παρα πολυ ωραια πλοκη και εντονα συναισθηματα .Ο τηλεθεατης καθηλωνετε μπροστα στην εξλιξη της ταινιας ειναι μια υποθεση συγκινητικη με ενα πολυ καλο σεναριο και εξαιρετικες ερμηνειες .

Το στορυ της υποθεσης ειναι μια οικογενεια με δυο παιδια αγορι και κοριτσι ανακαλυπτει οτι η κορη τους εχει λευχιμια σε σοβαρη μορφη και η μονη σωτηρια ειναι να βρεθει δοτης αλλα οι γονεις και ο αδερφς δεν ειναι συμβατοι .Ετσι το μοναδικο πραγα που μπορουν αν κανουν ειναι να αποκτησουν ενα ακομα παιδι με τη μεθοδο τυ παιδιου του σωληνα που οι επιστημονες μπορουν και δημιουργουν να ειναι αριστα συμβατο με το αρρωστο παιδι,Οντως το κοριτσακι που γεννιετε απο την ηλικια των 5 μπαινει σε μια σειρα απο διαφορες ιατρικες τεχνικες με σκοπο να σωσει την αδερφη της .Το κοριτσι εχει φτασει ηδη 11 ετων και αποφασιζει οτι δνε θελει αν ειναι πειραματοζωο και οτι θελει να ειναι υπευθυνη γαι το κορμι της ετσι κανει μυνηση στους γονεις της για να σταματησουν αν το κανουν .Τι γινετε ομως ; τι δημιουργει ολη αυτη η ιστορια στην οικογενεια ; ποιος ο ρολος της μανας ; τι μυστικο υπαρχει ανμεσα στα αδερφια ......

δειτε το και μετα να το σχολιασουμε

Δημοσίευση

Κάπου είχα διαβάσει γι' αυτήν την ταινία. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Όντως η γέννηση παιδιών για ένα συγκεκριμένο σκοπό δεν μπορεί παρά να είναι πρόβλημα. Π.χ., γνωρίζω οικογένεια που ήθελαν να κάνουν παιδί επειδή το παιδί που είχαν πέθανε από ατύχημα στο σπίτι περίπου 2 ετών και ήθελαν να ξεπεράσουν το χαμό του. Εν τω μεταξύ, η γυναίκα αναγκάστηκε λόγω ασθένειας να αφαιρέσει όλα τα εσωτερικά γεννητικά της όργανα, και απέκτησαν τελικά παιδί με παρένθετη μητέρα (από το σπέρμα του άντρα, ωάρια μιας τρίτης γυναίκας, και κυοφορία από την παρένθετη). Επίσης, μια γνωστή μου, που ο αδελφός της ήταν στο αεροπλάνο της Ήλιος, έκανε παιδί, ενώ ήταν γύρω στα σαράντα και είχε μεγάλα παιδιά, για να του δώσει το όνομα του αδελφού της...

Δηλαδή τα παιδιά παίζουν το ρόλο του ψυχοφάρμακου ή τους μνημόσυνου, στις περιπτώσεις αυτές; Η γέννηση ενός παιδιού είναι προϊόν ελευθερίας και αγάπης, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.

Αν τα καταφέρω να βρω την ταινία θα τη δω κι εγώ!!!

Δημοσίευση

η ταινια πρεπει να παιζετε ακομα στους κινηατογραφους ,συντομα θα βεγι και σε dvd.Ειναι αποεκεινες τις ταινιες που σε καθηλωνουν που δε ξερεις να πεις ποιος εχει δικιο και ποιος οχι προπαθεις να βαλεις τον ευατο σου στη θεση του καθενα απο την οικογενεια και επηρρεαζεσαι , μια τετοια ιστορια συγκλονει και επηρεαζει ολα τα μελη της οικογενειας

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!

ΟΝΤΩΣ ΒΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.....

ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΜΩ ΜΑΜΑ(ΟΛΟ ΞΕΧΝΑΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.....)

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΟ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!!!!

Δημοσίευση

δεν εχω δει την ταινια...εχω διαβασει το βιβλιο!

προκειται για το βιβλιο Ο ΦΥΛΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ.

ημουν σχετικα μικρη οταν το διαβασα αλλα σε καθε παραγραφο εβαζα τα κλαμματα! ουφ συγκινηση παλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...