Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ζουζου καλημερα! ειμαι και εγω στον 7ο και το κοριτσακι μου ειναι στη "θεση του" εδω και ενα μηνα. Σημερα πηγα για τυπικο ελεγχο και το ειδαμε παλι στην ιδανικη θεση (οπως μας ειπε ο γιατρος) και μαλιστα πολυ χαμηλα. Ρωτησα αν αυτο εχει σχεση με προωρο τοκετο και μου απαντησε "καμια σχεση με προωρο απλα με ευκολο!" Ειναι οτι καλυτερο αυτο που σου συμβαινει κοπελα μου, να χαιρεσαι και να μην αγχωνεσαι καθολου!!;)

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ζουζου καλημερα! ειμαι και εγω στον 7ο και το κοριτσακι μου ειναι στη "θεση του" εδω και ενα μηνα. Σημερα πηγα για τυπικο ελεγχο και το ειδαμε παλι στην ιδανικη θεση (οπως μας ειπε ο γιατρος) και μαλιστα πολυ χαμηλα. Ρωτησα αν αυτο εχει σχεση με προωρο τοκετο και μου απαντησε "καμια σχεση με προωρο απλα με ευκολο!" Ειναι οτι καλυτερο αυτο που σου συμβαινει κοπελα μου, να χαιρεσαι και να μην αγχωνεσαι καθολου!!;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

να χαιρεσαι αυτο ειναι το καλυτερο.εμενα ειχε παρει θεση απο τον

εβδομο.γεννησα δυο εβδομαδες πιο γρηγορα ασχετο με την θεση ομως.

ειχα πονους απο τον ογδοο μηνα,ειχα μπει στον μηνα μου.

καλη συνεχεια σου ευχομαι,με το καλο:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ με τις προηγούμενες κοπέλες και μπορώ να σου πω και από προσωπική εμπειρία ότι είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά και επιθυμητό να παίρνει το μωράκι τη σωστή θέση γύρω στον 7ο γιατί μετά οι κινήσεις λόγω περιορισμένου χώρου είναι δύσκολες, αν και ακόμα κι αυτό είναι υπό συζήτηση γιατί ο γιός μου ας πούμε ενώ είχε πάρει θέση από τον 6ο γύρισε στον 7ο και ξαναγύρισε στον 8ο...φαινόταν ζωηρούλης από μικρός!!!:P

Οπότε κατά τη γνώμη μου δεν έχεις απολύτως κανένα λόγο να αγχώνεσαι!

Άντε και μ' ένα πόνο σου εύχομαι!!!

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ με τις προηγούμενες κοπέλες και μπορώ να σου πω και από προσωπική εμπειρία ότι είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά και επιθυμητό να παίρνει το μωράκι τη σωστή θέση γύρω στον 7ο γιατί μετά οι κινήσεις λόγω περιορισμένου χώρου είναι δύσκολες, αν και ακόμα κι αυτό είναι υπό συζήτηση γιατί ο γιός μου ας πούμε ενώ είχε πάρει θέση από τον 6ο γύρισε στον 7ο και ξαναγύρισε στον 8ο...φαινόταν ζωηρούλης από μικρός!!!:P

Δημοσίευση

Δημοσίευση

zouzou δεν το πιστεύω!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και εγώ 4/08 μπήκα στον 7ο και την Δευτέρα επίσης πήγα στο γιατρό και επίσης το ίδιο μου είπε!!! Οτι έχει πάρει "την τούμπα" δηλ. θέση.:laugh: Τον ρώτησα μήπως είναι νωρίς, και μου απάντησε ότι δεν είναι τίποτα απόλυτο και τον επόμενο μήνα μπορεί να είναι με το κεφάλι ψηλά. Η μαμά μου πάντως μου είπε ότι δεν είναι νωρίς και καλύτερα τώρα παρά τελευταία στιγμή να έχω το άγχος αν θα γυρίσει.

Απο ότι είδα όμως έχεις άλλη ΠΗΤ. :dry: γιατι αραγε?

Δημοσίευση

Και εγώ 4/08 μπήκα στον 7ο και την Δευτέρα επίσης πήγα στο γιατρό και επίσης το ίδιο μου είπε!!! Οτι έχει πάρει "την τούμπα" δηλ. θέση.:laugh: Τον ρώτησα μήπως είναι νωρίς, και μου απάντησε ότι δεν είναι τίποτα απόλυτο και τον επόμενο μήνα μπορεί να είναι με το κεφάλι ψηλά. Η μαμά μου πάντως μου είπε ότι δεν είναι νωρίς και καλύτερα τώρα παρά τελευταία στιγμή να έχω το άγχος αν θα γυρίσει.

Δημοσίευση

• 1 month later...
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΑΠΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.Η ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΑΠΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.Η ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ.ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ.ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kikitsaki7 έγραψε:

kikitsaki μου όταν λες είχες πόνους από τον όγδοο τι θες να πεις? Είχες και τίποτα άλλα σημάδια? Με έβαλες σε σκέψεις τώρα!:blink:

Υπάρχουν σημάδια για το πότε θα γεννήσουμε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ μια από τα ίδια και αν έχω και καμιά δύσκολη μέρα με τα παιδεία όταν χαλαρώνω ένα γλυκό θέλω για να ηρεμήσω 😂
    • Τέλεια!! Μπράβο στη ζουζούνα και σε σένα!  
    • Ούτε η δικιά μου έχει σάλια.. και δεν μπορώ να θυμηθώ και πότε σταμάτησαν.. αλλά σίγουρα έχει πολλούς μήνες.. σάλια από ένα σημείο και μετά είχε μόνο όταν δάγκωνε αφοσιωμένα τα παιχνίδια της αλλά και αυτό τώρα το έχει σταματήσει..  Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξεις στο μέλι.. σίγουρα προσέχεις ποιότητα.. ιδανικά αν έχεις κάποιον δικό σας άνθρωπο εμπιστοσύνης σε κανά χωριό τίποτα να σου δώσει.. προσωπικά της το έδωσα πρώτα μαγειρεμένο σε μαρινάδα στο κοτόπουλο και μετά στο γιαούρτι.. αλλά δεν είναι και του γλυκού η δικιά μου οπότε δεν ξετρελαθηκε.. Για τα κουταλάκια του παιδιού τώρα.. όταν το έψαχνα, όλοι οι ειδικοί πρότειναν της ezpz που έχει για το κάθε στάδιο ηλικίας του παιδιού και βοηθά στο αντανακλαστικό του κλεισίματος του στόματος για να μάθει να τρώει μόνο του..  https://share.google/vrPFvDEYqK57IYw1x Από τα παραπάνω που δείχνεις, κανένα δεν εξυπηρετεί από όσο ξέρω.. ειδικά τα κάτω.. μη ξοδευτεις να τα πάρεις δηλαδή..  Προσωπικά δεν είχα την δυνατότητα να  πάρω τα συγκεκριμένα οπότε πήρα κάτι παρόμοια με ξύλινο σκελετό και σιλικόνη στην άκρη που δεν εξυπηρέτησαν γιατί ήταν για άνω των 12 μηνών (δεν το ήξερα τότε) και προτιμούσε να δαγκώσει το ξύλο από το να το χρησιμοποιήσει για να φάει και ενώ δοκίμασα μερικά ακόμα γνωστών εταιρειών που έλεγαν από 4μ+ να μοιάζουν με τα ezpz αλλά δυστυχώς είχαν πολύ κακό  στόμιο για το παιδί (είτε πολύ πλατύ, είτε πολύ βαθύ) ή ήταν τόσο μαλακά που τσάκιζαν και έπεφτε το φαγητό πριν το βάλει στο στόμα, στο τέλος κατάβολεύτηκε κάτι φθηνά του Jumbo τύπου 1€ που πήραμε τυχαία έτσι για να τα δοκιμάσουμε και αυτά.. καλή αναλογία σκληρού/μαλακού ώστε να μην διπλώνει/τσακίζει, όταν έβρισκε μάγουλο πχ ή κούτελο κ.ο.κ... μικρό ρηχό στόμιο όπως θα έπρεπε..  https://share.google/PriVcsMxMsYYl5qyl Η δικιά μου από 6μ πήρε κουταλάκι.. και ναι μέχρι να μάθει έτρωγαν τα μαλλιά, τα αυτιά, τα μάτια της μέσα.. μιλάμε για "τρελή επιτυχία" ούτε στόχο να το έβαζε.. εδώ και μερικούς μήνες (από 8μ περίπου) της αφήνω προγεμισμενα κουταλάκια στο δίσκο πάνω, το παίρνει το τρώει μου το δίνει πίσω και παίρνει το επόμενο που της έχω ήδη αφήσει στο δίσκο.. ναι πάλι λερώνεται γύρω από το στόμα αλλά καμία σχέση..  Το μπιμπερο καλό είναι να το κόψετε σιγά σιγά.. δεν βοηθάει πουθενά.. και είναι λογικό να δυσκολεύεται με το καλαμάκι.. είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία για να το πιει σε σχέση με το μπιμπερο, χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικά την γλώσσα το παιδί, να αναπτύξει νέες δεξιότητες που απαιτούν χρόνο και εξάσκηση.. εγώ της δίνω από ανοιχτό ποτηράκι μετά το φαγητό όταν είναι στην καρέκλα ακόμα ώστε αν τα κάνει π@@να (που θα τα κάνει) να μην γίνει ο τόπος όλος, και ένα κλειστό ποτηράκι με καλαμάκι που της έχω μόνιμα προσβάσιμο για να πίνει όποτε θέλει..  Στην διαφοροποίηση των υγρών ανά ποτήρι έχει δίκιο η @_piripiri_ και σωστά το αναφέρει.. συνδέουν συγκεκριμένα σκεύη με το υγρό στοιχείο που περιέχει οπότε λογικό να τους έρχεται παράξενο και να μην το θέλουν διαφορετικά.. όπως ακριβώς και εμείς δηλαδή.. πχ και εγώ που της έβαλα κατσικίσιο γάλα στο ποτήρι με το καλαμάκι που έχουμε και ενώ το πήρε με ενθουσιασμό γιατί αγαπάει το νερό, όταν είδε ότι δεν ήταν νερό αυτό το έφτυνε και το πέταξε.. της πήρα ένα άλλο παρόμοιο ποτηράκι με καλαμάκι σε άλλο σχέδιο χρώμα κλπ και το δέχτηκε, τουτέστιν το κράτησε και το πιπιλαγε όχι ότι ξετρελαίνεται ιδιαίτερα με το κατσικίσιο παρόλο που δοκίμασα διάφορους τρόπους.. εσένα τώρα @Θέτις Κ. που έχετε χρονισει μπορείς να κόψεις το μπιμπερο μαζί με τη φόρμουλα ταυτόχρονα και να περάσετε σε γάλα κατσικίσιο στο ποτήρι ή σε ποτήρι με καλαμάκι.. όπως περίπου έκανες την μετάβαση από το στήθος στην φόρμουλα, κάπως έτσι και από το μπιμπερο στο ποτήρι.. σταδιακά φυσικά..
    • Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!! Πως ήταν η γέννα σου;;; Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 
    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...