Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!

Ηθελα να κανω ενα research για τις κρεμες που χρησιμοποιουμε για τις ραγαδες! Εχετε ακουσει για καμια θαυματουργη? Εμενα ο φαρμακοποιος μου εδωσε την PREVENSTRIA και μου είπε οτι ειναι απ τις καλιτερες...Αλλα πρωτη εγκυμοσυνη μου ειναι ..που να ξερω αν θα εχει και αποτελεσμα!

Εσεις ποια χρησιμοποιητε??? :)

Δημοσίευση

palmer's ...ειναι μια σειρα που κυκλοφορει στην αμερικη εδω και 25περιπου χρονια και στην ελλαδα επισημως...1χρονο στα hondos

ειναι τελεια για τις ραγαδες...εχει και ειδικη σειρα για μαμαδες...!

οικονομικη,μεγαλη συσκευασια,μοιρωδια καρυδας...βλεπεις αποτελεσματα στην πρωτη εφαρμογη!

δεν κανω διαφιμηση απλως ειδα αποτελεσματα!!

Δημοσίευση

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ την Prevenstria και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη! Δεν κολλάει (σημαντικό για μένα αυτό) και κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό. Μέχρι στιγμής δεν είδα κάποια ραγάδα να εμφανίζεται!

Δοκίμασα ένα δείγμα της Palmer's cocoa που έγραψε και η mama_xina και μου άρεσε επίσης! Απλά επειδή είχα ήδη ξεκινήσει με την Prevenstria, δεν αγόρασα την Palmer's!

Δημοσίευση

εγω γεννησα πριν δυο μηνες κ εβαζα βαζελινη, απο τον τεταρτο μηνα.δεν εκανα ουτε μια ραγαδα.μου ειχε πει κ ο γιατρος μου οτι ειναι η καλυτερη.ρωτουσα κ εγω σαν κ εσενα κ τελικα εμπιστευτηκα τη βαζελινη.στην προτεινω λοιπον!

Δημοσίευση

εγω κοριτσια μυ χρησιμοποιω μια της guam ειναια πο φαρμακειο και ειναι φυτικη και τη χρησιμοποιω απο την αρχη σχεδον...και δεν εχω ουτε μια και καποιες που ειχα βλεπω οτι αρχιζουν να εξομαλινονται....

Δημοσίευση

χχχμμμμ....ενδιαφερον..να πω την αληθεια,μπορει να ειναι καλη η βαζελινη,αλλα με ανατριχιαζει η υφη της..ειναι λιγο "γλυτσερή"!!!! :laugh:

αλλα αυτη της guam καλη μου ακουγεται..απο την αρχη μπορω να την παρω???

γιατι εγω εκανα αρκετες ραγαδες στην εφηβεια και δε θελω αλλες!!!με τιποτα!!! :laugh:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια.εγω οταν εμεινα εγκυος την πρωτη φορα ρωτησα το γιατρο μου τη κρεμα να βαζω στην κοιλια μου και μου απαντησε βαζελινη.τον ρωτησα δεν υπαρχει καμια καλυτερη?και μου απαντησε,αν ειναι να ανοιξει το δερμα σου και την καλυτερη και ακριβοτερη κρεμα να παρεις θα ανοιξει.τελικα για να μην σας τα πολυ λεω μετα απο τρεις εγκυμοσηνες ουτε η κοιλια μου ουτε το στηθος εχουν ραγαδες.δεν ξερω αν ημουν τυχερη η εφταιγε η βαζελινη.η αποφαση ειναι δικη σας........

Δημοσίευση

κορίτσια εγω πιστευω οτι ειναι και στα δερματα!!αμα ειναι να βγαλεις ραγαδες θα βγαλεις οτι κι αν βαζεις!! :(:( καλο ειναι βεβαια να ενυδατωνουμε λιγο την επιδερμιδα ειδικα σε αυτη την περιοδο που τεντωνει το δέρμα αλλα κοριτσια δυστηχως αμα ειναι το δερμα, ειναι αναποφευκτο.. :(:(:(

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΑΖΑ ΠΑΝΤΟΥ(ΚΟΙΛΙΑ,ΣΤΗΘΟΣ,ΠΟΔΙΑ,ΠΟΠΟΣ) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ,ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΕΣ,ΕΛΕΓΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΗΒΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9 ΜΗΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΑ Κ 20 ΚΙΛΑ :ohmy: .ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Κ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ :dry: .ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 9 ΜΗΝΑ Κ ΕΒΑΖΑ ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ LO.LI.BE AΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ'ΑΛΛΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ.ΠΗΡΑ ΑΛΛΗ ΚΡΕΜΑ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

Δημοσίευση

εγώ χρησιμοποιώ τη fissan mama, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα επιδερμίδας το αν θα κάνεις ραγάδες. Θεωρώ απαραίτητη την ενυδάτωση βέβαια, αλλά δε πιστεύω ότι έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά οι κρέμες μεταξύ τους.....γνώμη μου βέβαια.

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ & ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ PREVENSTRIA THS FREZYDERM & ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΒΑΖΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΩ(ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ).ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΡΑΓΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ & ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ( ΕΙΜΑΙ ΛΕΧΩΝΑ 23 ΜΕΡΕΣ) ΠΟΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΙΚΡΥΝΕ & ΕΠΕΣΕ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ & ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΤΗΣ FREZYDERM THN RECONSTRIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ & ΜΙΚΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΑΓΑΔΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ..

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΑΓΑΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ & ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΜΑ,ΒΑΖΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Δημοσίευση

Ax k ego evaza ena soro kremes pantou kai telika gemisa! Exo para polles k einai k poli entones... :( Mia fili mou mou eipe pos epairne simpliroma pseudargirou (tis to eixe sistisei o giatros tis) o opoios dinei megali elastikotita sto derma. Voithaei k gia tis ragades k gia na einai elastiko to "gataki" mas kai na min to kopsoun poli sti genna. Ego den to ikseraaaaaaa gkrrr

Δημοσίευση

Lena thess ούτε εγώ το ήξερα για το συμπλήρωμα ψευδαργύρου και για τις ραγάδες,Οι γιατροί βλέπεις δεν ασχολούνται και πολύ με αυτό το θέμα,τουλάχιστον ο δικός μου και δεν σου λένε ότι μπορείς να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα για βοήθεια

Δημοσίευση

Και εγω εβαζα και κρεμες και βαζελινι και ελαιολαδο και ξερετε ποτε εμφανιστηκαν οι 2-3 που εχω? Γυρω στην 38η εβδομαδα!! ηταν παρα πολυ αχνες τελιως χαμηλα στη κοιλια... οταν γεννησα ηταν πιο ορατες τωρα αρχισαν να ξεθωριαζουν.

Δημοσίευση

Κοριτσια οσες εχετε ραγαδες και γεννησατε προσφατα παρτε την kelosoft.

Kανει θαυματα!

Εγω την φοραω μεχρι σημερα και εχουν σχεδον εξαφνιστει ολες.

Ειχα βγαλει λιγες χαμηλα στην κοιλια και ουτε καν φαινονται.

Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ακριβη και πρεπει να τη φορας καθημερινα για 1 χρονο.

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Κοριτσια οσες εχετε ραγαδες και γεννησατε προσφατα παρτε την kelosoft.

Kανει θαυματα!

Εγω την φοραω μεχρι σημερα και εχουν σχεδον εξαφνιστει ολες.

Ειχα βγαλει λιγες χαμηλα στην κοιλια και ουτε καν φαινονται.

Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ακριβη και πρεπει να τη φορας καθημερινα για 1 χρονο.

ελα???για να τη δοκιμασω... ;)

Δημοσίευση

κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είπε ότι είναι θέμα δέρματος, αν είναι ΄να κάνεις θα κάνεις, :angry::S (δυστυχώς..)

Ωστόσο για να μην "πέσουμε αμαχητοί" (άλήθεια, έτσι μου είπε) βάζω την prevenstria της fresyderm το βράδυ μετά το μπάνιο κ το πρώι βαζελίνη (για πιο οικονομικά).

Κ όποιος αντέξει!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...