Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera

exv ena agoraki 6,5 μηνων τον ειχε ο αντρας μου αντε μην πω τωρα...και του επεσε απο τον καναπε ανασκελα στο πατωμα κοιμομουν λιγο ξυπνησα απο τον θορυβο.πηρα τον παιδιατρο μου μου ειπε καποια πραγματα...σας εχει τυχει κατι τετοιο σε τετοια ηλικια...μενω κ σε νησι κ οσο βραδιαζει..σας παρακαλω πειτε μου

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 7 ΜΗΝΩΝ....

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ????

ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ ΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ...

Δημοσίευση

κοπέλα μου περαστικά σας!!!Δεν μου έχει τύχει....ακόμα..πάντως ακουω για πολλα παιδακια που πέφτουν απο καναπε-κρεβάτι κ.τ.λ..ακολουθησε κατα γράμμα τις συμβουλές του γιατρου και ευχομαι να περασει γρηγορα!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΒΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΤΟ...ΑΛΛΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ...Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΓΕΛΙΑ Κ ΧΑΡΕΣ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ...

Δημοσίευση

αφου πηρες τον παιδιατρο και δεν σου ειπε κατι μην ανησυχεις. Εμας μας εχει πεσει απο το κρεβατι.Κοιμομασταν και οι 3 μαζι,ημασταν σε διακοπες, σηκωθηκα για 5 λεπτα και αυτος κυλησε και ...μπουμ...τα χρειαστηκαμε ειναι η αληθεια! εμετο μην σου κανει,θα εχεις το νου σου για κανα 2 μερες.

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 7 ΜΗΝΩΝ....

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ????

ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ ΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 7 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΟΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ (ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΓΥΡΩ0ΓΥΡΩ). ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΕΚΑΝΑ ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ.

Δημοσίευση

εμένα δεν έπεσε..έχει πέσει οξυ

ανηψιός μου αρκετές φορές όχι όμως σε τοσομικρή ηλικία...κα΄ποιες φορες που τον πηγε στο παιδων (έκανε καρουμπαλι ή χρειάστηκε ράματα), της είπαν για 48 ώρες να μην κάνει εμετο και να δει αν κοιμάτε όπως κοιμόταν(αν κοιμάτε παραπάνω δεν κάνει)...και το βράδυ να τον ξυπνάει και να βλέπει την ισσοροπία του.Όλα αυτα στο παιδων!Το πιθανότερο ειναι να μην έχει παθει κάτι...αν η συμπεριφορά του ειναι ίδια όλα καλά!Τι σου ειπε ο παιδιάτρος?

Δημοσίευση

δεν νομίζω ότι πρεπει να ανησυχείς. παρακολούθησε το αλλά έχω δει πέσιμο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να φεύγει το μωρό από τα χέρια του μπαμπά του γιατί σκόνταψε και έπεσε ο ίδιος και να σκάει κατω στο πεζοδρόμιο με δύναμη χωρίς να πάθει τίποτα. Απλά να το έχεις στο νου σου και εάν δεις κάτι πάρε αμέσως τη παιδίατρο.

Δημοσίευση

Αχ κ εμας εχτες επεσε ο μικρος... Τον ειχαμε στο καροτσι του μεσα στο σπιτι για ΜΙΑ φορα δεν τον ειχαμε δεσει... Καθεται ο αντρας μου στον καναπε, κανει για 2 δευτερολεπτα διπλα να του δωσει το μπουκαλι με το νερο του και ΜΠΑΜ ο Αναστασακος κατω... Επεσε με τον κωλο κιολας... Επαθα μεγαλη πλακα, οτι σου ειπαν κ τα κοριτσια, για τα 2 πρωτα 24ωρα το νου σου μην κανει εμετο και ξυπνα τον το βραδυ να δεις αν αντιδραει..

Δημοσίευση

Ως ειδικευόμενος Παιδίατρος σου λέω τα εξής: Να προσέξεις οποιαδήποτε αλλαγή στη συμπεριφορά που μπορεί να αφορά είτε ταση υπνηλίας είτε έντονο κλάμα είτε εμέτους είτε άρνηση τροφής. Η πιθανότητα να έχει κάτι άσχημο απομακρύνεται όσο περνάνε οι ώρες. Εννοείτε πως θα παραμείνεις δίπλα του όλο το βράδυ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...