Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ Κ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ

Recommended Posts

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ

ΜΕΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΣΤΑΤΟΣ ΤΩΡΑ Κ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΣΤΑΤΟ

ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩ ΕΓΚΥΟΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ????????????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΕΓΩ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΟΧΙ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΥΚΛΟ.ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΩ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΩΑΡΙΑ.ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΗΤΑΝ SERPAFAR+OUTROGESTAN.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ Κ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΕΞΙΑ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ) ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΛΟΓΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑ.

ΣΕ ΦΙΛΩ

MAΡΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΕΚΑΝΑ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Κ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΕΚΑΝΑ Κ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ

ΚΑΘΑΡΑ

ΑΠΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΩΣ

ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ

ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΗΝ 20η ΜΕΡΑ...

ΑΣΧΕΤΟ....ΟΥΤΕ ΓΟΝΙΜΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ(ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝ...

ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!

marilou85 έγραψε:

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΗΝ 20η ΜΕΡΑ...

ΑΣΧΕΤΟ....ΟΥΤΕ ΓΟΝΙΜΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ(ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝ...

ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!

βρε κοριτσακια μη το λετε αυτο...τι παει να πει πως εμεινα εγκυος σε ασχετη μερα...παντα μενουμε εγκυος σε γονιμη μερα...απλα αυτη μπορει να καθυστερησει η να ερθει πιο νωρις απο οτι υπολογιζουμε..ειναι λαθος να λεμε οτι μενουμε εγκυες σε μη γονιμες μερες...οσον αφορα αν μπορεις να μεινεις εγκυος με αστατο κυκλο σαφως και μπορεις να μεινεις εχοντας τις ιδιες ακριβως πιθανοτητες με μια κοπελα που εχει σταθερο κυκλο απλα ειναι πιο δυσκολο να βρεις ποια ειναι η γονιμη σου μερα!

ΤΟ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΟΡΞΙΑ Κ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ..

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΝΕΙΣ 10-12 ΩΟΡΕΞΙΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ..

ΑΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ...

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ Κ ΑΛΛΑ

ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝ ΠΧ

ΕΙΝΑΙ 28 ΜΕΡΕΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ 12-16 ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Κ Η ΓΟΝΙΜΗ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...

ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..

ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΩΡΕ Κ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..

ΑΦΕΣΟΥ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ..

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ Κ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ

Μασροράκι εγώ είχα πάντα άστατο κύκλο απο τότε που είχα έμμεινο ρύση.Στην αρχή έλεγα που θα πάει θα φτιάξει αλλά...αποτέλεσμα;;έμεινα έγκυος αμέσως και χωρίς να το περιμένουμε!φυσικά το θέλαμε απλά σκεφτόμασταν για μωράκι λίγο αργότερα,λόγω όμως του κύκλου μου ήρθε πιο νωρίς και δεν έχω μετανιώσει καθόλου γι'αυτό.Τώρα περιμένω πως και πως τον μπέμπη μας!μην αγχώνεσαι λοιπόν καθόλου,όλα καλά θα πάνε :)

ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΛΙΑ ΣΟΥ

ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΑΣ

ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σ'ευχαριστώ Μασροράκι μου μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά και είμαι σίγουρη σε λίγο θα μας ανακοινώσεις το ευχάριστο,με το καλό!! :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...