Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ν'ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.

ΚΑΘΙΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ VIP ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ.

ΔΙΠΛΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΣ,ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΗΡΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ.ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΕ:"ΤΙ ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ!ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ!"

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ,ΕΠΑΙΡΝΕ Κ ΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ.ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΗΝΗ.

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ,ΣΚΕΦΤΗΚΕ:"ΑΑΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΤΩΡΑ??"

ΤΟΤΕ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ,ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΣΟ.

"ΑΑΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ" ΣΚΕΦΤΗΚΕ!ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΤΩΡΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ ΟΡΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ.

ΟΤΑΝ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,ΕΨΑΞΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ Κ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΑΘΙΚΤΟ,ΚΛΕΙΣΤΟ.ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ...ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΘΥΜΟΥ Η' ΠΙΚΡΑΣ..ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΣ Μ'ΑΥΤΟΝ.

Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ:

Η ΛΕΞΗ...ΑΦΟΥ ΕΙΠΩΘΕΙ

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΑΦΟΥ ΧΑΘΕΙ Κ

Ο ΧΡΟΝΟΣ...ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα,αλλα συγκινηθηκα πολυ οταν το διαβασα!! :)

Δημοσίευση

κοριτσια ναι πραγματικα μεσα στην καθημερινοτητα τα ξεχναμε...αν ομως τα θυμομασταν σιγουρα θα ημασταν κ μεις κ οι ανθρωποι που αγαπαμε πολυ ευτυχισμενοι!!α κ ενα αλλο καλο που εχω διαβασει κ μ'αρεσει πολυ:"μην ξεχνας να λες στους ανθρωπους σου οτι τους αγαπας γιατι θα φυγουν καποια μερα κ δεν θα το εχουν χορτασει!!!" :)

Δημοσίευση

Αχ manoula3,σήμερα μας κάνεις μαθήματα όλους...

Πόσο θα ήθελα όλα αυτά να τα κάνω πιο συχνά,να γίνουν η καθημερινότητά μου δηλαδή χωρίς να τα ξεχνάω.....

Δυστυχώς όμως δεν τα κάνουμε και η στιγμή που δεν γυρίζει πίσω είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη,όχι μόνο για τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλα και για όλους τους συνανθρώπους μας!

Δημοσίευση

καμια φορα οταν ειμαστε ψιλοτσακωμενοι με τον αντρα μου,το πρωι φευγει γαι τη δουλεια κ ειμαστε μουτρωμενοι..οταν μετα σκεφτομαι οτι εφυγε χωρις να τον χαιρετησω κ χωρις να τον φιλησω με πιανουν κατι τυψεις.... :( αν ηξερα οτι θα ηταν η τελευταια φορα που τον εβλεπα,σιγουρα θα φερομουνα διαφορετικα...γι'αυτο κ λνε ''να ζεις την καθε σου στιγμη σαν να ναι η τελευταια!"

Δημοσίευση

Και εγώ όταν τσακωνόμαστε και φευγουμε για τις δουλειές μουτρωμένοι , η πρώτη σκέψη που κάνω είναι οτι δεν χαιρετηθηθήκαμε....

Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το αποτέλεσμα αυτού που είπες πριν, οιλέξεις που δεν γυρίζουν πίσω εφόσον έχουν ειπωθεί και προκαλούν καυγάδες...

Γιαυτό ας προσέχουμε!

Δημοσίευση

πολύ συγκινητικό πραγματικά!δυστυχώς πολλές φορές θυμόνουμε με κάποια πράγματα πολύ ασήμαντα και μικρά και ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι σαν όλους τους άλλους και ο χρόνος μας στη γή είναι μετρημένος.Αξίζει λοιπόν να θυμόνουμε με τόσο αστεία πράγματα;τι θα καταφέρουμε με αυτό;τίποτα..και όντως όταν υποθούν πικρά λόγια και ο χρόνος περάσει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να διορθώσουμε τα πράγματα.Ας γίνει αυτή η ιστορία η αιτία να μας βάλει σε σκέψεις όλους,ο χρόνος δεν γυρνά πίσω πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή χωρίς μικρότητες..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...