Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, :)

χρειάζομαι τα φώτα σας... Το μωρό μου εδώ και 3 μέρες μου ρουθουνίζει το βράδυ. Έχω προσέξει ότι έχει μυξούλες μέσα στη μυτούλα του και γι'αυτό του βάζω ορό με δυσκολία βέβαια γιατί δεν κάθεται με τίποτα... Κλαίει και καταλαβαίνει τον ορό από χιλιόμετρο... Δεν έχει άλλα σημάδια ότι θα αρρωστήσει, ούτε τρέχει η μυτούλα του, απλά μόνο μυξούλες μέσα. Λέτε τελικά να μου αρρωστήσει και τι άλλο μπορώ να κάνω για την μυτούλα του;

line_line_b_beg_40_time_1240891200_text_746f206e696e616b69206d6f752065696e6169.gif :)

Δημοσίευση

Και εμενα εχει μυξουλες και ρουθουνιζει απο τοτε που γεννηθηκε αλλα δεν εχει αρρωστησει μεχρι στιγμης. Γνωμη μου ειναι οτι μαλλον οταν κλαινε μαζευοντε μιξουλες εκει και γι αυτο συμβαινει αυτο.

Δημοσίευση

Ninaki1 λόγω παιδικού σταθμού έχω μακρά εμπειρία στις μυξούλες. Εάν είναι κίτρινες υπάρχει ιωσούλα, μικροβιάκι και θέλει συνέχεια ορό όσο κι αν παραπονιέται το μωράκι σου, εάν είναι λευκές δεν είναι τόσο ανησυχητικό. Μήπως βγάζει δοντάκι? Γιατί όταν βγάζουν δοντάκι έχουν συχνά μυξούλες ή διάρροια. Πάντως επέμενε με τον ορό γιατί εάν μαζευτεί πολύ μυξούλα ιδίως αν είναι κίτρινη είναι πιθανό να σου κάνει και ωτίτιδα.Περάσαμε 3 ωτίτιδες πέρσι και το έχω ζήσει πολύ έντονα το θέμα,αλλά όταν ξεκίνησα να επειμένω με τον ορό, εννοώ 7-8 φορές την ημέρα, σταματήσανε κι οι ωτίτιδες κι οι πυρετοί κι όλα καλά. Ακόμη κι όταν δεν έχει τίποτα εγώ της βάζω 1 φορά την ημερα ορό. Με τον καιρό τον συνηθίζουνε, θέλοντας και μη. Με συριγγούλα και το μωρό όρθιο είναι πιο αποτελεσματικό αλλά δεν είμαι σίγουρη για το αν ενδείκνειται στην ηλικία του παιδιού σου.

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΚΙΚΚΟ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΓΛΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΝΤΑΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...