Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τα λεει ολα..."νυφουλα οχι οπως ήξερες αλλα όπως βρηκες¨"

"τα στραβα μας τα ψωμια η νυφη τα πλαθει"

οταν αυτες τις παροιμιες τις πεταει η πεθερα σου γιατι δεν σιδερωνεις καλα τα πουκαμισα ή σε οποιαδηποτε αλλη ευκαιρια βρισκει, τι κανεις????οεο???ξερετε καμια παροιμια για τις πεθερες μηπως και της την πω?

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

τα λεει ολα..."νυφουλα οχι οπως ήξερες αλλα όπως βρηκες¨"

"τα στραβα μας τα ψωμια η νυφη τα πλαθει"

οταν αυτες τις παροιμιες τις πεταει η πεθερα σου γιατι δεν σιδερωνεις καλα τα πουκαμισα ή σε οποιαδηποτε αλλη ευκαιρια βρισκει, τι κανεις????οεο???ξερετε καμια παροιμια για τις πεθερες μηπως και της την πω?

εγω δεν θα της έλεγα πάντως παροιμια....αυτα που θα άκουγε όχι δεν θα πετουσε άλλη μαλα@@@ αλλά δεν θα πατουσε κ το πόδι της σπίτι μου.....φαντάζομαι ότι καταλάβατε!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Να πω κατι ασχετο? Σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος τυφλα να χει ο πεθερος :woohoo: :woohoo: Βασικα ειμαι της αποψης να λες ναιιιιιιι ναιιιιι πεθερουλα μου και εσυ απο πισω κανε το δικο σου. Θα δεις οτι μετα θα στρωσει αφου δε θα μπορει να μαλωσει μαζι σου γιατι σε ολα της λες ναι!!!χαχαχα..Δεν αξιζει τον κοπο να μαλωνεις.

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Να πω κατι ασχετο? Σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος τυφλα να χει ο πεθερος :woohoo: :woohoo: Βασικα ειμαι της αποψης να λες ναιιιιιιι ναιιιιι πεθερουλα μου και εσυ απο πισω κανε το δικο σου. Θα δεις οτι μετα θα στρωσει αφου δε θα μπορει να μαλωσει μαζι σου γιατι σε ολα της λες ναι!!!χαχαχα..Δεν αξιζει τον κοπο να μαλωνεις.

Μαρια,εμενα εστρωσε! ;)

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Λιγο σημασια θελουν και αυτες μωρε ζουζου. Κοτζαμ γιο δωσανε (ωχ αρχισα απο τωρα να μιλαω σαν πεθερα :blink::blink: ) :laugh: :laugh:

Γιατι καλε η δικια μας μανουλα στο πηγαδι κατ.....??? :silly:

Απο τωρα σκεφτομαι τη νυφη σου.. :woohoo: :laugh:

Δημοσίευση
zouzou21 έγραψε:

Δεν το δεχομαι!!!!!!!!! :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:1mouiu7y]

Ούτε εγώ!! Παναγιά μου βοήθα!! Α πα πα πα !!! :P :laugh: :P

Εμένα μου 'λεγε ο άντρας μου για το σίδερο ότι δεν θέλει τσάκιση σο μανίκι επειδή τον έμαθε η βλαμμένη!! Και κάθομουν και γ@μιόμουν ώρα για ένα μανίκι! Ε αι παράτα με είπα! Αν δεν σ'αρέσει κάντα μόνος σου η πάνε τα στην μαμάκα σου! Ούτε που το χει καταλάβει!! :blink: Ευτυχώς δεν είναι μαμάκιας, έμεινε μόνος από τα 18 του και είναι πολύ ανεξάρτητος, μεγαλωμένος στην Γερμανία με εντελώς διαφορετική νοοτροπία!! Δόξα το Θεό!! Η μαμά του είναι 75 + επομένως σκεφτήτε τι χάσμα γενεών υπάρχει ανάμεσα μας!Είναι μεγαλύτερη κατά 7 χρόνια κι από την γιαγιά μου!!

Είχε αρχίσει να λέει πολλά μπαρμπούτσαλα όταν γέννησα, τύπου να σου δείξω να θηλάσεις, ο γιατρός που βρήκες δεν ξέρει, σε πάει για καισαρική για τα λεφτά και τέτοιες μαλ@κίες! Ωστώσο ο γιατρος μου, ήταν φοβερός καθ'όλη τη διάρκεια τοκετού, τους ενημέρωνε και γέννησα και φυσιολογικά! Και κάθε φορά που ενημέρωνε κάθοταν και γρουσούζευε η ηλίθια ότι κοίτα θα της κάνει καισαρική τελικά και μας ρίχνει στάχτη στα μάτια! Μετά έλεγε τα περι σαραντισμού, διάφορες ιστορίες μαντζούνια και γενικά Αύγουστο μήνα να σκεπάζω το παιδί με κουβέρτα πάνω από το λαιμό γιατί θα κρυώσει και εμείς δεν έχουμε μυαλό να το προστατεύσουμε! Μια δυο τα πήρα, μίλησα 2 φορές, παρεξηγήθηκε και τις 2 αλλά χέστηκα! Μετά πέταγε μπηχτές τύπου πες τα εσύ γιατί εγώ θα γίνω κακιά αν μιλήσω πάλι.. ουστ μωρή χαβούζα... Αλλά τι να κάνω; Πρέπει να την ανεχτώ γιατί είναι μαμά του άντρα μου!! Πρέπει να υποχωρήσω γιατί είμαι εξυπνότερη! Λέω ναι καλά δεν πα να λες από μέσα μου!! Εγώ θα κάνω τα δικά μου!! Και ευτυχώς ο άντρας μου με υποστηρίζει!! Οπότε γράψτην κι ας την να λέει!

Η γιαγιά μου μου είχε πει κάποτε: Εγώ στην πεθερά μου έλεγα συνέχεια ναι μαμά!! Κι έλεγε εκείνη: Αυτή η Ελενίτσα όλο ναι μου λέει κι όλο δεν κάνει τίποτα από αυτά που της λέω!! :P

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ

Η ΝΥΦΗ ΣΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΜΙΑΣΕΙ

ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ

ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ

ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ

ΑΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ

ΠΕΙ ΜΕΤΑ?????????????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...