Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα Αναστασία!

Απ'όσο ξέρω εξαρτάται απο το λόγο που υπάρχει η χαμηλή κινητικότητα. Μπορεί να υπάρχει κιρσοκήλη που να χρειάζεται επέμβαη. Μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα και να λύνεται με βιταμίνες. Πρέπει να μιλήσεις με γιατρό.

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 'Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ.ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΡΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Δημοσίευση

Αν προσπαθείτε για μωρό, ίσως να σκέφτεται τη σπερματέγχυση ο γιατρός. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξέρετε αν είναι "καθαρές" και διαβατές οι σάλπιγγές σου. Αυτές είναι οι εξετάσεις που δίνονται.. Εγώ είχα πολύποδες στο ενδομήτριο, ενδομητρίωση και μια σάλπιγγα με κύστη ενδομητρίωσης και τελικά έκανα λαπαροσκόπηση. Και επειδή το σπέρμα ήταν φρικτό, κάναμε εξωσωματική.

Πρέπει όμως να κάνετε εξετάσεις -κυρίως εσύ, ο άντρας κάνει σπερμοδιάγραμμα και κάποιες αιματολογικές.

Πρέπει να ξεκινήσεις απο κάπου, να δείτε αν έχεις κι εσύ κάποιο πρόβλημα που μπορεί να δυσκολέψει τη σύλληψη. Για να σας προτείνει μετά τι επιλογές έχετε και τι μπορείτε να κάνετε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...