Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειχα αναφερθει και παλιοτερα στις κολπιτιδες,μυκητες,οι οποιοι με ταλαιπωρουν αρκετο καιρο,προσφατα εκανα και καλλιεργεια μηπως υπαρχει καποιο μικροβιο και βγηκαν παλι μυκητες,απ'ο,τι μου ειπαν υπαρχουν κοπελες που το αντιμετωπιζουν συχνα λογω μειωμενης αμυνας του οργανισμου,σας εχει τυχει κατι τετοιο;

Δημοσίευση

Μυκητες εχουν οι 9-10 γυναικες,μπορεις να κολλησεις κ απο μια αντιβιωση!

εγω ειχα κολλησει το καλοκαιρι απο πισινα,προσφατα που εκανα καλλιεργεια ημουν καθαρη!

Παντως δε νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας απο τη στιγμη που αντιμετωπιζεται!

Ο γιατρος τι σου λεει?

Δημοσίευση

μπορεις να το πολεμησεις τρωγοντας...γιαουρτι!!! βεβαια παιζει ρολο η ποσοτητα! οσο πιο πολυ τοσο το καλυτερο, αλλα να ειναι επι καθημερινης βασεως!

οι αντιβιωσεις οπως ειπε και η ζουζου "βοηθουν" τον οργανισμο ν'αναπτυξει μικροοργανισμους(μυκητες)

βεβαια και το γιαουρτι περιεχει μικροοργανισμους αλλα απο τους "φιλους" μας.

απεφευγε να τρως τυρια τυπου ροκφορ και μπρι. να φορας ΠΑΝΤΟΤΕ βαμβακερο εσωρουχο και να το αλλαζεις πολυ συχνα,... μεχρι και 3 φορες την μερα.

οσο για την ευαισθητη περιοχη μας, κατι παααρα πολυ καλο για να το χρησιμοποιεις ΜΟΝΙΜΑ, καθημερινα οταν λουζεσαι ειναι το Octenisan. να προσπαθεις να μην πηγαινεις σε "ξενες" τουαλετες, ακομη ουτε και στη φιλη σου, στη θεια σου...οσο μπορεις βεβαια, και οταν καποιος "ξενος" χρησιμοποιησει την δικια σου τουαλετα, αμεσως, μολις φυγει να την καθαρισεις!

ολα τα πιο πανω τα εφαρμοζω καθημερινα(βεβαια το γιαουρτι οσο μπορω, αναλογως του φαγητου) και απο τοτε που τα εφαρμοζω ησυχασα με τους μυκητες!

να ξερεις πως μονο 1 φορα να βγαλεις μυκητες...το συγκεκριμενο σημειο θα γινει υπερβολικα ευαισθητο στους μυκητες και πανευκολα θα "κολλας" για αυτο πρεπει να εφαρμοζεις τα πιο πανω καθημερινα! γινονται ρουτινα μετα, μην ανησυχεις!

Δημοσίευση

καλημερα,ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσια,αυτο που μου λενε οτι μαλλον θα με ταλαιπωρουν για παντα γιατι τα φαρμακα πλεον δεν με πιανουν,ειμαι και αγχωδης και αυτο μαλλον επιβαρυνει τον οργανισμο μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...