Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μικρα στηθη?


Recommended Posts

Παντα ειχα αυτην την απορεια... Αν τα μικρα στηθη μπορουν να μαζεψουν επαρκες γαλα οταν ερθει η ωρα του θηλασμου... Εγω φοραω σουτιεν 2αρι αλλα εχω θηλες μεγαλες. Παρολαυτα ανχωνομαι για οταν θα ερθει η ωρα να θηλασω...εδω ακουω για κοπελες που ειχαν μεγαλο στηθος και δεν μπορεσαν να θηλασουν..η θηλασαν για 1-2 μηνες το πολυ.. τι γινεται.. ειναι κληρονομικο? παιζει ρολο η διατροφη? Το μεγεθος παιζει????

:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ(ΝΟ 1).ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΑΙΖΩ 2 ΜΩΡΑ ΟΧΙ 1 ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nicole 27 μην ανησυχείς το γάλα δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του στήθους.Ξέρω κοπέλες που έχουν μεγάλο στήθος και δεν είχαν πολύ γάλα.Και εγώ το νούμερο δύο φόραγα πρίν και τώρα έχω φτάσει το τρία και βλέπουμε..και η αδελφή μου το ίδιο και μια χαρά γάλα είχε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nicole27 καθολου μην ανησυχεις.ποιο μικρο στηθος απο το δικο μου δεν υπαρχει. κι ομως το μωρο μου τωρα ειναι 40 ημερων και πινει αποκλειστικα απο το στηθος μου.συμφωνα με οσα διαβαζω αλλα και με τον γιατρο εχει παρει οσο βαρος χρειαζεται και λιγο παραπανω. οποτε μην ανησυχεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ nicole27 ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΘΟΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 2 ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το μεγεθος δεν παιζει σιγουρα ρολο και σου μιλαω εκ πειρας,γιατι εγω που εχω μεγαααλο στηθος δεν μπορεσα να θηλασω ουτε μια μερα.δεν ειχα ουτε γαλα ουτε θηλες!δοκιμασα και με ψευτοθηλες αλλα το αποτελεσμα ηταν να μεινει το μωρο σχεδον μια μερα νηστικο.οποτε να μην ανησυχεις καθολου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΓΑΛΑ..

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ (χε χε!!!για το στηθος μιλαμε παντα!!! :laugh: :woohoo: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μεγεθος του στήθους δεν παιζει κανενα ρολο στο θηλασμό . Σιγουρα το καθε στήθος θελει και ειδική αντιμετώπιση , αλλα δεν δημιουργει προβλημα στη γαλουχία .

Το στηθος δεν λειτουργει σαν την ουροδόχο κύστη . Δεν γεμίζει και αδειάζει . Το γαλα παράγεται την ωρα του θηλασμού :)

Η κληρονομικότητα παιζει ρολο στο μεγεθος του στηθους αλλα οχι στη γαλουχία ! Δεν συμβαινουν αυτα τα παράξενα που ακους ...δεν κοβεται ως δια μαγειας το γάλα και ναι ολες οι μητερες εχουν γαλα .

Τωρα που εχεις ακομα χρονο προσπαθησε να ενημερωθεις για τα θεματα του θηλασμου μετά θα ειναι λιγο δυσκολα τα πράγματα . Οτι θελεις εδω ειμαστε να σε βοηθήσουμε . Με το καλο να ερθει το μωρο σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω με τη σειρα μου θα σου πω ότι δεν παιζει κανενα ρολο το μικρο στηθος!!εγω με πολυ μικρο στηθος και καθολου πρησμενο κατα την εγκυμοσυνη-- να φανταστεις δεν ειχα αλλαξει καν νουμερο στο σουτιεν --από την πρωτη μερα δεν εχω πρόβλημα κανενα στο θηλασμο!!!

το στηθος μου εχει γινει αγνωριστο..

βεβαια εχω πολυ καλες θηλες και ο μικρος τις πιανει εξαιρετικα ευκολα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα ήταν μικρό το στήθος. Μάλιστα το ένα με το άλλο έχουν και ένα νούμερο διαφορά. Σε πληροφορώ ότι το μικρότερο έχει μεγαλύτερη παραγωγή από το μεγαλύτερο, μάλλον επειδή η μικρή του έχει μγαλύτερη αδυναμία. Θηλάσα 6,5 μήνες αποκλειστικά και συνεχίζω τον τελευταίο 1,5 μήνα έχοντας βάλει στερεές τροφές στο διαιτολόγιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικα επιρεαζεσαι απο ιστοριες απ'οτι φαινεται.. Και δεν θα επρεπε.. Οντως δεν το σκεφτηκα οτι το γαλα παραγεται καθημερινα...! Νομιζω τσαμπα ανησυχουσα..! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Με βοηθισατε πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΓΩ [ΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΟ 3 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ 6...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 5 ΜΗΝΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Δε θυμάμαι να μας έχεις ανακοινώσει το θετικό σου αποτέλεσμα!!! Με το καλό. Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου εύχομαι!
    • Κι εμένα 2 μετρά είναι ο μπαμπάς της μικρής. @nanouko κι εγώ 1,60 είμαι. Το μόνο που με σώζει είναι οτι είναι κι εκείνος αδύνατος. Γερά να είναι τα μωράκια μας κορίτσια μου κι ότι θέλει ας γίνει!!!
    • Κορίτσι μου γλυκό πάντα μας σκέφτεσαι όλες και δεν μας ξεχνάς 🥰🥰🥰.. σας παρακολουθώ συνέχεια!! Και στο θεματακι Αυγούστου βλέπω τα νέα σου ❤️ εγώ καλά είμαι! Είχαμε κάνε την 2η σπερμματεγχηση πριν από 1 μήνα για να ετοιμαστούμε για την επιτροπή φαρμάκων και τελικά μας έκανε την χάρη το σπορακι και βρίσκομαι στην 6η εβδομάδα 6+3 για την ακρίβεια 🥰 και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες! Με την @ΛΕΥΚΗ  την @Antonia2 και την @Xrisa95 θα γεννήσουμε όλες μαζί αν πάνε όλα καλά 😁😁😁😁
    • Θα κανείς σίγουρα κουβέντα με την γιατρό σου να σου πει εκεινος καλύτερα τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση σου…Εγω έκανα αποξεση γιατί ήταν λίγο πιο προχωρημένη από εσενα η εγκυμοσύνη και δεν μου εδιναν χάπια για αποβολή στο σπίτι....αν μπορεί να γίνει μόνο του (χωρίς χάπια ) άστο να γίνει μόνο του  εγω θα σου πω την γνωμη μου μόνο.. είναι πολύ νωρίς για να μπεις στην διαδικασία των εξετάσεων ειδικά για καρυοτυπο.. για την ώρα θεωρείτε τυχαίο γεγονός και δεν το ψάχνουν πιο πολύ και σε εμένα αυτο είπαν.. .το μόνο που θα σου έλεγα να κανείς είναι ορμονικές εξετάσεις να δεις θυρεοειδή αν είναι ρυθμισμένα αυτά τίποτα άλλο για την ώρα  Ο φόβος ότι μπορεί να ξανά τυχει πάντα θα υπάρχει απλά με βάσει τις πιθανότητες είναι με το μερος σου στο να πάει καλά την επομενη φορά..Εμένα μου είπαν με το που δω την πρώτη περίοδο μπορω να ξεκινήσω αμέσως προσπάθεια ξανά δεν χρειάζεται να περιμένω και αυτό έκανα...λογικά θα πάρεις το οκ να ξανά προσπαθήσεις μετά την πρώτη περίοδο αρκεί να είναι και ο αντρας σου εκεί μην έχει φύγει ταξίδι  Θα περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου από τον γιατρό 
    • Αχ σκυλάκια!!! Ποσο μα ποσο τα αγαπώ!!! Πριν την εγκυμοσύνη ονειρευόμουν τοσο πολυ ενα σκυλάκι. Αφου στον σύζυγο του το δήλωσα, μολις και το τελευταίο παιδι αρχίσει τις εξόδους με φίλους εγω θα πάρω σκύλο. Εκείνος τα αγαπάει μεν, αλλα δεν τα θελειες το σπίτι... Αλλα θα πατουσα ποδι. Και να σου πω, τι δεν θα εδινα να έχω ενα σκυλάκο τωρα στα δύσκολα. Μεγάλωσα με σκυλιά απο παιδι... Τα παιδια μου σαφως δεν μπορούν να καταλάβουν τι μου συμβαίνει ούτε τους έχω πει κατι. Μονο οτι ειμαι λίγο άρρωστη και θα συνέλθω. Εκανα και το λαθος μια μερα να ξεσπάσω σε κλάματα και ηρθαν ολα και με αγκάλιασαν και ρωτούσαν τι έχω... Τα ζουζουνια ειναι 9 , 4,5 και 2,5. Ταυρακι ζυγακι και παρθενακι αντίστοιχα! Να σας πω κατι κουλό;;; Πρίν 3 μηνες που ήταν έγκυος μια φίλη (που δυστυχώς παλινδρομησε) μου ειχε πει για ντομπλερακι. Της ειπα θα της δωσω το δικο μου. Γυρισα το σπίτι ανάποδα για να να το βρω. Και ορκίζομαι εδωσα τεράστια βάση, σε ένα συρτάρι που ήμουν σίγουρη οτι το ειχα εκει. Ομως δεν το βρηκα. Οποτε θεώρησα πως μαλλον θα το έδωσα στην αδερφή μου. Και καλε κορίτσια.... Χθες βράδυ, πηγα να παρω απο αυτο το συρτάρι ένα τετράδιο, το οποίο ειναι πανω πανω και τσουουουπ να σου το ντομπλερακι!!! Κουλο ε;;; Τα παιδιά αποκλείεται να το είχαν πάρει γιατί δεν το φτάνουν. Το εβαλα για πλακα στην κοιλιά. Ακουσα το εντερακι μου, ακουσα και τους χτύπους της καρδιάς μου. Οκ ζω. Αλλα μου φανηκε τοσο περίεργο.  Έκλεινα τα ματια και ονειρευόμουν τους χτύπους της καρδιάς του. Τι δεν θα έδινα να τους ακουσω... Θεε μου ποσο το θέλω. Ποσο το αγαπώ. Πόσο θα ήθελα σε 7 μήνες να το κρατησω στην αγκαλιά μου . Ποναω τόσο ποτ ξέρω πως δεν... Επίσης υπάρχει μια μικρή ελάττωση στο αιμα. Στην λεκάνη δεν βλέπω η βλέπω ελάχιστο όπου μέχρι εχθές ήταν κατακόκκινο το νερό  στην λεκάνη,στο χάρτη βέβαια βλέπω. Θεωρω ακράδαντα πως θα έπρεπε να παίρνω και ενεσης κορτιζόνης... Και μεγίστη δόση utrogestan  δεν ξερω ποια είναι. Ούτε ο σύζυγος που ειναι φαρμακοποιός.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...