Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμενα βασικα με εκνευριζει απιστευτα το ''μην αγχωνεστε'' , γιατι ετσι οπως ειναι η ζωη (δουλεια-νευρα-αγχος-ηλιθιοι συγγενεις), πως να μην εχεις αγχος;;;; Οχι μονο σχετικα με το να κανεις παιδι, αλλα γενικα σε ολους τους τομεις της ζωης σου. Εμεις πχ εχουμε την πεθερα μου που μας πρηζει και εχουμε αγχωθει να βρουμε τροπο να παμε να ζησουμε σε αλλη πολη, μηπως μας αφησει ησυχους. Ταυτοχρονα εχω αγχος να βρω δουλεια. Με ολα αυτα στο κεφαλι σου, πως να μην εχεις αγχος;;;;;;;

Το μονο καλο ειναι οτι τους εχουμε πεισει ολους οτι δε θελουμε ακομα παιδι, και δεν ξερουν οτι προσπαθουμε, ετσι δεν μας ζαλιζουν. Ευτυχως βοηθαει που ειμαι μικρη σε ηλικια, οποτε δεν τους φαινεται περιεργο που (και καλα) δε θελω παιδι ακομα. Οταν ερθει με το καλο θα το μαθουν. Το μονο που λειπει τωρα ειναι να ηξερε η πεθερα μου οτι προσπαθω τοσους μηνες και να με κουτσομπολευε με τις φιλες της. Ηδη ρε παιδια, οποτε πετυχαινω καποια γνωστη της , με κοιταει στην κοιλια, να δει αν εχει μεγαλωσει. Σου λεει, τοσα χρονια παντρεμενη και δεν εχουν παιδι; Αυτη την λογικη που εχουν οτι με το που παντρευτεις πρεπει να κανεις και παιδι, δεν την καταλαβα ποτε! Εγω παντρευτηκα στα 24, δεν ειχα καλα καλα ωριμασει εγω, θα εκανα και παιδακι;;; :silly:

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Έχετε απόλυτο δίκιο κορίτσια σχετικά με το άγχος όμως τι να κάνουμε που για το συγκεκριμένο λόγο πρέπει να αποβληθεί εντελώς από τον οργανισμό σου! Κι εμένα ο ενδοκρινολόγο μου έλεγε πως για να βοηθήσω το θηρεοειδή μου έπρεπε να μην αγχώνομαι! Πώς όμως να το κάνω αυτό που τότε ήμουν φοιτήτρια και 3 φορές το χρόνο είχα εξεταστική και αγχωνόμουν πάρα πολύ! Μπορεί το ζητούμενο να είναι διαφορετικό όμως και στις δυο περιπτώσεις το άγχος είναι κακός σύμβουλος! ΜΗ ΔΊΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ! Απλά να θυμάστε αυτό που λέει και το τραγούδι "χρειάζεται και΄λίγη αναισθησία";) και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

Έχετε απόλυτο δίκιο κορίτσια σχετικά με το άγχος όμως τι να κάνουμε που για το συγκεκριμένο λόγο πρέπει να αποβληθεί εντελώς από τον οργανισμό σου! Κι εμένα ο ενδοκρινολόγο μου έλεγε πως για να βοηθήσω το θηρεοειδή μου έπρεπε να μην αγχώνομαι! Πώς όμως να το κάνω αυτό που τότε ήμουν φοιτήτρια και 3 φορές το χρόνο είχα εξεταστική και αγχωνόμουν πάρα πολύ! Μπορεί το ζητούμενο να είναι διαφορετικό όμως και στις δυο περιπτώσεις το άγχος είναι κακός σύμβουλος! ΜΗ ΔΊΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ! Απλά να θυμάστε αυτό που λέει και το τραγούδι "χρειάζεται και΄λίγη αναισθησία";) και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΤΣΟΥΠ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΤΣΟΥΠ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

filos`ifigen έγραψε:ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΠΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ,ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ,ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΙΚΙ ΦΙΚΙ!!!ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΤΣΟΥΠ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.[/qu
Δημοσίευση

filos`ifigen έγραψε:ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΠΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ,ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ,ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΙΚΙ ΦΙΚΙ!!!ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΤΣΟΥΠ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.[/qu
Δημοσίευση

Δημοσίευση

Και εγω εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι και λιγο θεμα τυχης. Απλα με τα τεστ ωορρηξιας βοηθαμε λιγουλακι την τυχη μας!!!

Παντως περα απο την τυχη, πιστευω οτι το κλειδι ειναι να ξερεις ποτε εχεις ωορρηξια και να του δωσεις να καταλαβει!!!!

Εμεις πιστευω οτι καναμε λαθος που καναμε σεξ σχεδον καθε μερα, στην χειροτερη μερα παρα μερα. Μαλλον αυτο φταιει. Αλλα το θελαμε, δεν το καναμε με πιεση μονο για να μεινω εγκυος. Μολις αρχισω τα τεστακια εχω αποφασισει να μην κανω σεξ για καμια 10αρια μερες, μηπως πιασει.Ελπιζω να αντεξουμε μονο!!!!!!:blush:

Δημοσίευση

Και εγω εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι και λιγο θεμα τυχης. Απλα με τα τεστ ωορρηξιας βοηθαμε λιγουλακι την τυχη μας!!!

Παντως περα απο την τυχη, πιστευω οτι το κλειδι ειναι να ξερεις ποτε εχεις ωορρηξια και να του δωσεις να καταλαβει!!!!

Εμεις πιστευω οτι καναμε λαθος που καναμε σεξ σχεδον καθε μερα, στην χειροτερη μερα παρα μερα. Μαλλον αυτο φταιει. Αλλα το θελαμε, δεν το καναμε με πιεση μονο για να μεινω εγκυος. Μολις αρχισω τα τεστακια εχω αποφασισει να μην κανω σεξ για καμια 10αρια μερες, μηπως πιασει.Ελπιζω να αντεξουμε μονο!!!!!!:blush:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ε μην πας και στο άλλο άκρο τώρα...

Εκεί που είσασταν κάθε μέρα ξαφνικά αποχή για 10 ημέρες!!:blush:

Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο. Απλά τις γόνιμες ημέρες που θα τις βρεις με τα τεστ κάνε κάθε μέρα. Τις υπόλοιπες όπως θέλετε εσείς...

Και να κρατιέσαι χωρίς σεξ ενώ το θες, δεν είναι ότι καλύτερο. Όλα θέλουν ένα μέτρο...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο. Απλά τις γόνιμες ημέρες που θα τις βρεις με τα τεστ κάνε κάθε μέρα. Τις υπόλοιπες όπως θέλετε εσείς...

Και να κρατιέσαι χωρίς σεξ ενώ το θες, δεν είναι ότι καλύτερο. Όλα θέλουν ένα μέτρο...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

Το ξερω, δικιο εχεις, αλλα οσες εχω ακουσει γυρω μου ετσι επιασαν παιδι. Να σου πω, σκεφτομαι να το δοκιμασω μια φορα (ενα μηνα μονο!).Αν πιασει,επιασε.Αλλιως θα ξαναρχισουμε τα κλασικα!!!!!!!!!! :woohoo:

Ουτως ή αλλως πρεπει να ''μαζευτουμε'' λιγο, γιατι φανταζομαι οτι και εγκυος να μεινω, δε θα πρεπει να βρισκομαστε τοσο συχνα. Εχουμε κακομαθει!!!! :lol:

Δημοσίευση

Το ξερω, δικιο εχεις, αλλα οσες εχω ακουσει γυρω μου ετσι επιασαν παιδι. Να σου πω, σκεφτομαι να το δοκιμασω μια φορα (ενα μηνα μονο!).Αν πιασει,επιασε.Αλλιως θα ξαναρχισουμε τα κλασικα!!!!!!!!!! :woohoo:

Ουτως ή αλλως πρεπει να ''μαζευτουμε'' λιγο, γιατι φανταζομαι οτι και εγκυος να μεινω, δε θα πρεπει να βρισκομαστε τοσο συχνα. Εχουμε κακομαθει!!!! :lol:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

etoile

ομολογώ πως αυτό με την αποχή που αναφέρεις δεν το "δέχομαι" λογικά, όμως και εμένα έτσι μου συνέβη!;)

Το κάναμε κάθε μέρα, επειδή θέλαμε βέβαια όχι από πίεση και επειδή δεν ερχόταν στενογχωριόμασταν γιατί λέγαμε, καλά τόσα εκατομμύρια σπερματοζωάρια απελευθερώνονται, ούτε ένα δεν τα κατάφερε????:silly: :silly:

Τέλος πάντων! Το μοναδικό μήνα που το κάναμε μόνο δυο φορές, όλο το μήνα επαναλαμβάνω λόγω ασυμφωνίας ωραρίων, έγινε η σύλληψη! Και να φανταστείς η μια φορά ήταν μια μέρα πριν την ωορηξία και η άλλη 2 μέρες μετά!

Είχα κάποια πονάκια προς το τέλος του μήνα και κάτι καφέ σταγονίτσες και το συζητούσα με κάποια κορίτσια εδώ και μου έλεγαν ότι είναι λόγω εμφύτευσης εμβρύου αλλά δεν τις πίστευα γιατί σου λέω ότι τόσο αγώνα κάναμε τους προηγούμενους μήνες...

Δοκίμασε, ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσίευση

etoile

ομολογώ πως αυτό με την αποχή που αναφέρεις δεν το "δέχομαι" λογικά, όμως και εμένα έτσι μου συνέβη!;)

Το κάναμε κάθε μέρα, επειδή θέλαμε βέβαια όχι από πίεση και επειδή δεν ερχόταν στενογχωριόμασταν γιατί λέγαμε, καλά τόσα εκατομμύρια σπερματοζωάρια απελευθερώνονται, ούτε ένα δεν τα κατάφερε????:silly: :silly:

Τέλος πάντων! Το μοναδικό μήνα που το κάναμε μόνο δυο φορές, όλο το μήνα επαναλαμβάνω λόγω ασυμφωνίας ωραρίων, έγινε η σύλληψη! Και να φανταστείς η μια φορά ήταν μια μέρα πριν την ωορηξία και η άλλη 2 μέρες μετά!

Είχα κάποια πονάκια προς το τέλος του μήνα και κάτι καφέ σταγονίτσες και το συζητούσα με κάποια κορίτσια εδώ και μου έλεγαν ότι είναι λόγω εμφύτευσης εμβρύου αλλά δεν τις πίστευα γιατί σου λέω ότι τόσο αγώνα κάναμε τους προηγούμενους μήνες...

Δημοσίευση

etoile

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αύριο κλείνουμε 2 εβδ με την γρίπη  όλοι στην οικογένεια κάνουν θεραπεία με ταμιφλου κ είναι πολύ καλά μόνο εγώ είμαι χάλια γιατί δν μου δίνουν ταμιφλου όσο δν ανεβάζω υψηλό πυρετό.  ειναι 4η μέρα ευτυχώς δν κάνω πάνω από 38 (δέκατα δλδ) αλλά το θέμα μου είναι ο λαιμός. Υποφέρω στον λαιμό. Έχω φαρυγγτιδα παίρνω ο,τι παίρνετε κ αν αύριο δεν δω βελτίωση θα πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αντέχω άλλο έχω χάσει ήδη 2 κιλά δν μπορώ να φάω ή να πιω. Εννοείται έχουν σταματήσει οι συσπασεις κ δεν γεννάω υπό αυτες τις συνθήκες. Γ αυτό κ δν μπήκα να σας γράψω προσπαθώ να αναρρωσω.   με το καλό στην @ΛΕΥΚΗ ήθελα να της γράψω ότι είναι το πώμα κ να έχει το νου της γιατί είναι σημάδι ότι έρχεται ο τοκετός αλλά μας πρόλαβε γιατί ήδη είναι στο μαιευτήριο κ μάλλον θα έχει το μωράκι της ❤️❤️❤️🩷🩷🩷    Αννιτακι αυτά τα υγρά που έχεις είναι όταν εξαλείφεται ο τράχηλος κ επειδή δν σ έχει δει κολπικά γ αυτό στο αναφέρω να μην αγχώνεσαι. Είναι πολύ καλό σημάδι να βλέπεις πολλά υγρά τώρα σ αυτήν την φάση. Πάτησε στο ίντερνετ σε σάιτ από μαίες ανεξάρτητες θα δεις φωτό πως είναι το πώμα 
    • Αχ κορίτσι καλά έκανε κ έκλεισες την Δευτέρα, δύσκολο αυτό περνάς....Οι γιατροί αν δεν είναι 100% σίγουροι δεν αποκλείουν τπτ, έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Κράτα μικρό καλάθι μέχρι την Δευτέρα κ ας ελπίσουμε να γίνει το θαύμα!!!🙏
    • Α εχεις ήδη ένα παιδάκι.. να σου ζήσει κοπέλα μου..  προσπαθείτε καιρό για δεύτερο.;
    • Όχι δεν θα περιμένω τόσο, έκλεισα ραντεβού για τη Δευτέρα, θα πάω μετέπειτα τη δουλειά. Το ίδιο μου είπε και ο εξωσωματικος μου. Να πάω αν όχι την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Δεν ξέρω εγώ δεν ελπίζω πολλά, νομίζω πως με την αιμορραγία έφυγε και ο λεκιθικός ασκός από το σάκο, γι' αυτό και χάλασε το σχήμα του, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω μόνο. Μα με μικρογονιμοποίηση πήγαμε κατευθείαν, δεν πήγαμε με απλή εξωσωματική. Οι εμβρυολογοι μου είπαν ότι το σπέρμα ήταν πολύ παθολογικό.  Ναι! ευτυχώς! Σταμάτησε ακόμη από τη Δευτέρα αργά το απόγευμα. Εχθές και σήμερα δεν έχω κάτι. Και στον κολπικό υπέρηχο που μου έκανε η γιατρός εχθές δεν είδε καθόλου αίμα. Η γυναικολόγος μου το έβαλε έτσι, ο εξωσωματικός όμως με έβαλε άρον άρον να πάω αν όχι τώρα την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Εν τέλη έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα στις 15:00 να πάω μετά τη δουλειά. Ο ένας δεν μου δίνει καθόλου ελπίδες και ο άλλος το αντίθετο, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ στον υπέρηχο άδειο σάκο είδα, αν και η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν βλέπει κι αυτή τπτ αλλά μπορεί και λόγο του σχήματος τώρα να μην βλέπει κάτι. Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να πω, μια μπερδεμένη κατάσταση. Να λυπηθείς, να χαρείς, να ελπίζεις.. δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει, θα πάω τη Δευτέρα και θα μου πει αν ο σάκος είναι ακόμα εκεί κενός να πάω για απόξεση, αυτήν την εξέλιξη περιμένω δηλαδή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...