Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ???

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟ SITE, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ...ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ''ΦΙΛΟΥΣ'' ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

? ΕΧΩ ΜΙΑ ΘΕΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΟΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΧΑΑΧΑΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΡΙΞΤΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ΄΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ,ΤΥΧΗΣ Ή ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ !!!

ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΝΑ ,ΗΜ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .... ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ !!!

Απλά αδιαφόρησε! Σιγά να μην κάτσεις να αγχώνεσαι επειδή οι άλλοι είναι αδιάκριτοι και αγενείς. Εμένα όταν με ρωτούσαν άλλαζα κουβέντα. Ε! μία δύο το κατάλαβαν και δε ρωτάνε πια.

ΞΕΡΕΙΣ MAGDOYLA ΜΟΥ ,Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!!ΦΙΛΙΑ!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 6ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΘΕΙΑ ΠΑΞΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΥ ΚΑΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ? ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗ ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. :)

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ

ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΣ Κ ΛΟΙΠΑ ( ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ

Κ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΥ)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ Κ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ

RITADRI32, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!

ΜΑΣΡΟΡΑΚΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΜΕΣΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΕΣ Κ ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ????????

ΕΚΕΙ ΝΕ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ

το καλυτερο πιστευω ειναι να ανακοινωσεις-ξεκαθαρισεις σε ολους ΜΑ ΟΛΟΥΣ πως δεν θελετε μωρακι και οτι προσεχετε (ασχετα οτι ειναι ψεματα) αλλα συγνωμη δεν θα εξηγεις στον καθενα τι κανεις με τον αντρα σου στο κρεβατι!!!ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα του ζευγαριου!!!

με αυτον τον τροπο θα κλεισει το στομα της!

ε αμαν πια!!!

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ(ΑΝ Κ ΣΥΝΕΛΑΒΑ ΜΕ ΤΟ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ) ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ Κ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ

ΣΥΖΗΓΟ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΝΑ ΤΡΟΦΗ..

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ

ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ Κ ΠΕΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Κ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟ''Κ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ

ΚΑΛΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ???ΑΠΑΠΑ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ΄΄

Κ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ''ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ''Κ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ

ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ....

Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ??? 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΦΙΛΙΑ!

Ααααχ Μπουμπουκίτσα... τι μου θύμισες τώρα... :laugh: :laugh:

Λοιπόν, άκου σκηνικό:

Δεκαπέντε μέρες μετά το γάμο πήγαμε στον πεθερό μου...

Αφού είχε περάσει λίγη ώρα και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, γύρισε ξαφνικά και με ρώτησε όλο σοβαρότητα: "είσαστε τρεις;;;" :huh::huh::S:blink: Αν είναι δυνατόν!! Δεκαπέντε μέρες μετά το γάμο, έλεος!!! :P:P :silly:

Από τότε δεν είχε και δεν έχει άλλη συζήτηση. Πότε θα κάνετε παιδιά, και τα παιδιά είναι χαρά και πότε θα δω εγγόνια κλπ κλπ.

Το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου διπλωματία, "τρόπο" αυτός ο άνθρωπος. Τι θέλω να πω; Όταν είχα την πρώτη αποβολή και μετά που πήγαμε να τον δούμε και του το είπαμε, γύρισε και είπε στον άντρα μου, λες και δεν ήμουν εκεί μπροστά, ότι δε θα μπορεί να κρατήσει παιδί! :angry::angry::angry::blink::blink::S

Ήταν και μια βδομάδα μετά την αποβολή, δηλαδή και πολύ πρόσφατο και οι ορμόνες "τσίτα τα γκάζια", οπότε φανταστείτε τι ανάποδες πήρα! Κι ο άντρας μου θύμωσε και με πήρε και φύγαμε επιτόπου!

Την άλλη μέρα, φαίνεται κατάλαβε τη βλακεία του κι άρχισε να μου λέει κάτι "ποιητικά" του στυλ: εμείς (προσέξτε εε; "εμείς"!! :blink: )δε σε πήραμε για αναπαραγωγή!!! :S:huh::ohmy: Σε πήραμε για να ανθίσεις!!! :silly: :P :silly: :P

Τέλος πάντων, τώρα τα θυμάμαι και γελάω, αλλά τότε μου'χε κακοφανεί πάρα πολύ... Αλλά είναι μεγάλος άνθρωπος, πλέον κοντεύει τα 90, είναι μεγαλωμένος αλλιώς και σε δύσκολες εποχές. Οπότε δεν είναι ούτε για παρεξήγηση ούτε για να τον παίρνω πολύ στα σοβαρά... :S:huh:

Όσο για τους υπόλοιπους αδιάκριτους "καλοθελητές", κάνω πως δεν άκουσα! "Έχετε παιδάκι;", "όχι, δεν έχουμε" και τέλος η κουβέντα.

Ε μα πια, λογαριασμό θα δώσουμε στην κάθε μια περίεργη που θέλει να χώνει τη μύτη της παντού;;;;; Πολλές φορές μου'ρχεται να πω "δε θέλουμε παιδιά" για να το βουλώσουν μια και καλή!! :P:P :laugh:

Πάλι έγραψα πολλά... :blush::blush::P

ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΟΟΟΛΥ CRAZY.....!!!ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ!!!ΑΠΟ ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΚΙΖΕΙΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ'ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙ!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η' ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ???

SEXY ANT , ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΨΙΛΟΞΕΡΟΥΝ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.....

kale min agxonesai ,oles ta exoume akousei afta,ego oxi apo suggeneis alla apo sunadelfous an einai dunaton,sto krevati tha se valo na se po ti kano me ton antra mou kale?grapstous k lege pos den thelete akoma,etsi tha stamatisoun na lene,ti me thumises me eide mia theia sto xorio k me leei exeis tipota?ennoontas moro...k tis leo nai pira ena kaneli me voules....(skulo) xaxaxaxaxa

crazy AN KAI EIPAI XONTRADA O PETHEROS SOU ME SIGINISE POS TON SHNXORESES KAI TO APEDOSES STHN HLIKIA .ETSI EINAI ,EDW O PATERS MOU LEEI XONTRADES KAI AS EINAI 60 !!!

THA SHMFONISW OTI DEN XRIAZETE KANENAS NA KSEREI AN PERNTE PROFILAKSEIS H OXI .EGW PANTREUTIKA TO 06 KAI DEN THLAME APO THN ARXH PAIDIA .OLOI MOU LEGAME "ANTE ME TO KALO KAI ENA MWRO" APANTOUSA PANTOU "A EUXARISTW ALLA OXI AKOMA " O KATHENAS APO MIA FORA TO EIXAI PI KAI AFOU EPERNE AUTO OS APANTISH DN TO KSANAELEGE .OTAN APOFASISAME TO EIPA MONO STHN MAMA MOU KAI SE KANENAN ALON ,HTAN DIKH MAS APOFASH DEN THA BGAZAME NTOUNTOUKA .TO ANXOS KAI MONO OTI KSEROUN OLOI OTI PROSPATHEI TO ZEUGARI KAI NA PERNAEI MHNAS KAI NA MHN BLEPOUN EGIMOSINH EINAI PARA POLU MEGALO .

Εγω προσωπικα στην ερωτηση ποτε θα κανετε παιδακι απανταω απο βδομαδα :P:P για να καταλαβουν πως οσο ηλιθια ειναι η ερωτηση που μου κανουν τοσο ηλιθια θα ειναι και η απαντηση!!!!! :blink::blink:

anastasoudi έγραψε:

Εγω προσωπικα στην ερωτηση ποτε θα κανετε παιδακι απανταω απο βδομαδα :P:P για να καταλαβουν πως οσο ηλιθια ειναι η ερωτηση που μου κανουν τοσο ηλιθια θα ειναι και η απαντηση!!!!! :blink::blink:

Απλά τέλεια ατάκα!!!

Κι εμένα μου λέγανε από τον γάμο μου για παιδί και τους έλεγα μετά το γαμήλιο ταξίδι όπου το κάναμε τρεις μήνες μετά ο γάμο, και 3 μήνες μετά το γαμήλιο έμεινα έγκυος!! Τώρα θ'αρχίσουν να λένε πότε θα κάνουμε το 2ο! Καλέ... κάτσε να χρονίσει το άλλο πρώτα!! Έλεος!! Ένας μπάρμπας του άντρα μου ξέρετε τι μου είπε;; Ελενάκι πάχυνες κι εσύ κι ο Βασίλης πάρα πολύ!! Ρε θείο του λέω, έχω 2 μήνες που γέννησα!! 3.650 μωρό έκανα!! Όχι μύγα!! :woohoo: Αν είναι δυνατόν!! Μερικοί έχουν απλά ξεφύγει εντελώς..μα εντελώς όμως!!! :laugh:

Απλά μπουμπουκίτσα μου γλυκειά... αδιαφόρησε πλήρως!!! Και αν σου ξαναπεί κάτι η θεία... απάντα κι εσύ όπως λέει και το αναστασούδι.. "Από βδομάδα θεία!! Θα το παραγείλουμε στο ίντερνετ!! "

αναστασουδι παρε ενα καρμα γιατι διναμε την ιδια απαντηση :laugh: :laugh: . Το ωραιο ειναι οτι δεν προσπαθουσαμε για παιδι. Θελαμε να χαρουμε τον ερωτα μας με το ζορι παιδι!!!! Καποια μερα με πριξανε τα πεθερικα μου τους βαζω κατι φωνες και τους λεω αν μου ξαναπειτε για εγγονι θα δουνε εγγονι last year. Και το βουλωσανε. Οταν το αποφασισαμε δεν το ανακοινωσαμε πουθενα. Ειναι θεμα του ζευγαριου αυτο. Δεν ειχα ορεξη να με ρωτανε καθε μηνα αν μου ρθε η περιοδος.

Το τελειο ητανε οταν πηρα στην πεθερα μου να της ανακοινωσω οτι θα γινει γιαγια μου απανταει "τι να πω στη γιαγια??" :lol::lol:

Καλημέρα εμενα οταν με πρηζανε τους ελεγα κ καλα οτι δεν θελω ακομα σε κανα 2 ,3 χρονια ετσι για να τους κλεισω το στομα... :silly:

anastasoudi έγραψε:

ΤΕΛΕΙΟ!!!! :laugh: ΠΩς ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ... :silly: ΧΑΧΑΧΑΧΑ ετσι θα λεω τωρα σε οποιον με ρωταει...εμεις ημαστε 1 χρονο και 1 μηνα παντρεμενοι και στην αρχη δεν καναμε ελευθερα διοτι ο αντρουλης μου δεν αισθανοταν ετοιμος και ξεκινησαμε στους 11 μηνες !!!οταν συναντησα ενα θειο μου και ενω ημασταν στον 1ο μηνα προσπαθειων μου λεει με νευριασμενη μουρη ''αντε καλε,τι περιμενεις και δεν κανεις την μαμα σου γιαγια?'' :blink: ημασταν μεσα σε εκκλησια και περιμενα στην ουρα να φιλησω την εικονα της παναγιας,γυρνανε που λετε σχεδον ολοι απο τους πισω μου και τους μπροστινους μου(αγνωστοι ανθρωποι σε μενα)και κοιτανε με περιεργεια να δουν τι θα απαντησω...εγω παροτι φουλ νευρικη γενικοτερα αλλα και αθυροστομη ενιοτε,σκεφτηκα πως ειμαι σε εκκλησια και δεν εβρισα συγκρατηθηκα ,γυρναω λοιπον και λεω,αυτα δεν κανονιζονται ουτε προγραμματιζονται,οτι πει ο θεος!το βουλωσε και εφυγε!και να φανταστειτε οτι τα δικα του παιδια παροτι μεγαλα σε ηλικια ακομη ουτε παντρεμενα δεν ειναι!και εκει θα τον χτυπουσα αμα ημουν εκτος εκκλησιας...δεν καταλαβαινω τιποτα !εχουν απιστευτη αγενεια μερικοι ανθρωποι και ετσι ανταποδιδω !!!αυτα!φιλακια σε ολες και μην δινετε σημασια σε κανενα αλλα και μην σας πονανε και καθεστε αμιλητες,βαρατε με τα λογια,να το βουλωσουν επιτελους ολοι!!!

Όταν μου έλεγε η μαμά μου "Άντε, κάνε ένα παιδάκι" της απαντούσα "μόνο ένα;" και συνέχιζε "Ε όχι μόνο ένα, και δεύτερο και τρίτο..." και της απαντούσα "μόνο τρία;" και πήγαινε λέγοντας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.

ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΓΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ??? ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΟΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΕΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΝΤΕΛΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΒΑΝ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΟΒΑ ΕΓΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ!!! ΕΤΣΙ ΚΟΨΤΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΑΖΕΣ ΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΑΛΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΑ Η ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΘΑ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΔΙΑ( ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΛΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!) ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΑΜΑ ΠΕΘΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΕΚΕΙ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΠΥΣΑΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΠΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ

ΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΑΛ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ!!!!

ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΞΥΡΙΕΣ ΑΠΟ 40-70 ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ!! ΤΙΓΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΟΛΕΣ!!!!!!!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ 45 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΠΗΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ 45 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΩΡΟ??? ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΓΑΝ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙ!!! ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ!!! ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΒΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΙΩΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ 45 ΑΠΟ ΤΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ !!!!!!!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΤΕΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!! ΤΕΣΠΑ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΞΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ!!!

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΕΛΚΑΩ ΤΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΑ ΦΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...