Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως
Να σου ζήσουν τα παιδακια σου ❤️❤️❤️
Είναι πολύ φυσιολογικό να μην έχει ρυθμιστεί ακόμα. Το γεγονός ότι στις άλλες γέννες ήταν σταθερή δεν αποτελεί ένδειξη ότι και τώρα θα συμβεί το ίδιο.
Φυσικα όταν υπάρχουν ελεύθερες επαφές κ δεν γνωρίζεις πότε κ αν έκανες ωορρηξία τότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα.
Αν γνωρίζεις πότε έκανες ωορρηξία κ θεωρείς ότι έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις ένα τεστ να δεις. Αλλά γενικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχεις για αρκετό διάστημα (είτε θηλάζεις είτε όχι) 😊🥰
Γεια σου Λευκή μου κ εγώ το βρίσκω δύσκολο να γυρίσει τώρα προς το τέλος το μωράκι σου ❤️ ειδικά όσο μεγαλώνει η μπέμπα είναι τόσο πιο δύσκολο κ γι αυτά να γυρνάνε 🩷
μεγάλο μωράκι κ το δικό σας ❤️❤️❤️
έχετε συζητήσει για την γέννα; Όσο πλησιάζουμε νομίζω είναι εξέχον ζήτημα. Έχεις κάνει κάποια μαθήματα ανώδυνου τοκετού ή κάποια σεμινάρια κτλ; Πως νιώθεις που πλησιάζουμε; 🥰
α σχετικά λίγο σου διήρκησε δε ταλαιπωρήθηκες πολύ. Αυτό με την εστίαση της προσοχής είναι ακριβώς αυτό που θα προσπαθήσω κι εγώ αυτή τη φορά να εφαρμόσω! Ίσως δω κανένα βίντεο στο Youtube!! Εγώ το πρώτο το γέννησα σε κανένα 8ωρο αν θυμάμαι καλά αλλα ειχα κανει και επισκληρίδιο ο άντρας μου θεώρησε ότι αυτό καθυστέρησε το τοκετό.. τέσπα.. το δεύτερο σε περίπου 4 ώρες και το 3ο με είχαν πιάσει συσπάσεις απο τις 2 το μεσημέρι χαλαρές βέβαια.. πήγα στο νοσοκομείο με είπαν περπάτα έχεις διαστολή αλλά είναι ακόμα 4 οπότε βοηθάει... ε περπατούσα κι εγώ τελικά στις 6 με βάλαν μέσα με διαστολή 6 αν θυμάμαι καλά.. και στις 9 είχα ήδη γεννήσει. Καλά το 4ο δε θέλω να σκέφτομαι πόση ώρα θα μου πάρει ελπίζω να προλάβω να φτάσω εγκαίρως!! χαχαα! Το μόνο που με ταλαιπώρησε λίγο στο 3ο ήταν με είχαν στην ανάνηψη για μέχρι τις 2 το βράδυ απο τις 9 που γέννησα γιατί είχα λίγο παραπάνω αιμορραγία λόγω μιας μικρής ατονίας μήτρας.. δηλ. η μήτρα μου δεν έκανε συσπάσεις για να αποβάλλει τον πλακούντα και γι αυτο το λόγο με κράτησαν και μου χορηγούσαν οξυτοκίνες στον ορό για να κάνει συσπάσεις και να επανέλθει. Όπως με είπε χαρακτηριστικά μια γιατρός εκεί "είχα τεμπέλικη μήτρα". Τελικά όλα καλά αλλά μετά από 5 ώρες είδα τη μικρή μου γι' αυτό το λόγο!